Η εφαρμογή αλληλογραφίας δεν λειτουργεί σε iPhone και iPad; 10 εύκολες διορθώσεις

0
9
Η εφαρμογή αλληλογραφίας δεν λειτουργεί σε iPhone και iPad

  • Στο iPhone σας, η εφαρμογή Mail ενδέχεται να μην λειτουργεί λόγω προβλημάτων διακομιστή, λανθασμένων ρυθμίσεων ή ακόμα και πλήρους αποθήκευσης.
  • Οι γρήγορες επιδιορθώσεις περιλαμβάνουν τον έλεγχο της κατάστασης του διακομιστή, την προσαρμογή των ρυθμίσεων Λήψης και την ενεργοποίηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για την εφαρμογή.
  • Για προχωρημένες επιδιορθώσεις, δοκιμάστε να αφαιρέσετε και να προσθέσετε ξανά τον λογαριασμό email σας, να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Mail ή ακόμα και να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις.

Δυσκολεύεστε με την εφαρμογή Mail στο iPhone ή το iPad; Έχουμε την πλάτη σας! Σε αυτήν την ανάρτηση, θα αντιμετωπίσουμε κοινά ζητήματα και θα σας καθοδηγήσουμε σε απλές λύσεις για μια πιο ομαλή εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Είτε η εφαρμογή δεν φορτώνεται είτε δεν μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε email, διαβάστε τις εύκολες επιδιορθώσεις μας για να ενεργοποιήσετε ξανά την εφαρμογή Mail στο iPhone σας.

  1. Ελέγξτε εάν ο διακομιστής αλληλογραφίας είναι εκτός λειτουργίας
  2. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις λήψης αλληλογραφίας
  3. μεγάλοοκ στο τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων
  4. Ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για την εφαρμογή Mail
  5. Ελέγξτε τον αποθηκευτικό χώρο του iPhone σας
  6. Αναγκαστική επανεκκίνηση της συσκευής σας
  7. Καταργήστε τον λογαριασμό email και ρυθμίστε τον ξανά
  8. Διαγράψτε και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Mail
  9. Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων
  10. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Apple

1. Ελέγξτε εάν ο διακομιστής αλληλογραφίας είναι εκτός λειτουργίας

Πριν ξεκινήσουμε την αντιμετώπιση προβλημάτων, ελέγξτε τον διακομιστή αλληλογραφίας κατάστασης. Εάν χρησιμοποιείτε το iCloud Mail, ρίξτε μια ματιά Ιστότοπος κατάστασης συστήματος της Apple και βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής είναι σε λειτουργία.

Και αν χρησιμοποιείτε οποιονδήποτε άλλο πάροχο email, επισκεφτείτε τον ιστότοπο του παρόχου. Επικοινωνήστε με τον πάροχο ή τον διαχειριστή του συστήματος εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του προγράμματος περιήγησης. Διαφορετικά, προχωρήστε στην επόμενη λύση.

2. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις λήψης αλληλογραφίας

Εάν το email του iPhone ή του iPad δεν ενημερώνεται, ελέγξτε και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις Λήψη. Ανάλογα με τον πάροχο email σας, η ρύθμιση θα οριστεί είτε σε Push είτε σε Fetch.

  1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις → Αλληλογραφία → Λογαριασμοί.
  2. Πατήστε Λήψη νέων δεδομένων.
  3. Εδώ, βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί Αυτόματα.
  4. Επιπλέον, πατήστε τον πάροχο υπηρεσιών email → Επιλέξτε Λήψη ή ώθηση.
Ελέγξτε τις ρυθμίσεις λήψης αλληλογραφίας σε iPhone και iPad

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πρόγραμμα μη αυτόματης ανάκτησης για καλύτερη απόδοση της μπαταρίας, αλλά στη συνέχεια να θυμάστε ότι η ειδοποίηση θα φτάσει ανάλογα.

3. Δείτε τις ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων

Ένας άλλος ένοχος πίσω από τις καθυστερημένες ειδοποιήσεις μπορεί να είναι οι λανθασμένες ρυθμίσεις ειδοποιήσεων. Ας τα διορθώσουμε.

  1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις → Ειδοποιήσεις.
  2. Επιλέξτε την εφαρμογή Mail ή την εφαρμογή τρίτου μέρους που χρησιμοποιείτε.
  3. Εδώ, ενεργοποιήστε την επιλογή Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις και οι ειδοποιήσεις ευαίσθητες στον χρόνο, αν δεν είναι ήδη.
Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ειδοποίησης της εφαρμογής αλληλογραφίας σε iPhone και iPad

Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε μια λειτουργία εστίασης στο iPhone σας, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Mail περιλαμβάνεται στην ενότητα Επιτρεπόμενες εφαρμογές και ότι οι ειδοποιήσεις Time Sensitive είναι ενεργοποιημένες.

4. Ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για την εφαρμογή Mail

Το Διαδίκτυο είναι βασική απαίτηση και εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα δικτύου οποιουδήποτε είδους, η εφαρμογή Mail μπορεί να επηρεαστεί. Επομένως, ελέγξτε το δίκτυο Wi-Fi, το πρόγραμμα δεδομένων κ.λπ.

Και αν η εφαρμογή Mail λειτουργεί ενώ βρίσκεστε στο γραφείο ή στο σπίτι αλλά όχι όταν είστε έξω. Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να ελέγξετε και να τροποποιήσετε ορισμένες σχετικές ρυθμίσεις.

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην εφαρμογή Mail ή στην εφαρμογή τρίτου μέρους και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη.
Ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για την εφαρμογή Mail σε iPhone και iPad

Σημείωση: Εάν ταξιδεύετε, πατήστε Επιλογές δεδομένων κινητής τηλεφωνίας από εδώ και ενεργοποιήστε την Περιαγωγή δεδομένων για να συνεχίσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

5. Ελέγξτε τον χώρο αποθήκευσης του iPhone σας

Εάν ο αποθηκευτικός χώρος του iPhone σας είναι γεμάτος μέχρι το χείλος, δεν μπορείτε να λαμβάνετε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Γενικά → Αποθήκευση iPhone για να ελέγξετε τον διαθέσιμο χώρο. Κατά συνέπεια, διαγράψτε ορισμένα δεδομένα από τη συσκευή σας.

Ελέγξτε τον χώρο αποθήκευσης iPhone και iPad

Επίσης, ένας γεμάτος χώρος αποθήκευσης iCloud θα μπορούσε να σας εμποδίσει να στέλνετε ή να λαμβάνετε email. Έτσι, ελέγξτε την κατάστασή του επίσης. μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → [your name] → iCloud και ελευθερώστε λίγο χώρο αποθήκευσης εάν χρειάζεται.

6. Αναγκαστική επανεκκίνηση της συσκευής σας

Η αγαπημένη μας μέθοδος αντιμετώπισης προβλημάτων στο iGeeksBlog. Και γιατί όχι? Η επανεκκίνηση του iPhone σας συχνά διορθώνει μικρές δυσλειτουργίες. Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, επανεκκινήστε τη συσκευή σας. εάν χρειάζεστε βοήθεια με αυτό, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αναγκαστικής επανεκκίνησης οποιωνδήποτε μοντέλων iPhone και iPad.

Εάν η εφαρμογή Mail δεν λειτουργεί ακόμα και μετά την επανεκκίνηση, μεταβείτε στην επόμενη λύση.

7. Καταργήστε τον λογαριασμό email και ρυθμίστε τον ξανά

Υπάρχει πιθανότητα αυτό να είναι θέμα που σχετίζεται με τον διακομιστή. Και η διαγραφή και η επαναφορά του λογαριασμού email σας θα μπορούσε να βοηθήσει στην επίλυσή του.

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις → Αλληλογραφία.
  2. Πατήστε Λογαριασμοί και επιλέξτε τον ενοχλητικό λογαριασμό email.
  3. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού → Διαγραφή από το iPhone μου για επιβεβαίωση.
Καταργήστε τον λογαριασμό email και ρυθμίστε τον ξανά σε iPhone και iPad

Μόλις τελειώσετε, προσθέστε ξανά τον λογαριασμό. Απλώς πατήστε Προσθήκη λογαριασμού, επιλέξτε τον πάροχο και συνδεθείτε.

Σημείωση: Όταν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone ή του iPad σας μέσω iCloud ή iTunes, προστατεύονται μόνο οι ρυθμίσεις αλληλογραφίας και όχι τα email σας. Και η διαγραφή ή η αλλαγή των ρυθμίσεων του λογαριασμού email σας μπορεί να αφαιρέσει τα email που έχετε λάβει προηγουμένως από τη συσκευή σας.

8. Διαγράψτε και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Mail

Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, ήρθε η ώρα να καθαρίσετε το σχιστόλιθο και να ξεκινήσετε από την αρχή. Διαγράψτε την εφαρμογή και κατεβάστε την ξανά από το App Store. Αυτή η νέα αρχή θα εξαλείψει πιθανώς όλα τα σφάλματα και θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Mail σας απρόσκοπτα.

9. Επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις

Η επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μπορεί επίσης να βοηθήσει. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι όλοι οι αποθηκευμένοι κωδικοί πρόσβασης, τα δίκτυά σας και άλλα θα διαγραφούν. Επομένως, προχωρήστε μετά από δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και προσοχή.

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις → Γενικά.
  2. Μεταβείτε στο κάτω μέρος και πατήστε Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone.
  3. Επιλέξτε Επαναφορά → Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.
  4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων για να συνεχίσετε.

    Βήματα για την επαναφορά όλων των ρυθμίσεων στο iPhone

    10. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple

    Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να κάνετε την εφαρμογή Mail να λειτουργεί σωστά, ήρθε η ώρα να συνδεθείτε με την Υποστήριξη της Apple. Μπορείτε είτε να επισκεφτείτε το πλησιέστερο Apple Store για τεχνική υποστήριξη είτε να προγραμματίσετε μια επανάκληση.

    Υπογραφή!

    Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι συμβουλές βοήθησαν να λειτουργήσει ξανά η εφαρμογή Mail του iPhone σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, μη διστάσετε να συνδεθείτε μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

    Μερικοί ακόμη οδηγοί αντιμετώπισης προβλημάτων iPhone:

    • Η εφαρμογή τηλεφώνου δεν λειτουργεί στο iPhone; Πώς να το διορθώσετε
    • Δεν μπορείτε να ενημερώσετε εφαρμογές σε iPhone ή iPad; Πώς να το διορθώσετε
    • Οι επαφές του iPhone εξαφανίστηκαν; Εδώ είναι η επιδιόρθωση!

    Αναγνώστες σαν εσάς βοηθούν στην υποστήριξη του iGeeksBlog. Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας συνδέσμους στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια θυγατρικών. Διαβάστε τη δήλωση αποποίησης ευθύνης.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here