Η Microsoft θα επιτρέψει σύντομα αποθήκευση 5 TB ή 10 TB στο OneDrive

0
10

Ανήκετε στους χρήστες του Microsoft OneDrive που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στον χώρο αποθήκευσης στο cloud για τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας ανάγκες; Αντιμετωπίζετε προκλήσεις αποθήκευσης όταν φτάσετε στα όρια του λογαριασμού σας, που σας εμποδίζουν να ανεβάσετε ή να συγχρονίσετε νέα αρχεία; Εάν ναι, η Microsoft έχει κάποια καλά νέα για εσάς.

Ο γίγαντας του Redmond ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα επίπεδα συνδρομής για τους προσωπικούς και οικογενειακούς πελάτες του Microsoft 365 έως το τέλος του έτους, επιτρέποντας την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου στα 5 TB ή ακόμα και στα 10 TB.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Microsoft προσφέρει επί του παρόντος 1 TB αποθηκευτικού χώρου ανά άτομο για τα πακέτα Microsoft 365 Family και Microsoft 365 Personal, με την επιλογή αγοράς επιπλέον 1 TB για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου στα 2 TB.

«Χρειάζεστε ακόμη περισσότερο χώρο αποθήκευσης για τις αναμνήσεις σας; Κανένα πρόβλημα. Θα κυκλοφορήσουμε επίσης νέες βαθμίδες αποθήκευσης 5 TB και 10 TB πέρα ​​από το τρέχον όριο των 2 TB για τους προσωπικούς και οικογενειακούς πελάτες του Microsoft 365 έως το τέλος του έτους», η εταιρεία έγραψε στα επίσημα φόρουμ της Tech Community σχετικά με την επερχόμενη αλλαγή.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα εκτεταμένα προγράμματα αποθήκευσης OneDrive θα συνδυαστούν αποκλειστικά με προσωπικές ή οικογενειακές συνδρομές Microsoft 365. Με άλλα λόγια, εάν θέλετε να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive πέρα ​​από το τρέχον όριο των 2 TB, θα πρέπει να αγοράσετε ένα πλήρες πρόγραμμα Microsoft 365 αντί να αγοράσετε ξεχωριστά επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Ως αποτέλεσμα, αυτό θα μπορούσε να το καταστήσει πιο ακριβή επιλογή για εκείνους τους χρήστες που χρειάζονται μόνο επιπλέον χώρο αποθήκευσης στο cloud αλλά όχι τις άλλες υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στη συνδρομή Microsoft 365.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές επιλογές αναβάθμισης στο OneDrive. Θα ενημερώσουμε αυτόν τον χώρο μόλις λάβουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις δυνατότητας OneDrive και χωρητικότητας αποθήκευσης εδώ.