Δωρεάν εφαρμογές Android και iOS για το Σαββατοκύριακο

0
3
© nextpit

Αν ποτέ νιώσετε ότι η εμπειρία σας στο smartphone έχει γίνει κάπως μονότονη, ιδιαίτερα όσον αφορά τις εφαρμογές με τις οποίες ασχολείστε συχνά, ίσως είναι καιρός για μια αλλαγή. Γιατί να μην αναζωογονήσετε την ψηφιακή σας ζωή βουτώντας στον κόσμο των εκπτώσεων εφαρμογών; Αυτή θα μπορούσε να είναι η τέλεια στιγμή για να ανακαλύψετε νέες νέες επιλογές που είναι διαθέσιμες τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Σε αυτήν την έκδοση του Σαββατοκύριακου, επιλέξαμε μια ποικιλία εφαρμογών που είναι προς το παρόν δωρεάν στο Google Play Store και στο Apple App Store. Αλλά βιαστείτε – αυτές οι προσφορές έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής!

Η επιλογή μας ξεφεύγει από τη συνήθη σύνοψη των 5 κορυφαίων εφαρμογών της εβδομάδας. Αν και δεν θα παρέχουμε αναλυτικές κριτικές για κάθε εφαρμογή, έχετε υπόψη σας ότι ορισμένες ενδέχεται να περιέχουν αγορές ή διαφημίσεις εντός εφαρμογής. Αλλά μην ανησυχείτε! Έχουμε φροντίσει να βρείτε μόνο τις καλύτερες επιλογές εδώ, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να εξερευνήσετε χωρίς να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας. Ας βουτήξουμε σε έναν κόσμο δωρεάν εφαρμογών που σας περιμένουν να εξερευνήσετε!


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Άδεια Morse Mentor Pro (3,49 $): Μάθετε τον κώδικα Μορς με αυτήν την εφαρμογή ή χρησιμοποιήστε τον για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεχάσετε όσα είχατε δεσμεύσει στη μνήμη στο παρελθόν.
  • Τοπική πρόβλεψη 3D Earth Pro (29,99 $): Ελέγξτε τις τοπικές καιρικές συνθήκες σε αυτήν την όμορφη εφαρμογή.
  • Net Signal Pro: WiFi & 5G Meter (0,49 $): Ελέγξτε την ισχύ του σήματος WiFi με αυτήν την εφαρμογή. Πολύ βολικό όταν έχετε μετακομίσει σε νέο σπίτι ή γραφείο για να εντοπίσετε νεκρά σημεία.
  • Illuminance – Lux Light Pro (0,49 $): Ελέγξτε πόσο φως υπάρχει σε ένα δωμάτιο με αυτήν την εφαρμογή.

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • OXXO (0,99 $): Ένα παιχνίδι παζλ που ισχυρίζεται ότι σας βοηθά να χαλαρώσετε. Δεν ξέρω, τα παζλ μπορεί να με αγχώσουν…
  • Spelling Test & Practice Pro (1,99 $): Ποιος καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε τις ορθογραφικές σας ικανότητες από αυτό το παιχνίδι για παιδιά;
  • Burning Sky VIP (1,99 $): Ένα γρήγορο shoot’em up που σίγουρα θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας.
  • Defence Zone 3 Ultra HD (2,99 $): Ένα παιχνίδι άμυνας πύργων που διαθέτει νέους πυργίσκους και εχθρούς, αμφισβητώντας τη στρατηγική σας οξυδέρκεια.
  • Ορθογώνια PRO (1,99 $): Ένα παιχνίδι παζλ με διαφορετικό στυλ, που απαιτεί να υπολογίσετε πόσα ορθογώνια υπάρχουν. Είναι επίσης φιλικό προς τα τυφλά!

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Καιρός: έξω είναι ωραία (0,99 $): Φέρνεις ομπρέλα ή φοράς ένα ελαφρύ βαμβακερό μπλουζάκι; Μάθετε πώς θα είναι ο καιρός χωρίς να κάνετε τρελές εικασίες.
  • Φωτόμετρο (3,99 $): Λάβετε τις καλύτερες λήψεις μετρώντας τη σωστή ποσότητα φωτός για τις φωτογραφίες σας με αυτήν την εφαρμογή!
  • Timestamp Cam (9,99 $): Η τέλεια εφαρμογή για να προσθέσετε ημερομηνία και τοποθεσία GPS στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.
  • Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα (0,99 $): Πόσο μακριά πιστεύετε ότι απέχουν τα Χριστούγεννα; Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να μετράτε αντίστροφα τις ημέρες.
  • mySymptoms Food Diary (7,99 $): Μερικοί από εμάς έχουμε αλλεργικές αντιδράσεις σε διαφορετικούς τύπους τροφίμων. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το ημερολόγιο τροφίμων για να παρακολουθείτε τις διατροφικές σας συνήθειες και να αποφύγετε ανεπιθύμητα περιστατικά;

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • Cuppy Ball (0,99 $): Αφήστε τη μπάλα και βεβαιωθείτε ότι αποφεύγει όλα τα εμπόδια για να καταλήξει σε ένα κύπελλο που βρίσκεται στο κάτω μέρος.
  • Η πόλη μου: Νοσοκομείο (3,99 $): Αφήστε τα μικρά σας να καταλάβουν μόνα τους πώς είναι να διευθύνεις ένα νοσοκομείο.
  • Μακρόκοσμος (3,99 $): Μιλήστε για ταπεινά ξεκινήματα! Ξεκινήστε από ένα άτομο και εξελιχτείτε σε μια γαλαξιακή αυτοκρατορία. Όλοι έχουν πάντα τεράστιες φιλοδοξίες, εδώ είναι η ευκαιρία να τις ζήσεις.
  • Πατήστε Dot Tap — Παιχνίδι αντίδρασης (0,29 $): Πόσο γρήγορα είναι τα αντανακλαστικά σας; Μάθετε σε αυτό το παιχνίδι.
  • Άναψε τα (0,99 $): Ένα απλό παιχνίδι παζλ όπου δημιουργείτε τις σωστές συνδέσεις για να ανάψετε τις λάμπες.

Οι προσφορές ήταν ζωντανές από την ημερομηνία δημοσίευσης. Εάν βρήκατε μια ληγμένη συμφωνία, ενημερώστε μας μέσω των σχολίων παρακάτω.

Προσοχή στις αγορές και τις διαφημίσεις εντός εφαρμογής!

Τόσο οι δωρεάν όσο και οι επί πληρωμή εφαρμογές μπορούν να περιλαμβάνουν κρυφές αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις, ειδικά σε παιδικά παιχνίδια. Για να αποφύγετε εκπλήξεις, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Μια λέξη προσοχής!

Πολλές εφαρμογές διαθέτουν τη δυνατότητα να συλλέγουν και να μοιράζονται τα προσωπικά σας στοιχεία. Για να προστατεύσετε αποτελεσματικά το απόρρητό σας, είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά τα δικαιώματα που ζητά κάθε εφαρμογή. Για παράδειγμα, ποιον λόγο μπορεί να έχει μια εφαρμογή ξυπνητηριού για την πρόσβαση στην κάμερα ή τις επαφές σας; Περιορίζοντας τις άδειες εφαρμογών, μπορείτε να προστατεύσετε καλύτερα τα δεδομένα σας.

Απολαύστε την περιπέτεια της ανακάλυψης πληθώρας δωρεάν εφαρμογών τόσο σε Android όσο και σε iOS, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη σιγουριά ότι τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή.

Ελπίζουμε να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με την οικογένεια, τους φίλους και το smartphone σας. Αν πιστεύετε ότι χάσαμε οποιαδήποτε εφαρμογή που θα έπρεπε να γνωρίζει ο κόσμος, μοιραστείτε τις προτάσεις σας στα σχόλια!