Ο επεξεργαστής Pixel Fold της Google μπορεί να μην είναι αρκετός για να νικήσει το Galaxy Z Fold 4

0
74

© NextPit

Η Google αναμένεται να παρουσιάσει το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone με το όνομα Pixel Fold το 2023. Εκτός από τον υποτιθέμενο σχεδιασμό και την τιμή που διέρρευσαν, σήμερα εμφανίστηκε ένα αποτέλεσμα αναφοράς που περιγράφει λεπτομερώς τις προδιαγραφές υλικού του αναδιπλούμενου Pixel της Google. Αλλά ορισμένοι θαυμαστές μπορεί να απογοητευτούν με την επιλογή του επεξεργαστή.

Μια συσκευή Google με την κωδική ονομασία “Felix” εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων Geekbench. Η πηγή προτείνει ότι πρόκειται για το επερχόμενο Google Pixel Fold, το οποίο χρησιμοποιεί εκπληκτικά έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή με σχεδιασμό συμπλέγματος και συχνότητες που ταιριάζουν με το Tensor G2. Σημειώνεται καλά ότι το ίδιο τσιπ τροφοδοτεί τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

Απόδοση εικόνων του Google Pixel Fold 2023

Το Google Pixel Fold βασίζεται σε αναδημιουργημένες αποδόσεις / © Youtube/u/FrontPageTech

Το Pixel Fold έχει άφθονη μνήμη και κάμερες

Εάν συμβεί αυτό, η Google θα βασιστεί σε ένα ώριμο τσιπ αντί να επιλέξει τις νεότερες εναλλακτικές λύσεις όπως το Snapdragon 8 Gen 2. Ο γίγαντας αναζήτησης χρησιμοποιεί το πυρίτιο του εσωτερικού του από το Pixel 6, επομένως, δεν υπάρχει τίποτα που να χλευάζει . Ωστόσο, θα εξακολουθεί να θέτει το Pixel Fold σε μεγάλο μειονέκτημα εάν το βάλει δίπλα δίπλα στο Galaxy Z Fold 4 ή το Xiaomi Mix Fold 2 που είναι εξοπλισμένο με ταχύτερο Snapdragon 8+ Gen 1.

Προδιαγραφές Google Pixel Fold με επεξεργαστή Tensor G2

Το Google Pixel Fold είναι εξοπλισμένο με τσιπ Tensor G2 / © GeekBench

Το Pixel Fold δοκιμάστηκε με 12 GB μνήμης RAM, που είναι περισσότερο από τα σημερινά πρότυπα. Αλλά δεν έχει δηλωθεί εάν θα υπάρχουν άλλες διαμορφώσεις με μικρότερη ποσότητα μνήμης ή αποθήκευσης κατά την εκκίνηση.

Πέρα από το system-on-chip, το πτυσσόμενο της Google λέγεται ότι διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη AMOLED 8 ιντσών, οθόνη κάλυψης 6,2 ιντσών και ρύθμιση τριπλής κάμερας παρόμοια με το Pixel 7 Pro. Φημολογείται επίσης ότι το Pixel Fold θα μπορούσε να κοστίσει 1800 $ ή περισσότερο. Ταυτόχρονα, η συσκευή μπορεί να κάνει το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια του επόμενου συνεδρίου προγραμματιστών I/O τον Μάιο του 2023, και πιθανώς παράλληλα με το Pixel 7a.

Ποια αναδιπλούμενα χαρακτηριστικά θεωρείτε τα πιο σημαντικά; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας.

Πηγή:
GeekBench, MySmartPrice