Πώς να αλλάξετε το pin sim στο iPhone σε 6 εύκολα βήματα

0
10
Πώς να αλλάξετε το PIN της κάρτας SIM στο iPhone σας

  • Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο PIN SIM στο iPhone σας για να ασφαλίσετε τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σας.
  • Για να αλλάξετε το προεπιλεγμένο PIN της SIM στο iPhone, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας / κινητής τηλεφωνίας > PIN SIM > Αλλαγή PIN.
  • Εάν κλειδώσατε τη SIM κατά λάθος, ζητήστε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας τον κωδικό Προσωπικού Κλειδιού Ξεμπλοκαρίσματος (PUK).

Υποψιάζεστε ότι το PIN της SIM στο iPhone σας έχει παραβιαστεί; Στη συνέχεια, πρέπει να το αλλάξετε αμέσως. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μοιραστώ τον τρόπο αλλαγής του PIN της SIM στο iPhone σας, αλλά ας ελέγξουμε πρώτα γιατί είναι σημαντικό.

Γιατί χρειάζεστε ένα pin sim στο iPhone σας;

Η λειτουργία PIN της SIM στο iPhone αποτρέπει τους μη εξουσιοδοτημένους χρήστες από τη χρήση της κάρτας SIM ή της eSIM σας για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή τηλεφωνικές κλήσεις. Πρέπει να εισάγετε το PIN της SIM για να ξεκλειδώσετε τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση του iPhone σας ή χρησιμοποιείτε την κάρτα SIM σε διαφορετικό τηλέφωνο.

Εάν κάποιος εισαγάγει λάθος PIN τρεις φορές, η SIM θα είναι μόνιμα μη προσβάσιμη. Έτσι, κανείς δεν μπορεί να κάνει κακή χρήση του προγράμματος κινητής τηλεφωνίας σας σε περίπτωση κλοπής του iPhone σας. Ωστόσο, οι περισσότερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούν ένα προεπιλεγμένο PIN που είναι εύκολο να αποκτηθεί στο διαδίκτυο.

Έτσι, είναι λιγότερο ασφαλές και διακυβεύεται εύκολα. Επομένως, πρέπει να αλλάξετε το προεπιλεγμένο PIN της SIM με έναν εξατομικευμένο κωδικό για να ενισχύσετε την ασφάλεια του προγράμματος κινητής τηλεφωνίας του iPhone σας.

Πώς να αλλάξετε τον τρέχοντα ακροδέκτη SIM στο iPhone

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις → Πατήστε Cellular / Mobile Service.
  2. Επιλέξτε τον αριθμό με ενεργό PIN SIM.

    πατήστε κινητό, αριθμός τηλεφώνου στις ρυθμίσεις

  3. Επιλέξτε PIN SIM → Αλλαγή PIN.

    πατήστε την καρφίτσα sim, αλλάξτε την καρφίτσα στις ρυθμίσεις κινητής τηλεφωνίας

  4. Εισαγάγετε το τρέχον PIN και πατήστε Τέλος.
  5. Πληκτρολογήστε ένα νέο PIN → Τέλος.
  6. Εισαγάγετε ξανά τη Νέα καρφίτσα και πατήστε Τέλος.
    Σημειώστε τα διαπιστευτήρια PIN της SIM κάπου με ασφάλεια.

    πληκτρολογήστε την τρέχουσα καρφίτσα της κάρτας Sim, πατήστε ολοκληρωμένο, εισαγάγετε τη νέα καρφίτσα Sim δύο φορές και πατήστε Τέλος στις ρυθμίσεις

Σημείωση: Τα παρακάτω βήματα που αναφέρονται παραπάνω λειτουργούν επίσης καλά με την eSIM.

Τι να κάνετε εάν ξεχάσετε το PIN της SIM;

Σε περίπτωση που ξεχάσατε το PIN της SIM, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και να ζητήσετε βοήθεια. Εάν δεν είστε σίγουροι ποιον να καλέσετε, μπορείτε να ελέγξετε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στις Ρυθμίσεις → Κινητό της συσκευής σας.

Για να σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τη SIM σας, θα σας παράσχουν το τυπικό PIN της SIM ή ένα Προσωπικό Κλειδί Ξεμπλοκαρίσματος (PUK). Ωστόσο, εάν λάβετε μια ειδοποίηση για το “PUK exhausted”, δεν υπάρχει καμία ελπίδα ανάκτησης και πρέπει τώρα να αγοράσετε μια νέα SIM.

Επομένως, μην μαντέψετε ποτέ τους κωδικούς PIN ή PUK της SIM, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε κλείδωμα της κάρτας SIM!

Αποσύνδεση…

Το Find My είναι σίγουρα μια αξιόπιστη λειτουργία iPhone, αλλά δεν προστατεύει την κάρτα SIM σας. Έτσι, στη χειρότερη περίπτωση, το PIN της SIM διασφαλίζει ότι η ασφάλεια της συσκευής σας δεν επηρεάζεται.

Μη διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω εάν κολλήσετε κάπου ενώ εκτελείτε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω. Θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω!

Διαβάστε περισσότερα:

  • Η eSIM δεν λειτουργεί στο iPhone; Γρήγορες διορθώσεις!
  • Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα Sim Not Valid ή No SIM στο iPhone
  • Η SIM δεν υποστηρίζεται στο iPhone; Εύκολοι τρόποι για να το διορθώσετε!

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here