Πώς να αλλάξετε το όνομα του Apple Watch σας

0
2
Πώς να αλλάξετε το όνομα του Apple Watch σας

  • Για να μετονομάσετε το Apple Watch σας, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρολόι στο iPhone σας > Γενικά > Πληροφορίες > Όνομα > Εισαγάγετε ένα προτιμώμενο όνομα > Πατήστε “ολοκληρώθηκε” στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου.
  • Αλλάζοντας το όνομα του Apple Watch σας, μπορείτε να το κάνετε πιο προσωπικό ή πιο εύκολο να το αναγνωρίσετε.

Εάν χρησιμοποιείτε δύο ή περισσότερα ρολόγια Apple με το ίδιο Apple ID, όλα αυτά θα εμφανίζονται με το ίδιο όνομα στο αντιστοιχισμένο iPhone σας. Έτσι, η αλλαγή του ονόματος του Apple Watch σας γίνεται απαραίτητη.

Αναρωτιέστε πώς γίνεται; Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να μετονομάσετε το Apple Watch σας. Προχωρήστε, εξατομικεύστε το όνομα Apple Watch σας και κάντε το πιο αναγνωρίσιμο!

Πώς να μετονομάσετε το Apple Watch σας

Όταν ρυθμίζετε ένα Apple Watch, το σύστημα εκχωρεί αυτόματα ένα όνομα που αντιστοιχεί στο αντιστοιχισμένο iPhone.

Είναι ενδιαφέρον ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομα απευθείας στο Apple Watch. Θα χρειαστείτε το ζευγοποιημένο iPhone για να το κάνετε αυτό.

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Watch στο iPhone σας.
  2. Από την καρτέλα Το ρολόι μου, μεταβείτε στο Γενικά → Πληροφορίες.

    Γενικά, Σχετικά στο ρολόι μου

  3. Επιλέξτε Όνομα → Αλλαγή του ονόματος του Apple Watch σας.
  4. Τέλος, πατήστε Τέλος στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου σας ή Σχετικά για να αποθηκεύσετε τις προτιμήσεις σας.

    Αλλάξτε το όνομα του Apple Watch σας

Εάν το Apple Watch σας είναι συνδεδεμένο με άλλες συσκευές Apple, η αλλαγή στο όνομα θα αντικατοπτρίζεται και σε αυτές τις συσκευές. Μην ανησυχείτε εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε την αλλαγή αμέσως. συνήθως τείνει να πάρει κάποιο χρόνο.

Σημασία της μετονομασίας του Apple Watch

Αν και η μετονομασία ενός Apple Watch είναι μια απλή διαδικασία, μπορεί να αναρωτιέστε αν είναι καλή ιδέα ή όχι. ΑΣΕ με να εξηγήσω.

  • Αλλάζοντας το όνομα του Apple Watch σας, μπορείτε εύκολα να το αναγνωρίσετε όταν είναι συνδεδεμένο σε πολλές συσκευές ή όταν διαχειρίζεστε πολλά Apple Watch από την ίδια συσκευή.
  • Εάν τα Apple Watches έχουν ρυθμιστεί μέσω Family Sharing, μπορείτε εύκολα να διακρίνετε το ένα από το άλλο.
  • Αν ποτέ βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου είτε χρειάζεται να δημιουργήσετε είτε να ανακτήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του Apple Watch, η εύρεση της κατάλληλης συσκευής γίνεται ευκολότερη.
  • Τέλος, εφαρμογές όπως το Walkie-Talkie θα αρχίσουν να αντικατοπτρίζουν το εξατομικευμένο προφίλ σας, κάτι που το κάνει πιο διασκεδαστικό στη χρήση.

Τυλίγοντας!

Ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε εύκολα να μετονομάσετε το Apple Watch σας σε ό,τι θέλετε. Προχωρήστε λοιπόν και δώστε ένα νέο όνομα στο Apple Watch σας και απολαύστε την εξατομικευμένη εμπειρία που προσφέρει!

Βρήκατε αυτό χρήσιμο; Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αφήσετε τις σκέψεις σας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα:

  • Πώς να κάνετε ping στο Apple Watch από το iPhone και αντίστροφα
  • Πώς να αλλάξετε και να προσαρμόσετε το πρόσωπο Apple Watch
  • Πώς να προβάλετε μετρήσεις ζωντανής ποδηλασίας του Apple Watch στο iPhone

Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here