Η Xiaomi ορίζει την ημερομηνία κυκλοφορίας του MIUI 14: Εδώ μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε Android 13

0
73
© NextPit

Μετά τις σειρές των teaser για την παγκόσμια κυκλοφορία του MIUI 14, η Xiaomi ανακοίνωσε τώρα μια σωστή ημερομηνία κυκλοφορίας που θα πραγματοποιηθεί στο διαδίκτυο. Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε την αναβάθμιση στην επόμενη σημαντική ενημέρωση λογισμικού της Xiaomi που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 13.

Η Xiaomi κυκλοφόρησε αρχικά το MIUI 14 για να επιλέξει τηλέφωνα Xiaomi στα τέλη Ιανουαρίου, ενώ το κράτησε ασαφές για τα υπόλοιπα υποστηριζόμενα μοντέλα. Ευτυχώς, η εταιρεία ορίζει επίσημα μια οριστική ημερομηνία για το πότε το MIUI 14 θα κυκλοφορήσει στις περισσότερες συσκευές Xiaomi.

  • Μην χάσετε: Xiaomi vs Samsung η απόλυτη σύγκριση

Πότε μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε MIUI 14 με βάση το Android 13

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό Twitter του MIUI, η πλήρης κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου μέσω διαδικτυακή εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. (UTC). Όπως ήταν αναμενόμενο, πρόκειται για την ίδια υπόθεση όπου η Xiaomi θα ανακοινώσει τις παγκόσμιες παραλλαγές της σειράς Xiaomi 13 (Pro). Επιπλέον, η Xiaomi δεσμεύεται επίσης για μερικά εντυπωσιακά βραβεία για όσους συντονίζονται στην εκδήλωση.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι πώς η Xiaomi συνεχίζει να προωθεί τη βελτιστοποίηση απόδοσης που θα φέρει το MIUI 14. Επισημαίνει ακόμη και το λογισμικό ως “Ελαφρύτερο και Ομαλό”, αν και μένει να δούμε πόσο αποτελεσματικό θα είναι μόλις φτάσει η ενημέρωση σε περισσότερες συσκευές.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του MIUI 14 της Xiaomi

Ημερομηνία κυκλοφορίας Xiaomi 13 Pro και MIUI 14 / © Xiaomi

Τι νέο υπάρχει με το MIUI 14

Εκτός από τις υποσχεμένες βελτιώσεις κάτω από την κουκούλα, το MIUI 14 αποκτά επίσης μια ανανεωμένη διεπαφή με την εισαγωγή σούπερ εικονιδίων και μια ανανεωμένη διεπαφή ειδοποιήσεων και ρολογιού. Υπάρχουν αλλαγές στη συλλογή στην οποία χρησιμοποιείται ένας αλγόριθμος βασισμένος σε AI για την αυτόματη ανίχνευση κειμένων σε εικόνες. Ταυτόχρονα, η Xiaomi ενισχύει τα μέτρα ασφάλειας και απορρήτου τοποθετώντας συσκευές ελέγχου απάτης και κακόβουλου λογισμικού για κλήσεις και SMS.

Η Xiaomi υποστηρίζει μια μακρά λίστα συσκευών Mi και Poco με αυτήν την ενημέρωση Android 13. Ευτυχώς, ο δικός μας Rubens Eishima έχει ετοιμάσει έναν εξαιρετικό οδηγό για να ελέγξει εάν το τηλέφωνό σας είναι συμβατό με το MIUI 14.

Ποια Xiaomi ή Poco κατέχετε; Έχετε ελέγξει αν θα λαμβάνατε και εσείς την ενημέρωση; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

Πηγή:
Twitter/u/MIUIROM