Η εφαρμογή Thread κολλάει στο iPhone; Πώς να το φτιάξετε!

0
35

Μήπως το αγαπημένο σας iPhone έγινε ξαφνικά μια συνεχής πηγή απογοήτευσης λόγω του συνεχούς σπασίματος της εφαρμογής Threads; Δεν είσαι μόνος! Αρκετοί χρήστες έχουν παραπονεθεί για αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ειδικά όταν προσπαθούν να επισυνάψουν αρχεία πολυμέσων στο νήμα. Αλλά γιατί να φοβάμαι όταν είμαι εδώ;

Ακολουθήστε αυτό το άρθρο για να ξετυλίξετε το μυστήριο πίσω από τη συντριβή της εφαρμογής Threads στο iPhone και βρείτε τρόπους να την επαναφέρετε στη ζωή. Καλό νήμα!

Γιατί το Instagram Threads κολλάει στο iPhone;

Όχι πολύ καιρό πριν, η Meta παρουσίασε Threads, μια εφαρμογή Instagram. Αν και οι χρήστες καλωσόρισαν αυτόν τον νεοφερμένο στην οικογένειά τους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπήρξαν ορισμένα ζητήματα που απασχόλησαν λίγους.

Μερικοί χρήστες iPhone αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα εφαρμογής μόλις προσπαθούν να επισυνάψουν μια φωτογραφία σε μια νέα ανάρτηση στην εφαρμογή Threads. Ωστόσο, θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι η πηγή του προβλήματος βρίσκεται στη σφαίρα του μπερδέματος λογισμικού. Ο κύριος υπεύθυνος για αυτά τα σφάλματα αναγνωρίζεται ως το iOS 17 beta.

    Είναι προφανές ότι η Meta κυκλοφόρησε βιαστικά το Threads για να καλύψει τις πιεστικές απαιτήσεις της στιγμής. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες που τρέχουν αυτήν τη στιγμή τις εκδόσεις beta του iOS στα iPhone τους αντιμετωπίζουν ατέλειες ή προβλήματα συμβατότητας.

    Οι χρήστες μπορούν να προβλέπουν μελλοντικές ενημερώσεις για να μετριάσουν αυτές τις προκλήσεις συμβατότητας και να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία στην πλατφόρμα. Αλλά στο μεταξύ, ας συζητήσουμε μερικές πιθανές διορθώσεις για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εφαρμογή Threads στο iPhone.

    3 τρόποι για να διορθώσετε τη συντριβή των νημάτων Instagram στο iPhone

    Μερικοί χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τα Threads στο μέγιστο βαθμό, ενώ άλλοι δεν μπορούν να ανεβάσουν εικόνες στην εφαρμογή Threads με τον παραδοσιακό τρόπο. Ας δούμε λοιπόν μια σειρά λύσεων που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε αυτήν τη διαδικασία.

    1. Αντιγράψτε και επικολλήστε το συνημμένο

    Εάν δεν είστε αρκετά υπομονετικοί για να περιμένετε να επιλύσει αυτό το πρόβλημα η ομάδα του Instagram, μπορείτε να επισυνάψετε φωτογραφίες στις αναρτήσεις σας. Είναι το παλιό καλό κόλπο αντιγραφής και επικόλλησης.

    1. Μεταβείτε στη φωτογραφία που θέλετε να επισυνάψετε.
    2. Πατήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση → Αντιγράψτε το συνημμένο.

      Πατήστε Κοινή χρήση, Αντιγραφή φωτογραφίας στην εφαρμογή Φωτογραφίες

    3. Τώρα ξεκινήστε την εφαρμογή Threads → Δημιουργία νέας ανάρτησης.
    4. Τώρα, επικολλήστε τη φωτογραφία απευθείας στο νήμα.
      Θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νήμα πλούσιο σε πολυμέσα.

      Πατήστε Επικόλληση σε νήματα

    2. Υποβαθμίστε τη συσκευή σας σε σταθερό iOS

    Αν δεν θέλετε να περάσετε από την αυστηρότητα του copy-paste, τότε ήρθε η ώρα να γυρίσετε τον χρόνο πίσω. Ακόμα κι αν οι εκδόσεις beta του iOS εμπλουτίζουν τους χρήστες με αποκλειστικές νέες δυνατότητες, είναι επιρρεπές σε σφάλματα και σφάλματα. Έκθεμα 1: Νήματα.

    Το πρόβλημα μπορεί να φαίνεται μη αναστρέψιμο στην αρχή, αλλά υπάρχει μια λύση. Μπορείτε να υποβαθμίσετε το iPhone σας με iOS 17 beta στο τελευταίο σταθερό λειτουργικό σύστημα. Αυτό θα κάνει την εφαρμογή Threads συμβατή με το iPhone σας.

    3. Άλλες πιθανές επιδιορθώσεις

    Οι λύσεις που περιγράφονται παραπάνω θα σας βοηθήσουν κυρίως με την εφαρμογή Threads. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές άλλες παρατάξεις στις οποίες μπορείτε να τείνετε εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.

    • Αναγκαστική έξοδος: Πρόσβαση στην εφαρμογή Threads και αναγκαστική έξοδο από την εφαρμογή πριν προβείτε σε ακραίες ενέργειες.

    • Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Threads έχει πρόσβαση σε αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο, είτε μέσω Wi-Fi είτε μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας.
    • Αποσύνδεση και σύνδεση: Εάν η εφαρμογή Threads λειτουργεί έξω, απλώς αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας. Αφιερώστε ένα ή δύο λεπτά πριν συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό.

    • Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή: Αυτό το παλιό καλό κόλπο τείνει να καλύψει κάθε πιθανό σφάλμα εντός της εφαρμογής. Απεγκαταστήστε την εφαρμογή και κατεβάστε ξανά το Threads στο iPhone σας.

    • Επανεκκινήστε τη συσκευή σας: Όταν τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί, επανεκκινήστε τη συσκευή σας. Καθώς το iPhone σας εκκινεί ξανά, θα κάνει την εμπειρία σας πιο ομαλή και χωρίς προβλήματα.

    FAQ

    Γιατί η εφαρμογή Threads διακόπτεται μόνο όταν χρησιμοποιώ ορισμένες λειτουργίες ή στέλνω συγκεκριμένους τύπους μέσων;

    Αν και αυτό το πρόβλημα είναι πολύ ασυνήθιστο, τα σφάλματα της εφαρμογής θα μπορούσαν να σχετίζονται με ζητήματα συμβατότητας συστήματος με ορισμένες δυνατότητες ή μορφές πολυμέσων.

    Επανασυνδεθείτε με τα νήματα!

    Μην αφήνετε τα σφάλματα εφαρμογών να μειώνουν τον ενθουσιασμό σας. Αν και αυτά τα σφάλματα είναι δυσάρεστα, είναι σημαντικό να ασκήσετε υπομονή και να λάβετε υπόψη τους υποκείμενους λόγους για τους τρέχοντες περιορισμούς της εφαρμογής. Η ομάδα του Instagram γνωρίζει αναμφίβολα αυτό το ζήτημα και εργάζεται επιμελώς για να εξομαλύνει την εμπειρία σας.

    Ευχαριστούμε που το διαβάσατε. Μη διστάσετε να συνδεθείτε μαζί μου εάν αντιμετωπίζετε εμπόδια κατά την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος στο iPhone σας. Θα χαρώ να απαντήσω.

    Διαβάστε περισσότερα:

    • Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram από το iPhone
    • Πώς να επαναφέρετε τη σελίδα του Instagram Explore στο iPhone
    • Πώς να διαγράψετε αρχειοθετημένες ιστορίες στο Instagram

    Προφίλ συγγραφέα


    Yash

    Συγγραφέας περιεχομένου
    στο

    iGeeksBlog

    | Δικτυακός τόπος

    Ο Yash είναι ένα καθοδηγούμενο άτομο με πάθος για την τεχνολογία και τον αντίκτυπό της στον κόσμο μας. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει τους άλλους για τις νεότερες εξελίξεις στην τεχνολογία και πώς μπορούν να ωφελήσουν την κοινωνία. Από κοινού, είναι βαθιά αφοσιωμένος στο anime και στο Marvel Cinematic Universe, αν όχι στο γράψιμο.