Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας

0
100
Κορυφαίες 5 εφαρμογές COM
© NextPit

Όπως κάθε Σαββατοκύριακο, συναντιόμαστε στο NextPit για την επιλογή μου από 5 δωρεάν ή επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια για κινητά που τράβηξαν την προσοχή μου στο Google Play Store και στο Apple App Store.

Κάθε εβδομάδα προσπαθώ να σας φέρνω τις καλύτερες δυνατές εφαρμογές που δεν είναι παγίδες δεδομένων ή φωλιές μικροσυναλλαγών. Εκτός από τα δικά μου ευρήματα, προσθέτω επίσης τις εφαρμογές που βρέθηκαν από την κοινότητα του NextPit και κοινοποιήθηκαν στο φόρουμ μας, τις οποίες σας προσκαλώ να συμβουλευτείτε.

Από παιχνίδια για κινητά έως εφαρμογές παραγωγικότητας, εδώ είναι οι 5 δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές Android/iOS από το NextPit αυτήν την εβδομάδα. Δημοσιεύουμε αυτήν την επιλογή κάθε εβδομάδα, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις 5 εφαρμογές μου της προηγούμενης εβδομάδας.

Linktree (Android & iOS)

Το Linktree είναι ένα είδος ψηφιακής και επαυξημένης επαγγελματικής κάρτας για δημιουργούς διαδικτυακού περιεχομένου. Βασικά, εάν γράφετε, σχεδιάζετε, συνθέτετε, κινηματογραφείτε περιεχόμενο, είναι ένας τρόπος για να συγκεντρώσετε όλα τα κοινωνικά σας δίκτυα για να προβάλετε το περιεχόμενό σας.

Η εφαρμογή προσφέρει συνδρομές επί πληρωμή για να ξεκλειδώσετε περισσότερες επιλογές οπτικής προσαρμογής, αλλά η δωρεάν έκδοση είναι υπεραρκετή από μόνη της. Σας συμβουλεύω πραγματικά να συνδέετε μόνο τα “δημόσια” ή επαγγελματικά δίκτυά σας γιατί η εφαρμογή συλλέγει πολλά δεδομένα. Η διεπαφή είναι πολύ καθαρή και το Linktree δεν περιέχει διαφημίσεις.

  • Τιμή: δωρεάν / Διαφήμιση: όχι / Αγορές εντός εφαρμογής: ναι (3,99 $ έως 21,99 $ το μήνα) / Λογαριασμός: υποχρεωτικός
στιγμιότυπα οθόνης εφαρμογής

Το Linktree συλλέγει πολλά προσωπικά δεδομένα, να το έχετε υπόψη σας / © NextPit

Random Walking (Android)

Αυτή η εφαρμογή συνίσταται στην απλή παρακολούθηση ενός δρομέα στα τυφλά ενώ περπατάτε για να ανακαλύψετε μέρη ή σημεία ενδιαφέροντος τυχαία.

Η βασική ιδέα είναι ενδιαφέρουσα. Αλλά η εφαρμογή στερείται λίγη τελειοποίηση. Ο κέρσορας θα μπορούσε να είναι πιο ακριβής καθώς και ο χάρτης που δεν σας επιτρέπει πραγματικά να δείτε πού πηγαίνετε, κάτι που μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνο αν κρατάτε τα μάτια σας στην οθόνη σας.

Αλλά θέλω πραγματικά να δοκιμάσω την εμπειρία αυτό το Σαββατοκύριακο και να πάω μια βόλτα εντελώς τυχαία. Είμαι περίεργος να δω πώς εντοπίζει η εφαρμογή τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος και κυρίως πώς σας τα παρουσιάζει. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής.

  • Τιμή: δωρεάν / Διαφήμιση: όχι / Αγορές εντός εφαρμογής: όχι / Λογαριασμός: δεν απαιτείται / Γαλλική γλώσσα: όχι
Στιγμιότυπα οθόνης εφαρμογής RandomWalker

Θα εμπιστευόσασταν αυτό το είδος εφαρμογής; / © NextPit

  • Κατεβάστε την εφαρμογή RandomWalking από το Google Play Store

Aquafy (Android)

Το Aquafy είναι μια εφαρμογή ευεξίας που παρακολουθεί την ενυδάτωσή σας και τελικά σας υπενθυμίζει να πίνετε εάν χρειάζεται. Μπορείτε να καταγράφετε κάθε φορά που πίνετε και να προσδιορίζετε την ποσότητα καθώς και τον τύπο του υγρού που καταναλώνεται.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ ενυδάτωσης σας, να ορίσετε υπενθυμίσεις για να θυμάστε να ενυδατώνεστε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ολόκληρη ενότητα στατιστικών στοιχείων. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά περιέχει πολύ λίγες διαφημίσεις από τις οποίες μπορείτε να απαλλαγείτε με ετήσια συνδρομή περίπου 6,99 $.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ… *Γκλούγλου*… Αχχχ. Λατρεύω το νερό, σε 20, 30 χρόνια δεν θα υπάρχει άλλο. Ενυδατωθείτε λοιπόν!

  • Τιμή: δωρεάν / Διαφήμιση: ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: ναι (6,99 $ ανά μήνα) / Λογαριασμός: δεν απαιτείται
Στιγμιότυπα οθόνης εφαρμογής Aquafy

Η διεπαφή είναι εξαιρετικά πλήρης / © NextPit

Υπενθύμιση γενεθλίων και ημερολόγιο (Android)

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε υπενθυμίσεις για τα γενέθλια των αγαπημένων σας προσώπων. Ναι, ναι, το ξέρω. Μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο πράγμα που προσφέρει αυτή η εφαρμογή στο Ημερολόγιο Google απευθείας.

Αλλά αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε ένα προφίλ για κάθε γενέθλια, να γράφετε ιδέες για δώρα ακόμα και να καλέσετε τον ενδιαφερόμενο την ημέρα ή να του στείλετε μια κάρτα απευθείας από την εφαρμογή.

Βρίσκω τη διεπαφή πολύ ωραία και, παρόλο που ο προγραμματιστής διευκρινίζει ότι υπάρχουν διαφημίσεις και προτείνει να απαλλαγούμε από αυτές με μια επαγγελματική έκδοση στα 4,79 $ (εφάπαξ αγορά), δεν παρατήρησα καμία κατά τη σύντομη χρήση μου.

  • Τιμή: δωρεάν / Διαφήμιση: ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: ναι (4,79 $) / Λογαριασμός: δεν είναι απαραίτητο
Στιγμιότυπα οθόνης για Υπενθύμιση γενεθλίων και Ημερολόγιο

Μπορείτε να στείλετε εξατομικευμένες κάρτες και ευχές από την εφαρμογή / © NextPit

  • Κατεβάστε την εφαρμογή Υπενθύμιση και Ημερολόγιο γενεθλίων από το Google Play Store

GWENT: Rogue Mage (Android & iOS)

Στο The Witcher 3, το Gwynt (ή Gwent) είναι ένα στρατηγικό παιχνίδι καρτών παρόμοιο με το Yu-Gi-Oh! ή Magic the Gathering, στο οποίο πρέπει να ευθυγραμμίσετε κάρτες με πολεμιστές, θηρία και άλλα στοιχεία από τον φανταστικό κόσμο του The Witcher για να εξαλείψετε την τράπουλα του αντιπάλου σας.

Στην αρχή είναι ένα μίνι παιχνίδι μέσα σε ένα παιχνίδι, αλλά έχει γίνει τόσο δημοφιλές μεταξύ των παικτών που έχει δημιουργηθεί μια πραγματική κοινότητα γύρω από τον Gwynt.

Και ξέρω ότι θα κάνω τους καθαρολόγους να εξαγριωθούν, αλλά όσο κι αν αγαπώ το The Witcher 3 και έχω ξοδέψει εκατοντάδες ώρες σε αυτό, πάντα μισούσα τους Gwynt. Έλλειψη υπομονής, εγκεφαλικές κράμπες, τέτοιου είδους παιχνίδι δεν είναι για μένα. Και πρέπει να πούμε ότι το πρώτο παιχνίδι Gwynt για κινητά που κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια, σε PvP, ήταν μια τοξική φωλιά μικροσυναλλαγών.

Αλλά ίσως το GWENT: Rogue Mage, να με συμφιλιώσει με την Gwynt. Αυτό το premium παιχνίδι κοστίζει 10,99 ευρώ, αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι είναι single player, με λειτουργία ιστορίας και επομένως σενάριο. Η ιστορία διαδραματίζεται πολύ πριν από την εποχή του Geralt of Riv, του ήρωα του The Witcher. Και το gameplay βασίζεται στους παλιούς καλούς μηχανισμούς της Gwynt που όλοι γνωρίζουν οι θαυμαστές.

  • Τιμή: 10,99 $ / Διαφήμιση: όχι / Αγορές εντός εφαρμογής: όχι / Λογαριασμός: δεν απαιτείται

Ποια είναι η γνώμη σας για την επιλογή μας αυτή την εβδομάδα; Βρήκατε άλλες ενδιαφέρουσες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here