Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ThopTV για ζωντανή τηλεόραση και ροή βίντεο

0
88

Αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ThopTV!

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ThopTV
10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ThopTV για ροή βίντεο και ζωντανή τηλεόραση

Λοιπόν, το ThopTV ήταν μια εξαιρετική εφαρμογή, ειδικά για όσους αγαπούν το δωρεάν περιεχόμενο. Η εφαρμογή ιδρύθηκε το 2018. από τότε, η εφαρμογή παρέχει δωρεάν υπηρεσίες όπως Ζωντανή τηλεόραση, Ταινίες, σειρές Ιστού κ.λπ.

Αν και το ThopTV ήταν μια υπηρεσία συνεχούς ροής για πολλούς χρήστες, είχε φιλοξενήσει μόνο περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Ως αποτέλεσμα, ο ιδιοκτήτης του ThopTV συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες.

Τώρα που ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου συνελήφθη, οι χρήστες αναζητούν τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ThopTV. Έτσι, εάν ήσασταν χρήστης ThopTV και δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο αυτήν τη στιγμή, μπορεί να σας φανούν χρήσιμες αυτές οι εναλλακτικές λύσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ThopTV για παρακολούθηση περιεχομένου βίντεο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε Ταινίες, σειρές Ιστού, Ζωντανή τηλεόραση και άλλους τύπους περιεχομένου βίντεο σε αυτούς τους ιστότοπους ή τις εφαρμογές. Ωστόσο, σημειώστε ότι ορισμένες από τις υπηρεσίες ροής ενδέχεται να απαιτούν συνδρομή ή δημιουργία λογαριασμού.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ThopTV για ροή βίντεο

Σημαντικό: Είναι πάντα καλύτερο να παραμένετε με νόμιμες και γνήσιες εφαρμογές. Η παράνομη ροή περιεχομένου βίντεο μπορεί να σας φέρει σε μπελάδες. Επίσης, οι κίνδυνοι ασφαλείας που σχετίζονται με τα αρχεία Modded Apk δεν μπορούν να αποκλειστούν.

1. JioTV

JioTV

Εάν ζείτε στην Ινδία και χρησιμοποιείτε κάρτα SIM Jio, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καμία άλλη εφαρμογή Live TV. Η εφαρμογή JioTV για Android έχει πάνω από 450+ κανάλια. Μερικά από τα κανάλια ήταν επίσης διαθέσιμα σε ποιότητα HD.

Εκτός από αυτό, το JioTV προσφέρει επίσης πολλά LIVE αθλήματα, όπως Ποδόσφαιρο, Κρίκετ, WWE, Χόκεϊ, F1, Τένις και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα περιεχόμενα είναι δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών JIO.

2. Oreo tv

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να παρακολουθείτε δωρεάν ζωντανή τηλεόραση χωρίς κανένα κόστος, τότε η Oreo tv μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Αν και η Oreo tv δεν είναι διαθέσιμη στο Play Store για ορισμένους συγκεκριμένους λόγους, μπορείτε να φορτώσετε το αρχείο Apk από καταστήματα εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών.

Το Oreo tv APK είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Έχει πολλές ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, τηλεοπτικά κανάλια και πολλά άλλα. Επίσης, το περιεχόμενο βίντεο ανέβηκε σε πολλαπλές ποιότητες όπως 360p, 720p, 2K, ακόμη και σε 4K.

3. Kodi TV

Το Kodi δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή ροής πολυμέσων. είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων διαθέσιμη σε διάφορα λειτουργικά συστήματα. Έχουμε καταχωρίσει το Kodi στη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ThopTV, επειδή σας επιτρέπει να προσθέτετε πρόσθετα για διάφορους σκοπούς.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα πρόσθετο IPTV στο Kodi για να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση. Ομοίως, μπορείτε να προσθέσετε άλλα πρόσθετα για ζωντανά αθλήματα, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα. Δείτε τη λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ταινίες.

4. MX Player

MX Player Online

Λοιπόν, το MX Player έγινε δημοφιλές μετά την κυκλοφορία των υπηρεσιών ροής του. Πριν από τις υπηρεσίες ροής του, το MX Player ήταν μόνο μια αυτόνομη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Android.

Τώρα το MX Player έχει γίνει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ροής, επιτρέποντάς σας να μεταδίδετε δωρεάν εκατοντάδες περιεχόμενο βίντεο. Στο MX Player, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μεταγλωττισμένες ταινίες/σειρές Ιστού κ.λπ. Επίσης, το MX Player είναι γνωστό για την τεράστια συλλογή τοπικού περιεχομένου βίντεο.

5. Airtel Xstream

Σχέδια Airtel IPL 2021

Ακριβώς όπως το JioTV, το Airtel Xstream είναι μια υπηρεσία ροής που ανήκει στην Airtel. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών της Airtel, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Airtel Xstream δωρεάν.

Είναι μια εφαρμογή ζωντανής τηλεόρασης, ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών που αναπτύχθηκαν για χρήστες της Airtel. Με την έκδοση ιστού ή την εφαρμογή του, μπορείτε να παρακολουθήσετε ατελείωτες ώρες βίντεο δωρεάν. Έτσι, το Airtel Xstream είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική ThopTV που μπορείτε να εξετάσετε.

6. Pluto TV

Pluto TV

Λοιπόν, το Pluto TV είναι μια υπηρεσία διαδικτυακής τηλεόρασης των ΗΠΑ που ανήκει και λειτουργεί από τη ροή ViacomCBS. Με το Pluto TV, μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο δωρεάν. Το Pluto TV έχει χιλιάδες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικά, ειδησεογραφικά κανάλια και πολλά άλλα.

Αν μιλάμε για τα τηλεοπτικά κανάλια, το Pluto TV έχει πάνω από 100+ τηλεοπτικά κανάλια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες του Ηνωμένου Βασιλείου. Συνολικά, το Pluto TV είναι μια εξαιρετική εναλλακτική ThopTV για ροή ζωντανής τηλεόρασης.

7. Hotstar

Το Hotstar είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική ThopTV στη λίστα από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ατελείωτες ώρες περιεχομένου βίντεο. Στο Hotstar, μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ζωντανούς αγώνες κρίκετ και πολλά άλλα.

Το Hotstar έχει επίσης πολύ αποκλειστικό περιεχόμενο, το οποίο απαιτεί συνδρομή στο Hotstar VIP. Εκτός από αυτό, το Hotstar σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τηλεοπτικά κανάλια δωρεάν.

8. fuboTV

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να παρακολουθείτε τηλεοπτικά κανάλια χωρίς καλώδιο, πρέπει να δοκιμάσετε το fuboTV. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το Hotstar, το fuboTV εξακολουθεί να σας προσφέρει 100+ τηλεοπτικά κανάλια.

Καλύπτει ορισμένα δημοφιλή τηλεοπτικά κανάλια όπως ABS, CBS, NBC, FOX, ESPN κ.λπ. Εκτός από αυτό, το fuboTV έχει επίσης πάνω από 10.000 ώρες τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών κατ’ απαίτηση. Έτσι, εγγραφείτε στην υπηρεσία και ξεκινήστε τη ροή των βίντεο.

9. Pikashow

Όσον αφορά το περιεχόμενο βίντεο, το Pikashow είναι το ίδιο με το ThopTV. Ακριβώς όπως το ThopTV, το Pikashow συλλέγει επίσης το περιεχόμενο βίντεο από διαφορετικούς ιστότοπους και το μοιράζεται μαζί σας.

Το Pikashow έχει περιεχόμενο από περισσότερες από 40+ πλατφόρμες OTT, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hotstar, Sony Liv, Amazon Prime και άλλων. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές με το Pikashow.

10. IPTV

Λοιπόν, το IPTV είναι μια εφαρμογή Live TV που διατίθεται στο Google Play Store. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθήσετε IPTV από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας ή δωρεάν ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από οποιαδήποτε άλλη πηγή στο Διαδίκτυο.

Το περιβάλλον χρήστη του IPTV είναι αρκετά καθαρό και καλά οργανωμένο. Επιπλέον, διαθέτει μια επαγγελματική έκδοση που σας προσφέρει μια πλήρη εμπειρία προβολής βίντεο χωρίς διαφημίσεις.

Έτσι, αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ThopTV που μπορείτε να εξετάσετε. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες υπηρεσίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here