Κόψτε το καλώδιο: οι καλύτεροι ασύρματοι φορτιστές για το smartphone σας

0
245

© IKEA

Πολλά τηλέφωνα Android υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, συνήθως μέσω του ασύρματου προτύπου Qi. Οι μεγάλοι OEM κατασκευάζουν φορτιστές υψηλής ποιότητας για τα τηλέφωνά τους, αλλά υπάρχουν επίσης εξαιρετικές 9 και συνήθως φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις από τρίτους κατασκευαστές. Δεν χρειάζεται πάντα να ξοδεύετε πολλά χρήματα σε έναν φορτιστή που φέρει το ίδιο λογότυπο με το smartphone σας. Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους ασύρματους φορτιστές.

  • Πώς να φορτίσετε ασύρματα τη συσκευή σας Android
  • Τα έπιπλα ΙΚΕΑ που μπορούν να φορτίσουν το κινητό σας

Πηδάω σε:

Samsung Fast Wireless Charging Stand 2018

samsungqistand

Ιδανικό για παρακολούθηση βίντεο ενώ φορτίζετε. / © Samsung

Αυτός ο φορτιστής συμβατός με Qi λειτουργεί ως βάση για το τηλέφωνό σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο ή να απαντάτε σε γραπτά μηνύματα ενώ απολαμβάνετε γρήγορα την παροχή ισχύος 9W. Μπορείτε να ξεκουράζετε τη συσκευή σε κατακόρυφη ή οριζόντια λειτουργία και ο φορτιστής εμφανίζει ενδείξεις LED για να σας ενημερώνει πότε φορτίζεται η συσκευή σας. Είναι συμβατό με τα πρόσφατα τηλέφωνα Samsung: τα Galaxy S8, S8+, Note 8 S9 και S9+ και το νέο Note 9. Λειτουργεί επίσης με τα πιο πρόσφατα iPhone, όπως το iPhone 8 και το iPhone X. Το καλύτερο από όλα, είναι ένας πολύ κομψός φορτιστής , έτσι αποτελεί ένα ωραίο αξεσουάρ γραφείου για το σπίτι και το γραφείο.

Αυτός ο φορτιστής κοστίζει συνήθως 70 $, αλλά επί του παρόντος έχει έκπτωση 18 $ Το κατάστημα της Samsung.

Samsung Wireless Charger Pad 2018

samsungchargerpad

Οι φορτιστές της Samsung δεν είναι οι πιο φανταχτεροί, αλλά είναι πολύ λειτουργικοί. / © Samsung

Το ενημερωμένο Fast Charge Wireless Pad της Samsung παρέχει ισχύ 9W για γρήγορη φόρτιση της τελευταίας γενιάς smartphone συμβατών με γρήγορη φόρτιση, συμπεριλαμβανομένων όλων των πρόσφατων μοντέλων Samsung Galaxy (φυσικά) και των παραλλαγών του iPhone X. Φορτίζει επίσης το Galaxy Watch! Δεν είναι φθηνό, όμως: στο $60 από το κατάστημα της Samsungκαι φυσικά δεν έχει νόημα να το αγοράσετε εάν δεν έχετε μια συσκευή που να είναι συμβατή με γρήγορη φόρτιση.

Google Pixel Stand

pixelstand

Ιδανικό για κατόχους Pixel, φυσικά. / © Google

Το νέο Google Pixel Stand είναι μια ακριβή (150 $) αλλά κομψή επιλογή που είναι μια φυσική επιλογή για περήφανους κατόχους του Google Pixel 3 ή 3 XL. Ο σχεδιασμός είναι μινιμαλιστικός και κομψός, με βάση σε γωνία, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε άνετα την οθόνη από απόσταση.

Οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Qi μπορεί να επωφεληθεί από το Pixel Stand που διαθέτει το τρέχον κορυφαίο πρότυπο ισχύος φόρτισης 10 W. Ωστόσο, οι κάτοχοι της τρίτης γενιάς Pixel απολαμβάνουν μερικά ωραία πρόσθετα. Τοποθετήστε το Pixel 3 (XL) στη βάση για να ανοίξετε μια νέα διεπαφή που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε στις λειτουργίες του περιπτέρου και να χρησιμοποιήσετε τον Βοηθό Google και τα προϊόντα ασφαλείας Nest. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τη ρύθμιση ενός συναγερμού με βάση το φως για πιο ήπια αφύπνιση, τη λειτουργία μιας συλλογής φωτογραφιών, τον έλεγχο του καθημερινού σας προγράμματος και τη λήψη ενημέρωσης για τις συνθήκες κυκλοφορίας όταν ξυπνάτε το πρωί.

Anker Powerport Wireless 5

ankerqicharger

Το Powerport Pad (αριστερά) και Stand (δεξιά). / © Anker

Τα μοντέλα της Anker είναι φανταστικές επιλογές για αγοραστές με χαμηλό προϋπολογισμό. Το μαξιλάρι κοστίζει μόνο 14 $ στο Amazon και μπορείτε να αποκτήσετε τη βάση μόνο με 22 $, αλλά προειδοποιήστε ότι παρόλο που και τα δύο συνοδεύονται από καλώδια Micro-USB, θα πρέπει να παρέχετε τον δικό σας προσαρμογέα AC για φόρτιση τοίχου. Οι μικρές μπλε ενδεικτικές λυχνίες φόρτισης είναι διακριτικές και δεν θα σας ενοχλούν ενώ κοιμάστε.

Μπαμπού WoodPuck

μπαμπού

Το Bamboo WoodPuck είναι κατασκευασμένο από μπαμπού, το οποίο στην πραγματικότητα δεν είναι ξύλο. Είναι ένα γρασίδι. / © Amazon

Πόσα ξυλάκια κάνει ένα WoodPuck… δεν πειράζει. Το WoodPuck με ξύλινη εμφάνιση κοστίζει επί του παρόντος 29,99 $ Αμαζόνα και λειτουργεί με συσκευές Qi, όπως η τρέχουσα σειρά Galaxy, καθώς και συσκευές με προσαρμογείς Qi, όπως η iQi Mobile, η PWRcard ή η SlimPWRcard.

Ασύρματη βάση φόρτισης IKEA Nordmärke

Nordmarke

Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να το συναρμολογήσετε. / © IKEA

Η ΙΚΕΑ κάνει τέσσερα Nordmärkes: ένας φορτιστής μιας συσκευής σε λευκό ή ξύλο ή ένας φορτιστής τριπλής συσκευής στις ίδιες επιλογές χρώματος. Το μοντέλο μιας συσκευής είναι 17,99 $ και ο τριπλός φορτιστής είναι 59,99 $. Και οι δύο είναι πολύ πιο εύκολο να συνδυαστούν από μια ντουλάπα Pax και έρχονται σε αυτήν την τυπική διακριτική αισθητική IKEA, με φινίρισμα από λευκό ή ξύλο σημύδας.

Εκτός από την ασύρματη φόρτιση, αυτοί οι φορτιστές διαθέτουν επίσης μια πρόσθετη θύρα USB στη βάση για φόρτιση με ένα τυπικό καλώδιο Micro USB-to-USB, έτσι ώστε το μοντέλο τριπλής φόρτισης να μπορεί να υποστηρίξει έως και 4 συσκευές ταυτόχρονα – ιδανικό για όλη την οικογένεια .

Γρήγορος ασύρματος φορτιστής RAVPower με ασύρματη επιφάνεια φόρτισης HyperAir Qi

ravpowerqicharger

Απεριόριστη και με ευρεία συμβατότητα. / © RAVPower

Αυτό $30 Το pad φόρτισης Qi είναι μια προσιτή και αποτελεσματική εναλλακτική λύση όπως η Belkin και η Samsung και μπορεί να φορτίσει γρήγορα τα πιο πρόσφατα Galaxy smartphone και iPhone με τις κορυφαίες ταχύτητες 10W/7,5W και υποστηρίζει 5W για τηλέφωνα χωρίς δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Τροφοδοτεί επίσης συσκευές χωρίς Qi όταν διαθέτουν δέκτη Qi, αρκεί η θήκη του τηλεφώνου να μην είναι πολύ χοντρή ή μεταλλική.

Ασύρματη επιφάνεια φόρτισης Spigen

spigen

Περίπτερο Spigen! Περίπτερο Spigen! Κάνει ό,τι μπορεί μια στάση Spigen! / © Spigen

Το μαξιλαράκι Spigen χρησιμοποιεί ανυψωμένο σχέδιο για να κρατά το τηλέφωνό σας ψηλά και όπου ορισμένοι φορτιστές έχουν ένα μόνο πηνίο με σχετικά μικρή περιοχή φόρτισης, αυτό έχει τρία πηνία, ώστε να μπορείτε να τοποθετείτε το τηλέφωνό σας οριζόντια, κάθετα ή εκτός κέντρου λάβετε μια χρέωση. Η Amazon το κάνει αυτήν τη στιγμή για 24,99 $ αντί της τιμής καταλόγου των 79,99 $, αλλά ελέγξτε τα σχόλια πριν αποφασίσετε να αγοράσετε: φαίνεται να έχει προβλήματα με τις συσκευές φόρτισης με ορισμένες από τις προστατευτικές θήκες της Spigen.

TYLT VU 3

tylt

Μια επιλογή χρωμάτων ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. / © TYLT

Το VU 3 είναι ένα εντυπωσιακό πράγμα, ειδικά αν προτιμάτε ένα από τα μοντέλα με έντονα χρώματα με τις διαφορετικές ποικιλίες που είναι διαθέσιμες για περίπου $45. Όπως το Spigen, έχει τρία πηνία που παρέχουν μια σχετικά μεγάλη περιοχή φόρτισης, επομένως δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο τοποθετείτε το τηλέφωνό σας και ανυψώνει το τηλέφωνό σας για να μην χάνετε καμία ειδοποίηση. Υπάρχει επίσης ένα μοντέλο στο αυτοκίνητο για ασύρματη φόρτιση όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ασύρματος φορτιστής; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.