Οι 10 καλύτεροι δημιουργοί μικρογραφιών YouTube για το 2022 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο

0
283

Τα βίντεο του YouTube, εάν μεταφορτωθούν χωρίς τις μικρογραφίες, μπορούν να μειώσουν την επίδραση των χρηστών και θα μπορούσαν ακόμη και να επηρεάσουν τον αριθμό των προβολών. Σκεφτείτε οποιοδήποτε βίντεο με ακανόνιστη μικρογραφία εικόνας. θα το παρακολουθούσε κανείς; Δεδομένου ότι ήταν η μικρογραφία του βίντεο που παρατηρούσαν πρώτα οι χρήστες, έγινε ουσιαστικό.

Όχι μόνο στα βίντεο του YouTube, αλλά και οι μικρογραφίες βίντεο ήταν εξίσου σημαντικές και σε άλλους ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο εκεί έξω. Ωστόσο, η δημιουργία μιας καλής μικρογραφίας βίντεο θα μπορούσε να είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν έχετε δεξιότητες Photoshop. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας μεταφοράς και απόθεσης για να διευκολύνετε τη διαδικασία δημιουργίας μικρογραφιών.

Λίστα με τους 10 καλύτερους δημιουργούς μικρογραφιών YouTube

Από τώρα, υπάρχουν εκατοντάδες διαδικτυακά εργαλεία εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μοναδικές και ελκυστικές μικρογραφίες YouTube. Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους ήταν δωρεάν, αλλά προσθέτουν ένα υδατογράφημα. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικούς καλύτερους ιστότοπους για τη δημιουργία μικρογραφιών YouTube.

1. Pixelied

Pixelied

Το Pixelied είναι ένας δωρεάν διαδικτυακός δημιουργός μικρογραφιών YouTube που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εκπληκτικές μικρογραφίες σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό είναι ένα νέο εργαλείο που βασίζεται στον ιστό, αλλά σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες που θα μπορούσαν να επιταχύνουν τη διαδικασία επεξεργασίας.

Για να ξεκινήσετε, το Pixelied σάς προσφέρει πολλά μοναδικά αναγνωσμένα πρότυπα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μικρογραφίες υψηλού επιπέδου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

2. PhotoadKing

PhotoadKing

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το PhotoadKing εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τη δική σας μικρογραφία στο YouTube. Με έναν δωρεάν λογαριασμό, λαμβάνετε πολλά πρότυπα μικρογραφιών που μπορείτε να επιλέξετε και να επεξεργαστείτε αμέσως.

Ωστόσο, εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε όλα τα στοιχεία του PhotoadKing, πρέπει να αγοράσετε έναν premium λογαριασμό. Η premium έκδοση του PhotoadKing σας προσφέρει πολλά πρότυπα υψηλής ποιότητας, εργαλεία επεξεργασίας και πολλά άλλα.

3. Renderforest

Renderforest

Το Renderforest είναι ένας τέτοιος ιστότοπος που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μικρογραφία YouTube που αξίζει να κάνετε κλικ σε λίγα μόνο λεπτά. Ο ιστότοπος σας προσφέρει πολλά υψηλής ποιότητας, έτοιμα προς χρήση πρότυπα που φαίνονται επαγγελματικά και εύκολα στην επεξεργασία.

Ο δημιουργός μικρογραφιών του Renderforest είναι δωρεάν για χρήση, αλλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να κάνετε λήψη των μικρογραφιών. Συνολικά, το Renderforest είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός μικρογραφιών YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

4. Canva

Canva

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα διαδικτυακά εργαλεία σχεδίασης και επεξεργασίας εικόνας. Διατίθεται δωρεάν και μπορεί να δημιουργήσει σχεδόν κάθε τύπο banner, ανάρτησης και μικρογραφίας.

Αν μιλάμε για τον δημιουργό μικρογραφιών YouTube, το Canva σάς επιτρέπει να επιλέξετε από εκατοντάδες πρότυπα. Τα πρότυπα ήταν μοναδικά και μπορείτε να τα επεξεργαστείτε για να δημιουργήσετε μια μικρογραφία βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά.

5. Fotojet

Fotojet

Με περισσότερα από 500 πρότυπα κατασκευής κολάζ και τόσα πολλά επαγγελματικά εργαλεία για τη δημιουργία σχεδίων και τεχνών, είναι ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για τη δημιουργία φανταστικών μικρογραφιών στο Youtube. Δοκιμάστε το μία φορά για τη δημιουργία μικρογραφιών στο youtube και θα καταλάβετε ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει εκπληκτικά σχέδια.

6. Snappa

Snappa

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο που σας προσφέρει εκατοντάδες εντυπωσιακά πρότυπα μικρογραφιών YouTube, πολλές εικόνες υψηλής ανάλυσης και πολλά άλλα, τότε το Snappa μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Σε σύγκριση με όλους τους άλλους διαδικτυακούς επεξεργαστές φωτογραφιών, το Snappa είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν έχουν καμία προηγούμενη γνώση επεξεργασίας φωτογραφιών. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση του Snappa έχει ορισμένους περιορισμούς.

7. Adobe Spark

Adobe Spark

Η δημιουργία εντυπωσιακών μικρογραφιών YouTube είναι εξαιρετικά εύκολη με το Adobe Spark. Με το ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας του Adobe Spark, μπορείτε να δημιουργήσετε, να αποθηκεύσετε, να επαναχρησιμοποιήσετε και να αλλάξετε το μέγεθος της μικρογραφίας σας στο YouTube.

Το καλό με το Adobe Spark είναι ότι σας παρέχει ατελείωτες δυνατότητες να προσαρμόσετε τη σχεδίαση μικρογραφιών σας στο YouTube. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε μια εικόνα ως φόντο στον δωρεάν δημιουργό μικρογραφιών, πρέπει να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση για να αλλάξετε τα χρώματά της, να εφαρμόσετε φίλτρα κ.λπ.

8. Fotor

Fotor

Το Fotor είναι ένα άλλο καλύτερο εργαλείο δημιουργίας μικρογραφιών YouTube που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μικρογραφίες YouTube με μοντέρνα εμφάνιση. Σε σύγκριση με όλους τους άλλους κατασκευαστές μικρογραφιών YouTube, το Fotor προσφέρει περισσότερα στοιχεία κειμένου και σχεδίασης.

Η διεπαφή χρήστη του Fotor είναι επίσης αρκετά καλή και είναι απλή στη χρήση. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε εκατοντάδες πρότυπα διαφημιστικών αφισών για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές μικρογραφίες YouTube με τον premium λογαριασμό.

9. PicMaker

PicMaker

Είναι ένας άλλος εξαιρετικός διαδικτυακός δημιουργός μικρογραφιών YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το υπέροχο με το PicMaker είναι ότι προσφέρει στους χρήστες περισσότερες από 1000 φωτογραφίες στοκ και πολλά υπόβαθρα.

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρως προσαρμοσμένη μικρογραφία YouTube για το βίντεό σας με το PicMaker. Έτσι, το PicMaker είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτήν τη στιγμή.

10. Visme

Visme

Αν ψάχνετε για έναν εύχρηστο και εύχρηστο δημιουργό μικρογραφιών Youtube, τότε το Visme μπορεί να είναι ο ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε.

Το υπέροχο με το Visme είναι ότι προσφέρει στους χρήστες πολλά πρότυπα για να επιλέξουν. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα γραφικά σας και να επιλέξετε τις γραμματοσειρές σας στο Visme.

Εάν δεν διαθέτετε εργαλείο επεξεργασίας βίντεο ούτε θέλετε να εγκαταστήσετε κάποιο, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς τους δωρεάν διαδικτυακούς δημιουργούς μικρογραφιών του YouTube για να δημιουργήσετε εκπληκτικές μικρογραφίες βίντεο. Οι ιστότοποι που έχουμε μοιραστεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μικρογραφιών βίντεο και για άλλους ιστότοπους.