Πώς να αποθηκεύσετε τα αυτοκόλλητα που στάλθηκαν από άλλους στο WhatsApp;

0
102
Πώς να αποθηκεύσετε τα αυτοκόλλητα που στάλθηκαν από άλλους στο WhatsApp;

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρόσφατα, ο γίγαντας του κοινωνικού δικτύου Facebook μόλις εισήγαγε μια ολοκαίνουργια λειτουργία της πιο χρησιμοποιούμενης εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων WhatsApp, ναι, μιλάω για τα αυτοκόλλητα WhatsApp και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σιγά σιγά αυτή η δυνατότητα τώρα εξελίσσεται. Ως εκ τούτου, τώρα εδώ θα σας δείξουμε σε όλους ένα συναρπαστικό σεμινάριο στο οποίο θα σας δείξουμε πώς να αποθηκεύετε τα αυτοκόλλητα που στέλνουν άλλοι στο WhatsApp.

Πώς να αποθηκεύσετε τα αυτοκόλλητα που στάλθηκαν από άλλους στο WhatsApp;

Πρόσφατα, ο γίγαντας του κοινωνικού δικτύου Facebook μόλις εισήγαγε μια ολοκαίνουργια λειτουργία της πιο χρησιμοποιούμενης εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων WhatsApp, ναι, μιλάω για τα αυτοκόλλητα WhatsApp και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σιγά σιγά αυτή η δυνατότητα εξελίσσεται τώρα.

Σαν να έχετε συσκευή Apple iPhone ή Android, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι η ολοκαίνουργια λειτουργία της πιο χρησιμοποιούμενης εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων, φυσικά, του WhatsApp, WhatsApp Stickers θα σας επιτρέψει απλώς να δημιουργήσετε και τα δικά σας αυτοκόλλητα.

Αν και τα πιο δημοφιλή μπορούν ήδη να τα κατεβάσετε από το ίδιο το «κατάστημα» της εφαρμογής. Όμως, πολλές φορές πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε λάβει εντυπωσιακά και φοβερά αυτοκόλλητα από τις επαφές σας και εκείνη τη στιγμή μπορεί να σκεφτήκατε να τα αποθηκεύσετε για δική σας χρήση, αλλά να μην μπορείτε να το κάνετε. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, απλώς θα σας κάνουμε να μάθετε πώς να αποκτάτε ή να αποθηκεύετε τα αυτοκόλλητα WhatsApp που λάβαμε στο WhatsApp.

Βασικά, αυτό είναι ένα πολύ μικρό αλλά φοβερό «κόλπο WhatsApp» για το οποίο δεν γνωρίζουν όλοι οι χρήστες, ειδικά καθώς αναφέραμε ήδη ότι τα «αυτοκόλλητα WhatsApp» είναι ένα από τα νέα και πρόσφατα χαρακτηριστικά του WhatsApp. Ναι, όπως σας είπαμε όλα, είτε λάβετε ένα επίσημο αυτοκόλλητο είτε προσαρμοσμένο, μπορείτε απλά να το αποθηκεύσετε για προσωπική σας χρήση.

Και μόλις τελειώσουμε με αυτό, μπορούμε απλά να της στείλουμε οποιαδήποτε επαφή με τον συνηθισμένο τρόπο, απλά μεταβαίνοντας στο πληκτρολόγιο με αυτοκόλλητα, στην ενότητα των αγαπημένων και κάνοντας κλικ σε αυτό για να τη μοιραστούμε σε μεμονωμένες συνομιλίες ή σε ομαδικές συνομιλίες. Λοιπόν, τώρα χωρίς να χάσουμε πολλά ας ξεκινήσουμε και να εξερευνήσουμε ολόκληρο το σεμινάριο που έχουμε αναφέρει παρακάτω.

Πώς να λάβετε ή να αποθηκεύσετε τα αυτοκόλλητα που αποστέλλονται από άλλους στο WhatsApp;

  • Η εργασία είναι αρκετά απλή και εύκολη, καθώς όταν λαμβάνετε ένα αυτοκόλλητο WhatsApp σε οποιαδήποτε συνομιλία, απλά πρέπει να κάνετε ένα πάτημα στην εν λόγω εικόνα.
  • Αφού κάνετε το παραπάνω βήμα (το ίδιο και σε smartphone Android και σε συσκευές iPhone), ένα μικρό μενού περιβάλλοντος θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη.

  • Σε αυτό το μενού, θα δείτε τις επιλογές “Προβολή περισσότερων”, “Ακύρωση” και “Προσθήκη στα αγαπημένα”.
  • Εάν κάνετε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη στα αγαπημένα”, τότε το αυτοκόλλητο θα προστεθεί απευθείας στην ενότητα του εξατομικευμένου πληκτρολογίου σας.

  • Τώρα το αυτοκόλλητο που επιθυμείτε θα αποθηκευτεί στην αγαπημένη ενότητα της γκαλερί WhatsApp Stickers.
  • Αυτό είναι τώρα τελειώσατε.

Έτσι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αυτοκόλλητα που στέλνουν άλλοι στο WhatsApp. Τώρα, αν θέλετε να το στείλετε σε κάποιον άλλο, τότε μην ανησυχείτε, για να το κάνετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το πληκτρολόγιο με αυτοκόλλητα σε οποιαδήποτε συνομιλία, και στο ίδιο, απλά πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα Αγαπημένα ( ένα μικρό εικονίδιο με σχήμα αστεριού).

Από αυτήν την ενότητα, μπορείτε να επιλέξετε όλα τα αποθηκευμένα αυτοκόλλητα για αποστολή σε οποιονδήποτε στο WhatsApp, καθώς όλα τα αυτοκόλλητα που θα αποθηκεύσετε θα αποθηκευτούν απλώς στην ενότητα “Προσθήκη στα αγαπημένα”. Και το πιο ενδιαφέρον με αυτό το μικρό κόλπο είναι ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί για όλα τα αυτοκόλλητα, είτε πρόκειται για εγγενές αυτοκόλλητο της εφαρμογής είτε για εξατομικευμένο αυτοκόλλητο. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Απλώς μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.