Η Samsung επιβεβαιώνει ότι η σειρά Galaxy Tab S10 υπάρχει, που θα φτάσει το 2024

0
13
© nextpit

Το Unpacked της Samsung, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, είδε σίγουρα μια γεμάτη μαρμελάδα σειρά smartphones και φορητών συσκευών. Ωστόσο, μία από τις αναμενόμενες συσκευές που έλειπαν ήταν το Galaxy Tab S10, ο διάδοχος του Galaxy Tab S9. Μια λέξη από έναν αξιωματούχο της Samsung υποδηλώνει ότι ο κατάλογος των tablet Galaxy είναι ακόμα στα σκαριά φέτος.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα tablet Android για αγορά το 2024

Μια προηγούμενη αναφορά εικάζε ότι το Galaxy Tab S10 θα μπορούσε να καθυστερήσει, ακόμη και πιθανώς να παραταθεί μέχρι το 2025, και αυτό αποδεικνύεται τώρα ότι ισχύει εδώ. Ωστόσο, η Samsung έχει ακόμη περιθώρια μέχρι τον επόμενο μήνα για να μην χάσει τον ετήσιο κύκλο, δεδομένου ότι το Galaxy Tab S9 επισημοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2023.

Τώρα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Samsung (μέσω του Android Authority), η εταιρεία έχει σχέδια να φέρει τη σειρά Galaxy Tab S10 φέτος. Αν και δεν διευκρίνισε ποια ημερομηνία ακριβώς θα έρθουν τα tablet, αυτό περιορίζει το παράθυρο εκκίνησης και αφαιρεί τις πιθανότητες η σειρά να είναι μέχρι το επόμενο έτος.

Πόσα μοντέλα Galaxy Tab S10 θα υπάρχουν;

Ταυτόχρονα, ανέφερε μια «σειρά», η οποία υπονοεί ότι οι Νοτιοκορεάτες έχουν περισσότερες από μία καταχωρίσεις tablet στο τραπέζι. Από όσα γνωρίζουμε, τον περασμένο μήνα φημολογήθηκε ότι η Samsung θα απορρίψει το τυπικό Galaxy Tab S10 από τη σειρά, αφήνοντας τα Galaxy Tab S10+ και Galaxy Tab S10 Ultra ως τα μόνα δύο μοντέλα που θα προσφέρονται. Αλλά και πάλι, αυτό δεν επιβεβαιώνει πόσα μοντέλα θα φτάσουν τελικά.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές του Galaxy Tab S10 εξακολουθούν να είναι ελάχιστες, αλλά η πιο πρόσφατη υποστηρίζει ότι το μοντέλο Plus θα τροφοδοτείται από ένα chipset MediaTek Dimensity 9300+, το οποίο είναι μια ναυαρχίδα εναλλακτική λύση SoC του Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. , το Galaxy Tab S10 Ultra θα μπορούσε να λειτουργεί αποκλειστικά με πυρίτιο Snapdragon.

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra

Μια απόδοση του Samsung Galaxy Tab S10 Ultra δείχνει ένα αμετάβλητο εξωτερικό από τον προκάτοχό του. / © Τίτλοι Android

Επιπλέον, τα υποτιθέμενα ανεπίσημα render του Galaxy Tab S10 Ultra θα έχουν το ίδιο εξωτερικό με το Galaxy Tab S9 Ultra και σχεδόν αμετάβλητες διαστάσεις με πάχος 5,45 mm. Με βάση τα υλικά, θα έχει μια εγκοπή στη μεγαλύτερη πλευρά της οθόνης ενώ στο πίσω μέρος θα έχει διπλή κάμερα και τμήμα βάσης S Pen.

Όσον αφορά το μέτωπο του λογισμικού, τα επερχόμενα tablet πιθανότατα θα προσθέσουν νέες δυνατότητες Galaxy AI που έκαναν το ντεμπούτο τους με το Galaxy Z Fold 6 (ανασκόπηση) και το Galaxy Z Flip 6, όπως το εργαλείο δημιουργίας «σκίτσο σε εικόνα» που ονομάζεται Drawing Assist χρησιμοποιώντας ένα S Pen.

Περιμένεις το Galaxy Tab S10; Ποιες αλλαγές ή αναβαθμίσεις θέλετε να δείτε; Ενημερώστε μας στα σχόλια.