Η επόμενη καριέρα σας ξεκινά εδώ – Η Jobbio και το NextPit συνάπτουν συνεργασία

0
92
NextPit Jobbio
© Gonzalo Aragon / Shutterstock.com, Κολάζ: NextPit

Υπάρχει ένα νέο στοιχείο στη γραμμή πλοήγησης NextPit και νέα γραφικά στοιχεία μπορούν να βρεθούν σε πολλά σημεία στον ιστότοπό μας. Είναι όλα για δουλειές. Το ιστορικό είναι μια συνεργασία που έχει συνάψει τώρα το NextPit με το Jobbio’s Amply Network. Ο στόχος εδώ είναι να συνδεθούν εταιρείες με κορυφαίους υποψηφίους.

Όλοι ξέρουν ότι αυτή τη στιγμή ζούμε σε τρελούς καιρούς. Ενώ ο κόσμος αυτή τη στιγμή μιλάει για μια σοβαρή οικονομική κρίση, υπάρχουν εκατομμύρια ακάλυπτες θέσεις εργασίας παντού. Οι εταιρείες ψάχνουν απεγνωσμένα για κατάλληλους, ικανούς ανθρώπους και δυσκολεύονται ατελείωτα να καλύψουν ανοιχτές θέσεις (για τα οποία μιλάμε, ψάχνετε τυχαία για δουλειά τεχνικού συντάκτη αυτή τη στιγμή…;).

Εδώ στο NextPit, υπάρχουν εκατομμύρια αναγνώστες κάθε μήνα. Μόνο στατιστικά, θα πρέπει να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συναντούν νέες, συναρπαστικές θέσεις στο NextPit.

Μάλλον έτσι το βλέπει και ο Jobbio. Ο Διευθύνων Σύμβουλός τους, Stephen Quinn, λέει για τη συνεργασία μας: “Το NextPit είναι το μόνο διαδικτυακό περιοδικό που καλύπτει τον τομέα του ψηφιακού τρόπου ζωής στην Ευρώπη και δημοσιεύεται σε έξι διαφορετικές γλώσσες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την τεχνογνωσία μας στις πλατφόρμες στρατολόγησης, ιδιαίτερα στην προσέλκυση παθητικών ταλέντων , και προσβλέπουμε σε αυτή τη νέα στρατηγική συνεργασία με το NextPit.”

Γιατί Jobbio;

Ένας ή δύο αναγνώστες μπορεί να αναρωτιούνται, «Τι είναι άλλωστε το παθητικό ταλέντο;». Καλή ερώτηση! Υπάρχουν και οι άνθρωποι που αναζητούν ενεργά μια νέα δουλειά και, για παράδειγμα, αναζητούν μεγάλες μηχανές αναζήτησης εργασίας για νέες ευκαιρίες. Ή εξίσου πιθανό, άτομα που πέφτουν πάνω σε μια αγγελία εργασίας κατά λάθος.

Γραφικά στοιχεία Jobbio

Δείτε πώς μοιάζουν: Τα γραφικά στοιχεία Jobbio στην αρχική σελίδα του NextPit. Δοκιμάστε όμως και την απευθείας αναζήτηση στην πλοήγησή μας / © NextPit

Μαζί με την Jobbio και το δίκτυό τους Amply, θέλουμε να πετύχουμε ακριβώς αυτό, δηλαδή να παρουσιάζουμε στους αναγνώστες του NextPit συναρπαστικές δουλειές ξανά και ξανά, χωρίς να είναι ενοχλητικοί ή ενοχλητικοί. Το δίκτυο Amply έχει πρόσβαση σε χιλιάδες κενές θέσεις σχεδόν από κάθε τομέα, σε διαφορετικές πόλεις και από μικρότερες έως πολύ μεγάλες εταιρείες.

Ή μήπως αναζητάτε προληπτικά μια νέα δουλειά; Εάν θέλετε να αναζητήσετε ενεργά ανοιχτές θέσεις, θα βρείτε “Εργασίες” στην πλοήγησή μας. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε ειδικά τις κατάλληλες θέσεις εργασίας για εσάς. Ίσως βρείτε επίσης τις κενές θέσεις μας στο NextPit—αναφέραμε ότι αυτή τη στιγμή αναζητούμε διαδικτυακούς συντάκτες;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here