Η Samsung πρόκειται να αποκαλύψει σύντομα το Next-Gen Galaxy Buds 3 Pro

0
5
NextPit Samsung Galaxy Buds 2 Pro 2
© nextpit

Τα Galaxy Buds 2 Pro (κριτική) είναι τα πιο ικανά ασύρματα ακουστικά ANC της Samsung αυτή τη στιγμή. Παρά τις τακτικές ενημερώσεις και τις νέες προσθήκες χαρακτηριστικών από τη Samsung, τα ακουστικά είναι ξεπερασμένα από την κυκλοφορία τους το 2022. Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα, υπάρχει νέα εξέλιξη που υποδηλώνει ότι το Galaxy Buds 3 Pro θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του αυτόν τον Ιούλιο μαζί με το πολύ καθυστερημένο Galaxy Buds 3.

  • The Definitive 2024 Guide to Top Active Noise Cancelling In-Ear Headphones

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Buds 3 (Pro).

Στα τέλη του 2023, η Samsung έκανε το ντεμπούτο της μόνο στο Galaxy Buds FE (αναθεώρηση), αφήνοντας τη σειρά Galaxy Buds 3 σε κενό. Η Samsung εντοπίστηκε πρόσφατα ότι υπέβαλε νέα πιστοποίηση μπαταρίας στη Νότια Κορέα σχετικά με το Galaxy Buds 3 Pro. Επιπλέον, υπάρχει η είδηση ​​ότι η εταιρεία αναπτύσσει υλικολογισμικό για αυτά τα ακουστικά.

Ταυτόχρονα, έχουν εντοπιστεί οι αριθμοί μοντέλων αυτών των ακουστικών. Αυτό επιβεβαίωσε ότι τα τυπικά Galaxy Buds 3 της Samsung θα φέρουν τον αριθμό μοντέλου SM-R530, ενώ τα Galaxy Buds 3 Pro αναγνωρίστηκαν εσωτερικά ως SM-R630.

Τα φτερά του Galaxy Buds FE εξασφαλίζουν σταθερό κράτημα.

Σε αυτή την εικόνα, μπορείτε να δείτε καθαρά τα φτερά, τα οποία εξασφαλίζουν ασφαλές κράτημα. Τα Galaxy Buds 3 εμπνέονται από το Buds FE; / © nextpit

Αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε από αυτά τα ευρήματα είναι πώς είναι πιο προφανές η Samsung έχει σχέδια να κυκλοφορήσει το duo ακουστικών Galaxy Buds 3 κάποια στιγμή φέτος. Αυτό αφήνει την επόμενη εκδήλωση Unpacked τον Ιούλιο ως την πιο δυνατή στιγμή για να αποκαλυφθούν επίσημα αυτά τα μπουμπούκια.

Τι θα προστεθεί στο Samsung Galaxy Buds 3 (Pro);

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν γνωστές τεχνικές λεπτομέρειες ή προδιαγραφές σχετικά με το Galaxy Buds 3 ή το Buds 3 Pro. Ωστόσο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Samsung θα παρουσιάσει αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά όσον αφορά το υλικό και το λογισμικό.

Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στη σχεδίαση εάν βασιζόταν στο Galaxy Buds FE, το οποίο έχει αφαιρούμενα “άκρα φτερών”. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που είναι πιο πιθανό να προστεθεί είναι ένα τσιπ UWB (υπερευρείας ζώνης) που θα μπορούσε να επιτρέψει την ακριβή εύρεση και παρακολούθηση τοποθεσίας, παρόμοια με το Galaxy SmartTag 2 (αναθεώρηση).

Όσον αφορά το λογισμικό, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει τονίσει τον τρόπο με τον οποίο το Galaxy AI θα ενσωματωθεί στα wearable της. Επιπλέον, είναι πιθανό αυτά τα ακουστικά να ενσωματώνουν πρόσθετες λειτουργίες ευεξίας, όπως φαίνεται στο Galaxy Ring και στο Galaxy Watch 6. Ίσως θα μπορούσαμε να δούμε κάποιο είδος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, αλλά ποιος ξέρει σίγουρα;

Πώς θα βελτιώσατε το Galaxy Buds 3 ή το Galaxy Buds 3 Pro; Θέλετε να δείτε τη Samsung να διατηρεί τον σχεδιασμό της και να επικεντρώνεται στη βελτίωση της ποιότητας του ήχου και του ANC; Ανυπομονούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here