Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα Whatsapp

0
148
Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα Whatsapp 2015

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα Whatsapp;

Το Whatsapp είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα Android & iPhone Smartphone μέχρι σήμερα. Διαθέτει διάφορες δυνατότητες όπως ανταλλαγή μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο, κοινή χρήση πολυμέσων (εικόνες, βίντεο κ.λπ.), ομαδική συνομιλία και ούτω καθεξής. Εκτός από αυτό, το Whatsapp προσφέρει επίσης ορισμένες κρυφές λειτουργίες που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα Whatsapp

Πώς μπορώ να ανακτήσω όλα τα διαγραμμένα μηνύματά μου στο WhatsApp;

# Για να ανακτήσετε τα πρόσφατα μηνύματα συνομιλίας

Μπορείτε να ανακτήσετε σχεδόν οτιδήποτε είναι κάτω των 7 ημερών στο WhatsApp. Στην πραγματικότητα, είναι εκπληκτικά απλό. Το μόνο που χρειάζεται για να απεγκαταστήσετε το WhatsApp και να το εγκαταστήσετε ξανά. Ένα αντίγραφο ασφαλείας δημιουργείται αυτόματα από το WhatsApp καθημερινά στις 4 π.μ. Η εφαρμογή αποθηκεύει αυτά τα δεδομένα στην εξωτερική μνήμη του τηλεφώνου σας, δηλαδή την κάρτα SD σας. Όταν επανεγκαταστήσετε το WhatsApp, θα σας ζητήσει να επαναφέρετε τα μηνύματά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε το κουμπί “Επαναφορά” και να λάβετε όλα τα μηνύματά σας πίσω.

# Για να ανακτήσετε μηνύματα παλαιότερα των 7 ημερών

Είναι πολύ πιο περίπλοκο να ανακτήσετε παλαιότερα μηνύματα σε αυτήν την εφαρμογή. Αλλά είναι ακόμα δυνατό να τα πάρει πίσω. Μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους – ο πρώτος είναι η μη αυτόματη μέθοδος και ο επόμενος είναι η χρήση λογισμικού τρίτου κατασκευαστή.

Χειροκίνητη ανάκτηση:

  1. Μεταβείτε στο φάκελο «Βάσεις δεδομένων» της κάρτας μνήμης σας – περάστε Κάρτα μνήμης > WhatsApp > Βάσεις δεδομένων. Σε αυτόν τον φάκελο, θα βρείτε διαφορετικά αρχεία συνομιλίας με το όνομα “msgstore-date format.db.crypt”. Η μορφή ημερομηνίας πρέπει να είναι ΕΕΕΕ-ΜΜ-ΗΗ.
  2. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να μετονομάσετε αυτό το αρχείο msgstore. Δώστε του όνομα “Παλιό” ή κάτι που σχετίζεται με το όνομα αρχείου.
  3. Στη συνέχεια, ελέγξτε όλα τα αρχεία που βρίσκονται παρακάτω. Αυτά τα αρχεία πρέπει να ονομάζονται σε διαφορετικές ημερομηνίες. Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε και πάρτε αυτά που έχετε διαγράψει κατά λάθος και μετά μετονομάστε τα με παλαιότερο όνομα αρχείου.
  4. Επιστρέψτε στην κύρια οθόνη. Διαγράψτε και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή. Όταν εγκατασταθεί, θα σας ζητήσει να επαναφέρετε αρχεία, πατήστε την επιλογή και το επιθυμητό αρχείο θα αποκατασταθεί και θα αποθηκευτεί ως “msgstore.db.crypt”.
  5. Να θυμάστε ότι το πρόσφατο ιστορικό συνομιλιών σας θα αφαιρεθεί όταν επαναφέρετε το παλαιότερο αρχείο. Δεν μπορείτε να συγχωνεύσετε τα πρόσφατα μηνύματα συνομιλίας με τα ανακτημένα, παλαιότερα αρχεία συνομιλίας. Πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία ξανά για να λάβετε πίσω τα πρόσφατα μηνύματά σας και θα διαγράψει ξανά το παλιό και θα τοποθετήσει ένα νέο αρχείο.

Έτσι, παραπάνω είναι οι απλές συμβουλές για την ανάκτηση των διαγραμμένων μηνυμάτων whatsapp, ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο σε όλους. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ερώτησης ή πρότασης, αφήστε τα πολύτιμα σχόλιά σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.