Παίξτε κλασικά παιχνίδια NES και Gameboy στο iPhone χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή Retroman

0
7
Εφαρμογή εξομοιωτή Retroman GameBoy και NES για iPhone

Αν είστε λάτρης των κλασικών παιχνιδιών Mario ή Pokemon όπως εγώ, μάλλον θέλετε να τα ξαναεπισκεφτείτε και να ξαναζήσετε την παιδική σας ηλικία. Ωστόσο, είναι σχεδόν αδύνατο να πάρετε τα χέρια σας στην αρχική κονσόλα GameBoy ή NES, και ακόμα κι αν το κάνετε, θα σας κοστίσει μια περιουσία. Αλλά χάρη στις σύγχρονες εφαρμογές εξομοιωτών, μπορείτε πλέον να παίξετε τα αγαπημένα σας ρετρό παιχνίδια GameBoy και NES στο iPhone και το iPad σας!

Πρόσφατα έπιασα στα χέρια μου Εφαρμογή εξομοιωτή Retroman GameBoy και NES και παίζω ακούραστα τα αγαπημένα μου παλιά κλασικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες χρησιμοποιώντας το στο iPhone μου.

Ενώ υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές εξομοιωτή παιχνιδιών ρετρό διαθέσιμες στο App Store, η premium προσφορά του Retroman στα 0,99 $ παρέχει μια εκλεπτυσμένη εμπειρία χωρίς διαφημίσεις με τακτικές ενημερώσεις και αποκλειστική υποστήριξη.

Αυτή η μικρή επένδυση εξασφαλίζει μια εμπειρία εξομοίωσης υψηλής ποιότητας για τους σοβαρούς λάτρεις των ρετρό παιχνιδιών. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την κριτική για να μάθετε.

Retroman: GameBoy NES Emulator – Διεπαφή χρήστη και σχεδιασμός

Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, σας υποδέχεται μια οθόνη καλωσορίσματος και μια σύντομη εισαγωγή στην εφαρμογή Retroman. Το Retroman διακρίνεται παρέχοντας ένα σεμινάριο για το πώς να φορτώνετε παιχνίδια, ένα χαρακτηριστικό που συχνά παραβλέπεται από άλλους εξομοιωτές ρετρό παιχνιδιών.

Μόλις ξεπεράσετε αυτές τις διατυπώσεις, θα μπορέσετε επιτέλους να δείτε τη διεπαφή χρήστη της εφαρμογής, αλλά μην ενθουσιαστείτε αφού δείτε την τεράστια οθόνη. Αυτή είναι απλώς μια σελίδα που μοιάζει με εισαγωγή, ειδικά σχεδιασμένη για να μιμείται την κλασική εμπειρία NES. η πραγματική διεπαφή χρήστη εμφανίζεται μόνο αφού φορτώσετε ένα παιχνίδι.

Αφού φορτώσετε ένα παιχνίδι, η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής χωρίζεται σε τρία μέρη. Το επάνω τμήμα διαθέτει την επωνυμία Retroman, το μεσαίο τμήμα εμφανίζει την οθόνη της κονσόλας σας στο ίδιο μέγεθος με την αρχική κονσόλα και το κάτω μέρος της διεπαφής χρήστη περιέχει τα στοιχεία ελέγχου. Θα βρείτε το D-pad στα αριστερά, τα κουμπιά A & B στα δεξιά και τα κουμπιά Start/Select στο κέντρο.

Retroman GameBoy NES Emulator app Vertical UI

Η διάταξη κουμπιών έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να φιλοξενεί διάφορα μεγέθη οθόνης, παρέχοντας μια άνετη εμπειρία παιχνιδιού σε διαφορετικές συσκευές. Αυτή η ευελιξία είναι ιδιαίτερα φωτεινή στη λειτουργία οριζόντιου προσανατολισμού, όπου η ευρύτερη οθόνη του real estate επιτρέπει μια πιο ευρύχωρη και εργονομική διάταξη ελέγχου. Καθώς το Retroman συνεχίζει να εξελίσσεται, οι μελλοντικές ενημερώσεις θα μπορούσαν ενδεχομένως να εισαγάγουν ακόμη περισσότερες επιλογές προσαρμογής, βελτιώνοντας περαιτέρω την εμπειρία του χρήστη τόσο σε κατακόρυφο όσο και σε οριζόντιο προσανατολισμό.

Retroman GameBoy NES Emulator εφαρμογή Landscape UI

Συμβατότητα παιχνιδιού και κονσόλας

Ενώ το Retroman εστιάζει στην εξομοίωση GameBoy και NES, διαπρέπει στο να παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία για αυτές τις κλασικές κονσόλες. Η εξειδικευμένη προσέγγιση της εφαρμογής εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση και συμβατότητα για τα παιχνίδια GameBoy και NES. Σε αντίθεση με άλλους εξομοιωτές, δεν χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των επιλογών της κονσόλας για να φορτώσετε ένα παιχνίδι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε το GameBoy ή το NES ROM στον εξομοιωτή και είστε έτοιμοι!

Υποστήριξη ελεγκτή εξομοιωτή Retroman

Ως άπληστος παίκτης κονσόλας, προτιμώ την απτική αίσθηση των πραγματικών κουμπιών πολύ περισσότερο από το να αγγίζω την οθόνη του iPhone μου για να εκτελέσω μια ενέργεια σε ένα παιχνίδι. Ευτυχώς, το Retroman υποστηρίζει εξωτερικά χειριστήρια, συμπεριλαμβανομένων των ελεγκτών Xbox, PlayStation και MFi.

Ενώ τα χειριστήρια στην οθόνη είναι εντυπωσιακά, το παιχνίδι μου βελτιώθηκε δραματικά μόλις συνέδεσα το χειριστήριο PS5 μου στο iPhone. Η απόκριση του κουμπιού είναι γρήγορη και απρόσκοπτη με μηδενική αισθητή καθυστέρηση. Η υποστήριξη της Retroman για ελεγκτές Bluetooth με βοήθησε να παρατείνω τις συνεδρίες παιχνιδιών μου, καθώς δεν χρειαζόμουν πλέον να ασχολούμαι με τους μεγάλους αντίχειρές μου στην περιορισμένη ακίνητη περιουσία της οθόνης του iPhone μου.

Απόδοση και σταθερότητα

Χρησιμοποίησα το Retroman στο τετράχρονο iPhone 12 μου και όλα τα παιχνίδια NES & GameBoy έτρεχαν άψογα χωρίς σημάδια καθυστέρησης ή πτώσης καρέ. Αυτό υποδηλώνει ότι η εφαρμογή θα πρέπει να έχει καλή απόδοση ακόμη και σε παλαιότερα μοντέλα iPhone, καθιστώντας την προσβάσιμη σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών.

Κατά τη διάρκεια εκτεταμένων δοκιμών, η εφαρμογή δεν πάγωσε ή διακόπηκε ούτε μία φορά. Αυτό υποδηλώνει υψηλό επίπεδο σταθερότητας για τον εξομοιωτή Retroman.

Επίσης, συγχαρητήρια στους προγραμματιστές που κυκλοφορούν τακτικές ενημερώσεις εφαρμογών, διασφαλίζοντας ότι τυχόν πιθανά σφάλματα διορθώνονται γρήγορα και ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με την πιο πρόσφατη ενημέρωση υλικολογισμικού iOS, δηλαδή το iOS 18.

Η εφαρμογή δεν είναι μόνο συμβατή με την πιο πρόσφατη έκδοση iOS 18, αλλά λειτουργεί και με iOS 13, έτσι ώστε οι χρήστες με παλιά μοντέλα iPhone να μπορούν να απολαμβάνουν ρετρό παιχνίδια και να αγαπούν την παιδική τους ηλικία.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά του εξομοιωτή Retroman

Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι βελτιωμένη και φιλική προς τον χρήστη, εστιάζοντας σε βασικές λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία ρετρό παιχνιδιού. Αυτή η απλότητα επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν κατευθείαν στα αγαπημένα τους παιχνίδια χωρίς να περιηγούνται σε πολύπλοκα μενού. Ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό που θα λατρέψουν οι παίκτες iPhone είναι η ενσωμάτωση iCloud Drive του Retroman, που επιτρέπει την αποθήκευση κατάστασης παιχνιδιού και τον συγχρονισμό μεταξύ συσκευών.

Παίζοντας παιχνίδια NES και Game Boy στο iPhone με το Retroman

Μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε το παιχνίδι σας όποτε θέλετε και να ξεκινήσετε ξανά να παίζετε από τη στιγμή που θα αφήσετε το παιχνίδι σας στην πρώτη θέση. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε την πρόοδό σας στο παιχνίδι.

Για να επανεκκινήσετε το παιχνίδι, απλώς πατήστε το κουμπί Επανεκκίνηση που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης.

Καθώς το Retroman συνεχίζει να εξελίσσεται, προσβλέπουμε σε πιθανές μελλοντικές βελτιώσεις που θα μπορούσαν να εξατομικεύσουν περαιτέρω την εμπειρία παιχνιδιού.

Εφαρμογή εξομοιωτή Retroman χωρίς εξωτερικό ελεγκτή

Ετυμηγορία

Συνολικά, το Retroman είναι μια σταθερή εφαρμογή εξομοιωτή ρετρό παιχνιδιών για λάτρεις που θέλουν να βιώσουν κλασικούς τίτλους στα iPhone τους και να ξαναζήσουν τις αγαπημένες παιδικές αναμνήσεις. Η εφαρμογή προσφέρει μια νοσταλγική εμπειρία παιχνιδιού με μεγάλη ποικιλία τίτλων GameBoy και NES και υποστήριξη ελεγκτών. Στα 0,99 $, είναι μια προσιτή επιλογή για τους λάτρεις των ρετρό παιχνιδιών και σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσετε.

Τιμή: 0,99 $

Λήψη τώρα

Αν θέλετε να ξαναζήσετε τη χρυσή εποχή των παιχνιδιών GameBoy και NES στο iPhone σας, το Retroman είναι η εφαρμογή για εσάς.

Vikhyat

Ο Vikhyat έχει πτυχίο στην Ηλεκτρονική Μηχανική και Μηχανική Επικοινωνιών και πάνω από πέντε χρόνια συγγραφικής εμπειρίας. Το πάθος του για την τεχνολογία και τα προϊόντα Apple τον οδήγησε στον χώρο της γραφής τεχνολογίας, όπου ειδικεύεται στη συγγραφή λειτουργιών εφαρμογών, οδηγών τρόπων χρήσης και οδηγών αντιμετώπισης προβλημάτων για άλλους χρήστες της Apple. Όταν δεν πληκτρολογεί στο MacBook Pro του, του αρέσει να εξερευνά τον πραγματικό κόσμο.