Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Cozy Grove, Blue Mail και άλλα!

0
13
© nextpit

Επιδιώκετε τρόπους για να αναβαθμίσετε την εμπειρία του smartphone σας με συναρπαστικές νέες προτάσεις εφαρμογών; Μην ψάχνετε άλλο! Διαλέξαμε σχολαστικά μια συλλογή από τις καλύτερες εφαρμογές της εβδομάδας, αποκλειστικά για εσάς. Η ομάδα των συντακτών μας στο nextpit επιμελήθηκε και ανέλυσε εκτενώς αυτές τις πέντε συναρπαστικές επιλογές, που απευθύνονται τόσο σε συσκευές iPhone όσο και σε συσκευές Android. Έτσι, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, ας εμβαθύνουμε στις σαγηνευτικές λειτουργίες που φέρνουν αυτές οι εφαρμογές στο τραπέζι!

Μπορεί να είστε γεμάτοι άγχος μέσα στην εβδομάδα, αλλά γιατί να μην χαλαρώσετε με το Cozy Grove: Camp Spirit; Αυτός ο τίτλος του Netflix σάς επιτρέπει να βοηθήσετε τις χαριτωμένες, αν και φανταστικές αρκούδες, να βρουν την αιώνια ανάπαυση στο δάσος. Ενισχύστε το λεξιλόγιό σας με το Daily Word, διαχειριστείτε το e-mail σας απρόσκοπτα με το Blue Mail και βρείτε νόστιμα γεύματα με το COOKmate! Υπάρχει πάντα κάτι για όλους.

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή με γρήγορους ρυθμούς, έχει γίνει πολύ συνηθισμένο να συναντάμε εφαρμογές που βομβαρδίζουν τους χρήστες με αγορές εντός εφαρμογής και παρεμβατικές διαφημίσεις. Αλλά μην φοβάστε, γιατί είμαστε εδώ για να ισοπεδώνουμε τους αγωνιστικούς χώρους και να σας προστατεύσουμε από τυχόν απροσδόκητα έξοδα. Η αποστολή μας είναι απλή αλλά ζωτικής σημασίας: να σας παρέχουμε εφαρμογές που βελτιώνουν την εμπειρία σας στο smartphone και προσφέρουν πρόσθετα οφέλη.

Αν ψάχνετε για εξαιρετικές προσφορές εφαρμογών, μην κοιτάξετε πέρα ​​από την προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή μας από δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας! Κάθε εβδομάδα, επιλέγουμε μια επιλογή εφαρμογών που συνήθως πληρώνονται αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμες δωρεάν ως μέρος μιας αποκλειστικής προσφοράς.

Ωστόσο, οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας είναι λίγο διαφορετικές. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας βουτήξουμε στην κρέμα αυτής της εβδομάδας—τις 5 κορυφαίες εφαρμογές που κυριαρχούν στον κόσμο των παιχνιδιών και των εφαρμογών για κινητά!

Cozy Grove: Camp Spirit (Android & iOS)

Σε μερικούς από εμάς αρέσει να παίζουμε παιχνίδια για να χαλαρώνουμε και να μην αγχώνουμε για την κατάταξη ή την απόκτηση ολοένα και πιο ισχυρών αντικειμένων. Μπείτε στο Cozy Grove: Camp Spirit. Εάν είστε συνδρομητής του Netflix, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το παιχνίδι δωρεάν. Αυτό είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης ζωής που δίνει έμφαση στην εξερεύνηση της περιοχής, στην ανοικοδόμηση και στη διασφάλιση ότι οι περισσότερες από τις περιοχές της ερήμου στο νησί αποκτούν λίγο χρώμα.

Το παιχνίδι φαίνεται υπέροχο με εξαιρετικά χαριτωμένους χαρακτήρες. Μου άρεσε ο προσεκτικός σχεδιασμός και η ακουαρέλα των τοπίων, και η ευγένεια είναι το κύριο θέμα εδώ, καθώς όσο πιο ευγενικές πράξεις κάνετε, η συνολική ευτυχία της κοινότητας θα αυξάνεται παράλληλα. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε τα χειριστήρια όπως έκανα εγώ, αν και η σύνδεση του smartphone σας σε ένα εξωτερικό χειριστήριο θα διευκόλυνε την ιεροτελεστία.

  • Τιμή: Διαφέρει (συνδρομή Netflix) / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι (συνδρομή Netflix)

Με καθημερινές αποστολές για να επιδοθείτε και οτιδήποτε τρέχει σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτός είναι ένας καθαρά χαλαρωτικός τίτλος που δεν σας αφήνει να πιέζεστε ότι κάποιος άλλος είναι πιο ισχυρός ή καλύτερος από εσάς. Στο τέλος της ημέρας, η δουλειά ενός πνευματικού προσκόπου δεν τελειώνει ποτέ και υπάρχει πάντα κάτι άλλο για να σας απασχολήσει.

ΔΕΠΥ εισροής (Android & iOS)

Το να έχεις ΔΕΠΥ δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. Εάν είστε γονιός και το παιδί σας έχει ΔΕΠΥ, η ανατροφή των παιδιών γίνεται ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Ευτυχώς, υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό με τη μορφή Inflow ADHD, αν και να θυμάστε ότι μια εφαρμογή είναι απλώς ένας οδηγός και δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει την εμπειρία και την ικανότητα ενός ειδικευμένου ιατρού. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε βοήθεια από έναν ιατρό, χρησιμοποιήστε το Inflow ADHD ως συμπλήρωμα και όχι ως αντικατάσταση.

Το Inflow ADHD βοηθά τον χρήστη να παλέψει με διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής, όπως η εστίαση, η αναβλητικότητα, η οργάνωση, το εύρος προσοχής, η υπερκινητικότητα, ακόμη και το άγχος. Ίσως το ημερολόγιο ή ο ανιχνευτής συνήθειας να μην κόβει τη μουστάρδα—Η ΔΕΠΥ εισόδου είναι εδώ για να βοηθήσει. Στοχεύει στο να επανέλθετε σε καλό δρόμο με οπτικές υπενθυμίσεις και μια λειτουργία καθημερινής εστίασης, ώστε να μπορείτε να έχετε αποτελεσματική ιεράρχηση των καθημερινών σας εργασιών.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (22,49$-199,99$) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - ΔΕΠΥ εισροής

Ζήστε μικρές νίκες επί της ΔΕΠΥ με το Inflow στην καθημερινότητά σας. / © nextpit

Βρήκα την παρουσία μιας κοινότητας χωρίς στίγμα και υποστηρικτική ADHD/ADD εξαιρετικά παρηγορητική και ενθαρρυντική. Σε τελική ανάλυση, τίποτα δεν ξεπερνά το να έχεις ένα άλλο άτομο στην ίδια βάρκα με εσένα, κάτι που δεν θα μετατραπεί σε πάρτι οίκτου, αλλά μάλλον θα χρησιμεύσει ως ενθάρρυνση ότι είναι δυνατό να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο στη ζωή. Αν και δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη θεραπεία, είναι ιδανικό να δημιουργηθεί μια ισχυρή βάση με εφαρμόσιμες στρατηγικές για να ξεπεραστεί η ΔΕΠΥ.

Blue Mail (Android & iOS)

Η κατοχή μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν πολύ καλή όταν ξεκίνησε το Διαδίκτυο. Βλέποντας ότι η Google προσφέρει 1 GB αποθηκευτικού χώρου στα εισερχόμενά σας ήταν καταπληκτικό, και αγόρι μου, έχουμε κάνει πολύ δρόμο από τότε. Αυτές τις μέρες, η διαχείριση email έχει γίνει περισσότερο απαραίτητος από οτιδήποτε άλλο. Τι θα γινόταν αν υπήρχε μια εφαρμογή που θα μπορούσε να κάνει τη ζωή πολύ πιο απλή; Εισαγάγετε το Blue Mail.

Η διεπαφή χρήστη του Blue Mail είναι αρκετά απλή και κομψή για να κυκλοφορείτε χωρίς να μπερδεύεστε. Μπορείτε να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς email και να τους διαχειριστείτε όλους από μία εφαρμογή. Μου αρέσει το πώς οι έξυπνες ειδοποιήσεις push και τα ομαδικά email μου επιτρέπουν να ειδοποιούμαι μόνο για σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου οτιδήποτε άλλο δεν είναι σημαντικό θα παραμείνει εκεί που βρίσκεται.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (6,99$-69,99$) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Blue Mail

Κάντε τη διαχείριση email πιο εύκολη με το Blue Mail. / © nextpit

Οι υποστηριζόμενοι πάροχοι email περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα Gmail, Outlook, Hotmail, Yahoo Mail, AOL, iCloud και Microsoft 365. Έχοντας μια ενοποιημένη διεπαφή με όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συγχρονισμένα σε ένα μέρος, η διαχείριση είναι εύκολη υπόθεση. Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης φαίνεται επίσης εδώ, με το GEM AI που υποστηρίζεται από το ChatGPT να σας βοηθά να γράφετε υπέροχα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λίγο. Προτείνονται επίσης προτεινόμενες απαντήσεις με βάση το πλαίσιο του email για βελτιωμένη παραγωγικότητα.

COOKmate (Android & iOS)

Σου αρέσει η μαγειρική; Για όσους έχουν συγγένεια με τη σόμπα και αγαπούν απόλυτα να ταΐζουν τους άλλους με εκπληκτικές, νόστιμες συνταγές, το COOKmate μπορεί να είναι ακριβώς η κατάλληλη εφαρμογή για το smartphone σας. Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να δημιουργήσετε τη δική σας βάση δεδομένων συνταγών συλλέγοντας συνταγές από παντού, εισάγοντάς τις στον ψηφιακό χώρο. Βασικά, κάθε φορά που συναντάτε μια νέα συνταγή στο διαδίκτυο, εισάγετέ την και είστε έτοιμοι.

Από εκεί, μπορείτε να εκτελέσετε μια σειρά από τροποποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της συνταγής ανάλογα. Πιστεύετε ότι οι ικανότητές σας στην επιμετάλλωση είναι τα γόνατα της μέλισσας; Γιατί να μην τραβήξετε μια φωτογραφία και να τη συμπεριλάβετε στη συνταγή σας για να τη δει ο κόσμος; Αν πιστεύετε ότι έχετε πετύχει μια φόρμουλα τροποποίησης σε μια παλιά συνταγή, αλλάξτε ανάλογα τα συστατικά και το στυλ μαγειρέματος, προσθέτοντας σχόλια όσο είστε σε αυτό. Εάν έχετε ήδη ένα βιβλίο μαγειρικής, μπορείτε επίσης να σαρώσετε συνταγές και να τις εισαγάγετε μέσα.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (1,99 $) / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι (αλλά συνιστάται)
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - COOKmate

Κάντε το COOKmate το φορητό σας βιβλίο συνταγών όπου κι αν πάτε. / © nextpit

Φυσικά, ένας καλός σεφ θα ήθελε επίσης να μοιραστεί τις συνταγές του/της με τον υπόλοιπο κόσμο. Με το COOKmate, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις συνταγές σας με άλλους φίλους που είναι στην εφαρμογή ή να επιλέξετε να το κάνετε μέσω μιας ευρύτερης σειράς επιλογών, όπως μέσα κοινωνικής δικτύωσης, email και SMS. Ο λογαριασμός premium σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τις συνταγές και τις λίστες αγορών σας στο cloud, κάτι που είναι ένα ωραίο αντίγραφο ασφαλείας αλλά όχι πραγματικά απαραίτητο. Οι διαφημίσεις όντως εμποδίζουν, αλλά όπως και η μαγειρική, αν έχετε αρκετή υπομονή, όλα θα λειτουργήσουν στο τέλος.

Daily Word (Android)

Λένε ότι η γνώση είναι δύναμη, αλλά εγώ παρακαλώ να διαφέρω. Νομίζω ότι το ρητό πρέπει να τροποποιηθεί σε «η εφαρμοσμένη γνώση είναι δύναμη», αφού το να γνωρίζεις κάτι χωρίς να το χρησιμοποιείς στην πραγματικότητα παραμένει ανίσχυρο. Εάν είστε πολύ κολλητοί στις νέες λέξεις και δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε βιβλία λόγω του πολυάσχολου προγράμματός σας, ίσως το να σας βοηθήσει το Daily Word μπορεί να είναι ο τρόπος για να βελτιώσετε τη δύναμη των λέξεων σας.

Η διεπαφή είναι αρκετά απλή. Κάθε μέρα, θα σας σερβίρουν μια νέα λέξη. Φυσικά, αν γνωρίζετε ήδη αυτή τη λέξη, είναι καλό για εσάς, αλλά αν είναι κάτι εντελώς νέο στο λεξιλόγιό σας, τουλάχιστον ξέρετε σε ποια κατηγορία ανήκει. Είναι επίθετο; Ένα ρήμα; Ενα ουσιαστικό; Όλα αυτά παρατίθενται, εκτός από την προφορά.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Daily Word

Αυξήστε τον αριθμό του λεξιλογίου σας με το Daily Word. / © nextpit

Μου αρέσει το πώς η εφαρμογή παρέχει ένα απόσπασμα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δεδομένη λέξη με τη μορφή πρότασης. Υπάρχει επίσης ένα ημερολόγιο στο κάτω μέρος που σας δείχνει τις διαφορετικές λέξεις που αποκαλύφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ως αναφορά για να παρακολουθείτε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε διαφορετικές λέξεις εάν έχετε την εντύπωση ότι θα σας φανούν χρήσιμες μια μέρα.

Με αυτό, ολοκληρώνουμε τη λίστα αυτής της εβδομάδας. Βρήκατε κάποιο από αυτά χρήσιμο; Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν υπάρχει κάτι που θα θέλατε να μοιραστείτε με όλους.