Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Instagram στο iPhone: Επεξηγούνται 5 τρόποι

0
27

Η απώλεια πρόσβασης στον λογαριασμό σας στο Instagram μπορεί να είναι μια απογοητευτική εμπειρία, ειδικά αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης ή τη σχετική διεύθυνση email. Μην ανησυχείς! Εδώ, θα σας καθοδηγήσω στον τρόπο ανάκτησης του λογαριασμού σας Instagram στο iPhone σας, είτε έχει παραβιαστεί, είτε είναι απενεργοποιημένος είτε έχετε ξεχάσει το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασής σας. Ας αρχίσουμε!

Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Instagram εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας

Οι περισσότεροι από εμάς ξεχνάμε τους κωδικούς πρόσβασης στους λογαριασμούς μας στο Instagram. Μην ανησυχείς! Μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας με πολλούς τρόπους.

1. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το Facebook ID

  1. Εκκινήστε το Instagram → Πατήστε Ξεχασμένος κωδικός πρόσβασης στη σελίδα σύνδεσης.
  2. Εάν ο λογαριασμός σας στο Facebook είναι συνδεδεμένος, επιλέξτε Συνέχεια ως [your name].

    πατήστε συνέχεια ως το όνομά σας στη σελίδα σύνδεσης στο instagram

  3. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας στο Facebook για να εξουσιοδοτήσετε τη σύνδεση.

Ωστόσο, θα χρειαστείτε διαφορετική προσέγγιση εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook.

2. Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας

Εάν θυμάστε το όνομα χρήστη ή τον αντίστοιχο αριθμό τηλεφώνου σας, το Instagram σάς επιτρέπει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας με διάφορους τρόπους.

Ωστόσο, αν σας φαίνεται τρομακτικό να ακολουθήσετε τόσα πολλά βήματα, επισκεφτείτε το Σελίδα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης Instagram και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Πώς να ανακτήσετε έναν λογαριασμό Instagram χωρίς email, αριθμό τηλεφώνου ή όνομα χρήστη

Μπορεί να έχετε πρόβλημα πρόσβασης στο email σας ή να ξεχάσετε τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε στο Instagram. Επομένως, χρησιμοποιήστε τον αντίστοιχο αριθμό τηλεφώνου για να λάβετε τον κωδικό σύνδεσης. Μετά την επιτυχή ανάκτηση του λογαριασμού σας στο Instagram, προσθέστε μια διεύθυνση αλληλογραφίας για να έχετε πάντα πρόσβαση.

  1. Εκκινήστε το Instagram → Πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας.
  2. Πατήστε το μενού χάμπουργκερ → Επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

    Πατήστε φωτογραφία προφίλ, πατήστε το εικονίδιο με τρεις γραμμές, ρυθμίσεις και απόρρητο στο instagram

  3. Επιλέξτε Κέντρο λογαριασμών → Επιλέξτε Προσωπικά στοιχεία → Στοιχεία επικοινωνίας.

    Πατήστε το κέντρο λογαριασμών, επιλέξτε προσωπικά στοιχεία, στοιχεία επικοινωνίας στο instagram

  4. Πατήστε Προσθήκη νέας επαφής → Προσθήκη email.

    πατήστε προσθήκη νέας επαφής, προσθέστε email στο instagram

  5. Εισαγάγετε μια έγκυρη διεύθυνση email και επιλέξτε το προφίλ σας.
  6. Εισαγάγετε τον κωδικό επιβεβαίωσης που λάβατε στο email σας → Πατήστε Επόμενο.

    πληκτρολογήστε το email σας, επιλέξτε προφίλ, πατήστε επόμενο, πληκτρολογήστε τον κωδικό στο instagram

  7. Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας.

Ωστόσο, εάν ο λογαριασμός σας στο Instagram είναι συνδεδεμένος με τον παλιό σας αριθμό τηλεφώνου και έχετε αλλάξει τον αριθμό, ο μόνος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το σχετικό email. Εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης του email σας, αποκτήστε πρώτα πρόσβαση σε αυτόν. Για το Gmail, χρησιμοποιήστε την εφεδρική διεύθυνση αλληλογραφίας ή τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αφού ανακτήσετε το email σας, δοκιμάστε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Εάν ξεχάσατε τη διεύθυνση email και τον αριθμό τηλεφώνου σας ή χάσατε την πρόσβαση και στα δύο, ανακτήστε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη σας στο Instagram. Μπορείτε να ζητήσετε από τους φίλους σας να μάθουν το ακριβές όνομα χρήστη σας.

  1. Ανοίξτε το Instagram → Πατήστε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;
  2. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη σας → Επιλέξτε Δεν είναι δυνατή η επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας;
  3. Πατήστε Δοκιμάστε άλλον τρόπο → Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ζητήσετε υποστήριξη ανάκτησης.

    πατήστε ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας, επιλέξτε Δεν μπορώ να επαναφέρω τον κωδικό πρόσβασης, δοκιμάστε άλλο τρόπο στο instagram

Πώς να ανακτήσετε τον χακαρισμένο λογαριασμό Instagram στο iPhone

Σήμερα, οι λογαριασμοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι επιρρεπείς σε παραβιάσεις. Μην ανησυχείτε, καθώς μπορεί να ανακτηθεί. Εάν είστε βέβαιοι ότι το προφίλ σας έχει παραβιαστεί, ενεργήστε γρήγορα για να ανακτήσετε τον παραβιασμένο λογαριασμό σας στο Instagram. Επίσης, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του Instagram για γρήγορη βοήθεια.

Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Instagram που έχει ανασταλεί

Το Instagram μπορεί να απενεργοποιήσει ή να αποκλείσει προσωρινά τον λογαριασμό σας εάν εμπλακείτε σε αμφισβητήσιμη συμπεριφορά, όπως αγορά ή προώθηση παράνομων αγαθών, διάδοση ρητορικής μίσους ή ρητή γλώσσα σε αναρτήσεις και σχόλια, δημοσίευση βίαιων εικόνων ή χρήση εξωτερικών εφαρμογών για πρόσβαση στο Instagram.

Επίσης, η παραβίαση οποιωνδήποτε οδηγιών κοινότητας ή όρων παροχής υπηρεσιών οδηγεί σε αποκλεισμό λογαριασμού. Οι περιορισμοί δεν είναι αυστηροί. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μην επιτρέπεται να εγγραφείτε σε άλλα προφίλ.

  • Αυτοί οι περιορισμοί συχνά διαρκούν από λίγες ώρες έως μερικές ημέρες. Επομένως, περιμένετε μέχρι να σας επιστρέψουν την πρόσβασή σας επειδή δεν έχετε κανέναν έλεγχο στον λογαριασμό σας στο Instagram.
  • Μπορείτε να υποβάλετε το έντυπο προσφυγής εάν είστε βέβαιοι ότι υπήρξε σφάλμα. Δώστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους ονόματος, της διεύθυνσης email, του αριθμού τηλεφώνου και του αναγνωριστικού Instagram, μαζί με μια αιτιολόγηση ότι ο λογαριασμός σας απενεργοποιήθηκε κατά λάθος.
  • Επίσης, δοκιμάστε να συνδεθείτε στην εφαρμογή Instagram. Ένα μήνυμα θα δείξει ότι ο λογαριασμός σας είναι απενεργοποιημένος. Πατήστε Διαβάστε περισσότερα και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Πώς να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Instagram

Μόλις διαγράψετε το Instagram σας, διαγράφει τα δεδομένα του προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, likes, σχολίων κ.λπ., από τους διακομιστές τους. Έτσι, δεν μπορείτε να ανακτήσετε ξανά τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Ωστόσο, η διαδικασία διαγραφής διαρκεί περίπου 30 ημέρες, επομένως μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Instagram για να ανακτήσετε το προφίλ σας. Αλλά μετά από αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής.

Γι’ αυτό θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας στο Instagram πριν από τη διαγραφή. Σας επιτρέπει να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram κάνοντας σύνδεση και ανακτά αυτόματα τα πάντα.

Ανακτήστε τον λογαριασμό σας στο Instagram!

Το να κλειδώνεστε έξω από το προφίλ σας στο Instagram είναι περίπλοκο. Επομένως, προτείνω να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook και να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στο Instagram. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή κάποιου άλλου για να συνδεθείτε. Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Instagram στο iPhone σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, σχολιάστε παρακάτω. Θα βοηθήσω σίγουρα!

Εξερευνήστε περισσότερα…

  • Το Instagram συνεχίζει να κολλάει στο iPhone; Εύκολοι τρόποι διόρθωσης!
  • Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook από iPhone και Mac
  • Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα Instagram

Προφίλ συγγραφέα


Άβα

Η Ava είναι μια ενθουσιώδης συγγραφέας τεχνολογίας καταναλωτών που προέρχεται από τεχνικό υπόβαθρο. Της αρέσει να εξερευνά και να ερευνά νέα προϊόντα και αξεσουάρ Apple και βοηθά τους αναγνώστες να αποκωδικοποιούν εύκολα την τεχνολογία. Μαζί με τις σπουδές, το πλάνο της για το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει και anime παρακολούθησης.