Εφαρμογές και υπηρεσίες Premium που ήταν προσωρινά δωρεάν κατά τη διάρκεια του Κλείδωμα

0
268
Εφαρμογές και υπηρεσίες Premium που ήταν προσωρινά δωρεάν κατά τη διάρκεια του Κλείδωμα

Ας παραδεχτούμε? το ξέσπασμα του κορωνοϊού είχε ήδη επηρεάσει την καθημερινότητά μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι πλέον μια εθνική απειλή και δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας την έχει κηρύξει πανδημία και εμφανίζεται από άτομο σε άτομο.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που αντιμετωπίζουμε είναι ότι είμαστε κολλημένοι στο σπίτι. Πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη επιλέξει να εργάζονται από το σπίτι για να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού. Για να επωφεληθούν από τα κριτήρια εργασίας από το σπίτι, πολλές εταιρείες προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες.

Εφαρμογές και υπηρεσίες Premium που ήταν προσωρινά δωρεάν κατά τη διάρκεια του Κλείδωμα

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες που γίνονται προσωρινά δωρεάν κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες δωρεάν.

1. Οποιαδήποτε συνάντηση

Οποιαδήποτε συνάντηση
Οποιαδήποτε συνάντηση

Εάν έχετε μια επιχείρηση μικρής ή μεσαίας κλίμακας και αναζητάτε τρόπους υποστήριξης του απομακρυσμένου εργαζομένου σας, τότε το Anymeeting μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Είναι βασικά μια σουίτα παραγωγικότητας που παρέχει αποτελεσματικά εργαλεία επικοινωνίας και παραγωγικότητας για την υποστήριξη των απομακρυσμένων εργαζομένων. Είναι δωρεάν μέχρι το τέλος του χρόνου.

2. Centr

Centr
Centr

Εάν είστε λάτρης της φυσικής κατάστασης και αναζητάτε τρόπους να γυμνάζεστε στο σπίτι, τότε το Centr μπορεί να είναι η καλύτερη υπηρεσία για εσάς. Είναι ένας ιστότοπος που ιδρύθηκε από τον ηθοποιό του Thor, Chris Hemsworth. Έχει μια ρουτίνα προπόνησης στο σπίτι και προγράμματα υγιεινών γευμάτων που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε υγιείς κατά τη διάρκεια του Lockdown. Είναι βασικά μια υπηρεσία premium, αλλά είναι διαθέσιμη δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

3. Cisco Webex

Cisco Webex
Cisco Webex

Είναι πολύ παρόμοιο με το Anymeeting όσον αφορά τις δυνατότητες. Το Cisco Webex είναι βασικά ένα λογισμικό τηλεδιάσκεψης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση με μέλη της ομάδας και απομακρυσμένους εργαζόμενους. Η εταιρεία έχει επεκτείνει το δωρεάν πλάνο της για την επιχείρηση για τις επόμενες 90 ημέρες.

4. Google Hangouts Meet

Google Hangouts Meet
Google Hangouts Meet

Αποτελεί μέρος του GSuite, το οποίο παρέχει ασφαλείς ευκαιρίες βιντεοσύσκεψης για την επιχείρησή σας. Το δωρεάν πρόγραμμα του Google Hangouts Meet περιορίζεται σε ορισμένες λειτουργίες, αλλά κατά τη διάρκεια της επιδημίας COVID-19, όλοι οι πελάτες του G Suite μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν προηγμένες λειτουργίες του Google Meet, συμπεριλαμβανομένων μεγαλύτερων συσκέψεων, ζωντανής ροής και εγγραφής.

5. Headspace

Headspace
Headspace

Είναι μια πλατφόρμα που είναι δημοφιλής για τεχνικές διαλογισμού και χαλάρωσης. Στον ιστότοπο, μπορείτε να εξερευνήσετε καθοδηγούμενες ασκήσεις, βίντεο και άλλα που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο υγιείς και πιο χαρούμενοι. Πρόσφατα, η εταιρεία ξεκίνησε ένα δωρεάν πρόγραμμα γνωστό ως «Weathering the storm» που περιλαμβάνει διαλογισμούς, ύπνο και ασκήσεις κίνησης για να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας κρίσης.

6. Διχόνοια

Διχόνοια
Διχόνοια

Λειτουργεί ως εφαρμογή επικοινωνίας όλα σε ένα για τις κοινότητες, τα παιχνίδια και τους φίλους σας. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένους διακομιστές όπου μπορείτε να προσθέτετε φίλους και να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου ή να ανοίγετε κανάλια φωνής. Κατά τη διάρκεια της επιδημίας COVID-19, η εφαρμογή επέκτεινε το όριο της μετάδοσης ζωντανής ροής και της κοινής χρήσης οθόνης από 10 σε 50 άτομα.

7. Final Cut Pro X

Final Cut Pro X
Final Cut Pro X

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Final Cut Pro X είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο επαγγελματικού επιπέδου που αναπτύχθηκε από την Google. Αποτελεί μέρος της οικογένειας προγραμμάτων λογισμικού Pro apps της Apple. Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος του Final Cut Pro X επεκτάθηκε από 30 ημέρες σε 90 ημέρες.

8. Fitbit

Λογισμικό Fitbit
Λογισμικό Fitbit

Εάν έχετε Fitbit, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους premium πόρους της εταιρείας δωρεάν. Η εταιρεία φορητών συσκευών γυμναστικής προσφέρει αυτή τη στιγμή στους νέους χρήστες 90 ημέρες premium Fitbit χωρίς κόστος. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο premium λογαριασμός του Fitbit κοστίζει 9,99 $ το μήνα.

9. Θεριστής

Θεριστής
Θεριστής

Εάν ενδιαφέρεστε για τον τομέα της παραγωγής ήχου, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Reaper. Παρέχει πλήρεις εφαρμογές ψηφιακής παραγωγής ήχου για υπολογιστές. Η premium σουίτα διαθέτει όλα τα απαραίτητα για την εγγραφή, την επεξεργασία, την επεξεργασία και τη μίξη κομματιών. Η κανονική άδεια κοστίζει 225 $, αλλά ο προγραμματιστής προσφέρει δωρεάν άδεια για όλους μέχρι τις 30 Ιουνίου.

10. Σχολή Nikon

Σχολή Nikon
Σχολή Nikon

Η Nikon, η δημοφιλής εταιρεία φωτογραφικών μηχανών και DSLR, προσφέρει επίσης μαθήματα φωτογραφίας. Κάθε κατηγορία είχε τιμή μεταξύ $10 και $50. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του περιορισμού του κορωνοϊού, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν online μαθήματα φωτογραφίας. Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε φωτογραφία, τότε το Nikon School θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως μια εξαιρετική πηγή.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές και υπηρεσίες που μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν κατά την περίοδο της καραντίνας. Φροντίστε να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα, καθώς θα ενημερώσουμε τη λίστα με περισσότερες νέες δωρεάν υπηρεσίες. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.