Πώς να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις ήχου και βίντεο στο X στο iPhone

0
18

Στην προσπάθειά της να γίνει μια ενιαία κοινωνική πλατφόρμα, η X (παλαιότερα γνωστή ως Twitter) συμπεριέλαβε πρόσφατα μια λειτουργία που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις ήχου και βίντεο στην εφαρμογή iOS. Αν και αυτή η δυνατότητα σάς βοηθά να παραμένετε πιο συνδεδεμένοι με τους ακόλουθούς σας, μπορεί να είναι παρεμβατική και δυνητικά επιβλαβής, λαμβάνοντας υπόψη το υψηλό επίπεδο τοξικότητας του X. Φανταστείτε ότι κάποιος μπορεί να σας καλέσει στο X από προεπιλογή! Μην καθυστερείς μέχρι να συμβεί. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε τώρα. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον απλό οδηγό για να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις ήχου και βίντεο στο X στο iPhone.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις ήχου και βίντεο στο X στο iPhone

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή X στο iPhone σας → Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας επάνω αριστερά.
  2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και υποστήριξη → Ρυθμίσεις και απόρρητο → Απόρρητο και ασφάλεια.

    Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και Υποστήριξη, Ρυθμίσεις και απόρρητο, Απόρρητο και ασφάλεια στο Twitter

  3. Πατήστε Άμεσα μηνύματα.
  4. Απενεργοποίηση Ενεργοποίηση κλήσεων ήχου και βίντεο.

    Μεταβείτε στην επιλογή Απευθείας μηνύματα και Απενεργοποίηση Ενεργοποίηση κλήσεων ήχου και βίντεο

    • Εάν θέλετε να διατηρήσετε τη λειτουργία κλήσης ενεργοποιημένη, αλλά να την περιορίσετε σε μια κατηγορία χρηστών, διατηρήστε τον διακόπτη Ενεργοποίηση κλήσεων ήχου και βίντεο ενεργοποιημένο.
    • Στη συνέχεια, πατήστε τα κατάλληλα πλαίσια ελέγχου στην περιοχή Να επιτρέπονται οι κλήσεις ήχου και βίντεο από την ενότητα για να φιλτράρετε τις προτιμήσεις κλήσεων.

      Επιλέξτε για τα κατάλληλα πλαίσια για εναλλαγή στην Ενεργοποίηση κλήσεων ήχου και βίντεο

Είναι τόσο απλό!

Αν και το X περιορίζει τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων σε χρήστες του Twitter Blue, οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει μια κλήση ανεξάρτητα από τον τύπο του λογαριασμού του. Παρά αυτόν τον περιορισμό, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι πρέπει για να τρολάρουν άλλους στο X. Μερικοί απελπισμένοι καταχραστές δεν θα τους πειράζει να επενδύσουν σε έναν premium λογαριασμό για να σας πλήξουν μέσω κλήσης. Επομένως, είναι καλύτερα να παίζετε με ασφάλεια και να εμποδίζετε τους πιθανούς καταχραστές από το να σας κάνουν τη φωνή τους.

Διαβάστε περισσότερα:

  • Πώς να ακολουθήσετε και να καταργήσετε την παρακολούθηση των θεμάτων στο Twitter από το iPhone και το iPad
  • Διορθώστε την εφαρμογή Twitter που δεν λειτουργεί ή δεν φορτώνεται στο iPhone
  • Πώς να κατεβάσετε βίντεο Twitter στο iPhone

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.