Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα Instagram

0
34

Έχετε διαγράψει ποτέ κατά λάθος μηνύματα στο Instagram και ευχηθήκατε να τα λάβετε πίσω; Μερικές φορές, ενώ καθαρίζω τα εισερχόμενά μου, καταλήγω να χρειάζομαι κάτι που έχω ήδη απορρίψει. Μην ανησυχείτε! Ας βουτήξουμε στις απλές μεθόδους για να ανακτήσουμε αυτές τις πολύτιμες συνομιλίες χωρίς κόπο. Εδώ, θα μοιραστώ πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα Instagram

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Instagram, δεν μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα Instagram μόλις τα βάλετε σε σκουπίδια. Οι διακομιστές Instagram αποθηκεύουν μόνο τις διαγραμμένες αναρτήσεις, τους κυλίνδρους και τις ιστορίες σας για 30 ημέρες στον φάκελο Πρόσφατα διαγραμμένα. Έτσι, έχω κάποιες λύσεις για να δω διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram.

Ζητήστε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας από το Instagram

Μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων σας στο Instagram για να δείτε τα πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα. Μόλις ζητήσετε τα δεδομένα σας, το Instagram θα σας στείλει ένα αρχείο zip μετά από μερικές ημέρες. Έτσι, μπορείτε να βρείτε εκεί τα διαγραμμένα μηνύματα IG. Όμως οι πιθανότητες είναι ελάχιστες! Το αρχείο δεδομένων περιέχει κυρίως τις συνομιλίες που είναι ακόμα αποθηκευμένες στα εισερχόμενα του Instagram.

Ζητήστε από τον παραλήπτη να προωθήσει τα μηνύματα

Εάν σβήσετε βιαστικά τα μηνύματα του Instagram, μπορείτε να ζητήσετε από το άτομο με το οποίο συνομιλούσατε να σας στείλει ξανά τα μηνύματα. Αυτή είναι μια γρήγορη μέθοδος για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Instagram, ακόμα κι αν δεν είναι η βέλτιστη.

Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσετε να εντοπίσετε τα μηνύματα που χρειάζεστε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει ότι θα εκτιμούσατε τη βοήθειά τους και ότι δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα κείμενα μόνοι σας. Ο παραλήπτης μπορεί να προωθήσει τα μηνύματα σε εσάς εάν δεν τα έχει διαγράψει.

Περιορισμοί ανάκτησης διαγραμμένων μηνυμάτων Instagram

Είτε διαγράφετε κατά λάθος ένα μήνυμα ή μια ολόκληρη συνομιλία ενώ κάνετε κύλιση στις συνομιλίες, μερικές φορές είναι απαραίτητο να λαμβάνετε πίσω παλιά μηνύματα Instagram. Δυστυχώς, η ανάκτηση μηνυμάτων Instagram είναι αρκετά δύσκολη γιατί:

  • Χωρίς εγγενή ανάκτηση: Το Instagram δεν προσφέρει ενσωματωμένους τρόπους ανάκτησης διαγραμμένων μηνυμάτων απευθείας από την εφαρμογή ή τον ιστότοπο.
  • Χρονικοί περιορισμοί: Όσο περισσότερο έχει περάσει από τη διαγραφή των μηνυμάτων, τόσο πιο δύσκολο γίνεται η ανάκτησή τους. Τα μηνύματα ενδέχεται να διαγραφούν οριστικά μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο.
  • Ατελής ανάκτηση: Ακόμη και με εργαλεία ή μεθόδους τρίτων, δεν υπάρχει εγγύηση για την ανάκτηση ολόκληρης της συνομιλίας ή όλων των διαγραμμένων μηνυμάτων.
  • Ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο: Η χρήση εφαρμογών ή μεθόδων τρίτων μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το απόρρητο ή την ασφάλεια, εκθέτοντας προσωπικά δεδομένα σε κινδύνους.

Όχι άλλες χαμένες συνομιλίες!

Η ανάκτηση των διαγραμμένων μηνυμάτων στο Instagram μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά είναι δυνατό να ανακτήσετε αυτές τις αγαπημένες συνομιλίες με τα κατάλληλα βήματα. Θυμηθείτε, το ίδιο το Instagram δεν παρέχει έναν άμεσο τρόπο για την ανάκτηση μηνυμάτων. Επομένως, προτείνω να δημιουργείτε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων σας για να αποφύγετε μελλοντικές στενοχώριες!

Διαβάστε περισσότερα:

  • Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Instagram στο iPhone
  • Πώς να κατεβάσετε το Reels στο Instagram στο iPhone
  • Πώς να αποσυνδέσετε το Facebook από τον λογαριασμό Instagram σε iPhone και Mac

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.