Οι 10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

0
89

Οι καλύτερες εφαρμογές μαγειρικής για iPhone!

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

Μετά την αγορά ενός iPhone, οι χρήστες συνεχίζουν να δοκιμάζουν πολλές εφαρμογές και υπάρχουν εκατομμύρια εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί για αυτό το λειτουργικό σύστημα. Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, μπορεί να έχετε ήδη κατεβάσει πολλές εφαρμογές για να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικές από αυτές τις εφαρμογές που σίγουρα θα λατρέψετε, καθώς θα σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε καλύτερα. Ναι, υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές για iPhone που θα σας βοηθήσουν στο μαγείρεμα φαγητού.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για να ανεβάσετε τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

Εδώ θα παραθέσουμε τις καλύτερες εφαρμογές iPhone που θα ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο και θα σας βοηθήσουν να μαγειρεύετε επαγγελματικά. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις εφαρμογές που συζητούνται παρακάτω.

1. Ιστορίες Κουζίνας

Εφαρμογές iPhone για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που σίγουρα θα λατρέψετε να δοκιμάσετε στο iPhone σας. Η εφαρμογή λατρεύεται από εκατομμύρια χρήστες καθώς προσφέρει ευκαιρίες σε φιλόδοξους και έμπειρους σεφ να βελτιώσουν τις μαγειρικές δεξιότητες και να ανακαλύψουν νόστιμες νέες συνταγές και μαγειρική έμπνευση.

Με τα καταστήματα Kitchen, μπορείτε να ανακαλύψετε γρήγορα νόστιμες και εύκολες στο μαγείρεμα συνταγές. Διαθέτει επίσης λειτουργία μαγειρέματος που σας καθοδηγεί αβίαστα μέσα από συνταγές, βήμα προς βήμα.

2. Μαγειρική επιφάνεια

Εφαρμογές iPhone για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

Το Cookpad είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή για να βρείτε και να μοιραστείτε πρωτότυπες συνταγές. Η εφαρμογή μαγειρικής iOS προσφέρει εκατοντάδες εύκολες συνταγές που υποβάλλονται από συναδέλφους οικιακούς μάγειρες όπως εσείς.

Ένα μοναδικό και κοινωνικό περιβάλλον μαγειρικής όπου οι άνθρωποι δημοσιεύουν συνταγές και φωτογραφίες. Αφού μαγειρέψετε τη συνταγή σας, άλλα άτομα μοιράζονται τη φωτογραφία της προσπάθειάς τους και μπορούν να σχολιάσουν.

3. Νόστιμες συνταγές και λίστα αγορών

Εφαρμογές iPhone για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Yummly εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές μαγειρέματος iPhone που μπορείτε να έχετε. Η εφαρμογή σάς προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 2 εκατομμύρια + συνταγές.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Yummly έχει ακόμη και πολλές οδηγίες βήμα προς βήμα συνταγές, εκπαιδευτικά βίντεο, ώρες και περισσότερα εύχρηστα εργαλεία για να κάνετε το μαγείρεμα παιχνιδάκι.

4. Allrecipes Dinner Spinner

Εφαρμογές iPhone για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες. Η ολοκαίνουργια εφαρμογή Allrecipes Dinner Spinner σάς δίνει άμεση πρόσβαση στη φανταστική συλλογή όλων των συνταγών με συνταγές που υποβλήθηκαν από μέλη, με φωτογραφίες, βαθμολογίες και κριτικές από την κοινότητά μας με περισσότερους από 11 εκατομμύρια οικιακούς μάγειρες.

5. BigOven: 350.000+ Συνταγές

Εφαρμογές iPhone για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο

Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι η καλύτερη εφαρμογή για να βρείτε μια τεράστια συλλογή οδηγών συνταγών. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να μάθετε νέες συνταγές και να σχεδιάζετε τα γεύματά σας, να διαχειριστείτε τη λίστα με τα παντοπωλεία σας, να μειώσετε τη σπατάλη φαγητού, να ανακαλύψετε τροφές που ήταν καλές για την υγεία σας και πολλά άλλα.

6. SideChef

SideChef

Το SideChef είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές μαγειρικής iOS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Με το SideChef, μπορείτε να προγραμματίσετε τα γεύματά σας για την εβδομάδα σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Είναι μια εφαρμογή όπου μπορείτε να προγραμματίσετε και να ψωνίσετε για τις μαγειρικές σας ανάγκες. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης οδηγίες βήμα προς βήμα φωτογραφίες, βίντεο και ήχου για να μαγειρέψετε καλύτερα.

7. Κατάλογος καταστημάτων

Κατάλογος καταστημάτων

Δεν είναι μια εφαρμογή μαγειρικής, αλλά φέρνει μια εύχρηστη και γρήγορη λίστα αγορών στο iPhone ή το iPod touch σας.

Με το ShopList, μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε τις λίστες αγορών σας, να δημιουργήσετε τα είδη αγορών σας, να διαχειριστείτε διαφορετικές λίστες αγορών κ.λπ.

8. Επικούριος

Επικούριος

Το Epicurious είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές τροφίμων iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Με το Epicurious, μπορείτε εύκολα να βρείτε τις καλύτερες συνταγές στον κόσμο, να παρακολουθήσετε απίστευτα βίντεο παρασκευής φαγητού κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Epicurious προσφέρει επίσης ένα κουτί συνταγών όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε και να ξαναδείτε τα αγαπημένα σας βίντεο συνταγών.

9. Ωχ αυτή λάμπει

Ωχ αυτή λάμπει

Λοιπόν, αν είστε χορτοφάγος και ψάχνετε για μια εφαρμογή iOS για να βρείτε τις πιο δημοφιλείς συνταγές με βάση τα φυτά που αγαπούν οι θαυμαστές, τότε πρέπει να δώσετε το Oh She Glows. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η εφαρμογή αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 140 λαχταριστές συνταγές με βάση τα φυτά, 120 συνταγές χωρίς γλουτένη και όλα.

Εκτός από αυτό, το Oh She Glows διαθέτει επίσης μερικά μοναδικά φίλτρα αναζήτησης για αναζήτηση συνταγών, περιήγηση σε φωτογραφίες τροφίμων υψηλής ανάλυσης κ.λπ.

10. Γευστικός

Γευστικός

Το Tasty από το Buzzfeed είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή για iPhone που θα ανέβαζε τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο. Με το Tasty, μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε περισσότερες από 4000 νόστιμες συνταγές, να βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες για το μαγείρεμα κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Tasty σάς επιτρέπει επίσης να ψωνίζετε για τα μαγειρικά υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε τις αγαπημένες σας νόστιμες συνταγές και να τις παραλάβετε από τη Walmart.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές iOS για να ανεβάσουν τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here