Κυκλοφόρησαν τα ακουστικά Dyson OnTrac: Pure Audio Experience

0
18
© Dyson

Η Dyson, γνωστή για τις ηλεκτρικές σκούπες και τους καθαριστές αέρα υψηλής τεχνολογίας, κυκλοφόρησε ένα νέο σετ ακουστικών ANC, γνωστά ως Dyson OnTrac. Σε αντίθεση με τα πρώτα τους ακουστικά με ενσωματωμένο σύστημα φιλτραρίσματος αέρα, τα OnTrac είναι μόνο ήχου, καθιστώντας τα τα πρώτα αποκλειστικά ακουστικά της εταιρείας. Επιπλέον, είναι φθηνότερα και διαρκούν πολύ περισσότερο ανά φόρτιση.

Αν δεν ζείτε κάτω από βράχο τα τελευταία χρόνια, ίσως θυμάστε πώς η Dyson παρουσίασε τα ακουστικά Zone της το 2022. Αυτά έγιναν πρωτοσέλιδα όχι λόγω της κορυφαίας ποιότητας ήχου ή του ANC, αλλά μάλλον της μοναδικής και παράξενης εμφάνισης μάσκα που έχουν η οποία χρησιμοποιήθηκε για το φιλτράρισμα των ατμοσφαιρικών ρύπων.

Το Dyson OnTrac διαθέτει εναλλάξιμα ακουστικά και μαξιλάρια

Τώρα, η Dyson έχει γίνει λίγο πιο σοβαρή καθώς ανακοίνωσε το OnTrac. Τα νέα ενεργά ακουστικά ακύρωσης θορύβου της εταιρείας φαίνονται πιο συμβατικά και βιομηχανικά, αν και εξακολουθούν να προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως υψηλό βαθμό εξατομίκευσης. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν τα μαξιλάρια αυτιών και τα ακουστικά, με αποτέλεσμα έως και 2.000 συνδυασμούς.

Ακουστικά Dyson OnTrac Bluetooth ANC

Το Dyson OnTrac διατίθεται σε διαφορετικά μεταλλικά και κεραμικά φινιρίσματα και διαθέτει εναλλάξιμα τσιπ και μαξιλάρια αυτιών. / © Dyson

Επιπλέον, διαθέτουν αυτά τα στρογγυλά, δύο στρώσεων ωτοασπίδες με μεταλλικό φινίρισμα κατά μήκος μιας κεφαλής με χοντρή επένδυση και φωτεινά μαξιλάρια αυτιών. Ειλικρινά μιλώντας, σας υπενθυμίζονται συνεχώς τα προϊόντα ηλεκτρικής σκούπας της Dyson όποτε κοιτάτε τα ακουστικά. Το πιο σημαντικό, ο Dyson ανέφερε ότι βασίζεται στην τεχνογνωσία του στην αεροακουστική όταν σχεδιάζει τα ακουστικά.

Λειτουργίες ήχου Dyson OnTrac και μπαταρία

Όσον αφορά την ποιότητα ήχου, η Dyson διαφημίζει ότι το OnTrac προσφέρει βαθύτερα μπάσα και καθαρότερες υψηλές στάθμες παράλληλα με τη συνολική βελτιωμένη ακουστική από το Zone. Αυτό το πέτυχαν χρησιμοποιώντας γωνιακούς οδηγούς 40 mm που καλύπτουν ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων από 6 Hz έως 21 KHz. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από τρεις προσαρμοσμένες λειτουργίες ισοσταθμιστή: ενίσχυση μπάσων, ουδέτερο και βελτιωμένο.

Η Dyson πρόσθεσε ότι η προσαρμοσμένη λύση ακύρωσης θορύβου του OnTrac μπορεί να μπλοκάρει επίπεδα θορύβου έως και 40 dB, κάτι που είναι στο ίδιο επίπεδο με πολλά ακουστικά. Αυτό το διαχειρίζονται συνολικά οκτώ μικρόφωνα στα ακουστικά. Υπάρχει επίσης παρακολούθηση έντασης ήχου σε πραγματικό χρόνο για εσωτερικό ήχο και εξωτερικούς θορύβους μέσω της εφαρμογής Dyson για κινητά.

Το Dyson OnTrac βαθμολογείται σε 55 ώρες αναπαραγωγής με ενεργοποιημένο το ANC, κάτι που αποτελεί βελτίωση 5 ωρών από τη ζώνη Dyson. Λάβετε υπόψη ότι η τελευταία έχει μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία καθαρισμού αέρα. Επιπλέον, είναι συμβατά με τηλέφωνα iPhone και Android.

Η Dyson θα πουλήσει το OnTrac για 500 $ στα καταστήματά της και σε επιλεγμένους λιανοπωλητές, και αυτό τοποθετεί τα κουτιά κάτω από το Apple AirPods Max (αναθεώρηση) στα 550 $ και πάνω από το Sony WH-1000XM5 (κριτική) στα 399 $. Τα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα σε χρώματα αλουμινίου, κιννάβαρου, χαλκού και νικελίου, ενώ τα μαξιλάρια αυτιών και τα καπάκια θα σας κάνουν πίσω κατά 50 $.

Πώς σας φαίνεται η σχεδίαση του Dyson OnTrac; Ας ακούσουμε τη γνώμη σας για τα ακουστικά στα σχόλια.

Πηγή:
Ντάισον