Δωρεάν εφαρμογές Android και iOS για το Σαββατοκύριακο

0
13
© nextpit

Κάθε εβδομάδα κυκλοφορούν ολοκαίνουργια τηλέφωνα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους να το κάνουν. Ωστόσο, ένα smartphone είναι άχρηστο χωρίς τις εφαρμογές του, οπότε από πού να ξεκινήσετε; Γιατί να μην ξεκινήσετε με εφαρμογές που δεν κοστίζουν τίποτα για αρχή; Έχουμε μια επιμελημένη λίστα με δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα τόσο στο Apple App Store όσο και στο Google Play Store, τα οποία είναι δωρεάν, παρόλο που είναι εφαρμογές επί πληρωμή.

Ίσως σκεφτείτε, “Πώς είναι δυνατό αυτό; Δεν χρειάζεται οι προγραμματιστές να κερδίζουν τα προς το ζην;” Λοιπόν, η απάντηση είναι αρκετά απλή. Ορισμένοι προγραμματιστές αποφάσισαν να διαθέσουν τις εφαρμογές τους δωρεάν ως μέρος μιας στρατηγικής μάρκετινγκ. Ωστόσο, υπάρχει ένα αλίευμα, καθώς αυτές οι γενναιόδωρες προσφορές είναι διαθέσιμες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τι περιμένεις?

Οι εφαρμογές σε αυτήν τη λίστα είναι πολύ διαφορετικές από τις εβδομαδιαίες μας προτάσεις για τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας, επειδή δεν εξετάζουμε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Ως εκ τούτου, ορισμένες από τις εφαρμογές που αναφέρονται ενδέχεται να περιέχουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να τις ελέγξετε. Συνεχίστε και εξερευνήστε τη συλλογή δωρεάν εφαρμογών και παιχνιδιών αυτού του Σαββατοκύριακου. Ποιός ξέρει; Μπορεί να συναντήσετε ένα κρυμμένο στολίδι που αξίζει τον κόπο σας!


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Γραφικό στοιχείο επαφών (0,99 $): Οργανώστε τις αγαπημένες σας επαφές ως γραφικά στοιχεία στην αρχική οθόνη.
  • Εικόνα σε PDF (2,99 $): Μετατρέψτε εικόνες και φωτογραφίες σε PDF για εύκολη διανομή.
  • Προσθήκη πλαισίων στις φωτογραφίες (0,99 $): Η εφαρμογή λειτουργεί όπως υπονοεί το όνομα, παρέχοντας αξέχαστες φωτογραφίες με υπέροχα καρέ.
  • Αφανής σφραγίδα χάρτου (0,99 $): Βαρεθήκατε και βαρεθήκατε οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες σας χωρίς να δίνετε τα κατάλληλα εύσημα; Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέτετε υδατογραφήματα για να ελαχιστοποιήσετε τέτοιες περιπτώσεις.

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Broken Sentence Pro (1,99 $): Νομίζεις ότι έχεις εξαιρετική γραμματική; Γιατί να μην συγκεντρώσετε τις γραμματικές σας δεξιότητες σε αυτό το παιχνίδι;
  • Κύριε Balcan (9,99 $): Τα επίπεδα ισχύος σε αυτό το παιχνίδι είναι απλά τρελά. Αψηφά κάθε λογική, και όμως εξακολουθεί να είναι αρκετά διασκεδαστικό να πηγαίνεις ένα ταξίδι δύναμης ενάντια σε όλο και περισσότερους εχθρούς.
  • Ταχύτητα Μαθηματικά (1,49 $): Έχετε λίγο χρόνο για να σκοτώσετε και θέλετε να κρατήσετε τον εγκέφαλό σας απασχολημένο; Τι θα λέγατε για την επίλυση μαθηματικών προβλημάτων;
  • Block Blast (1,49 $): Μια αναδρομή στο Arkanoid του παλιού, πρέπει να στείλετε στρατηγικά την μπάλα σας και να καταστρέψετε όλα τα μπλοκ που βλέπετε.
  • Shadow of Death: Dark Knight (3,99 $): Ένα παιχνίδι δράσης περιπέτειας side-scrolling όπου μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικούς χαρακτήρες με τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους, στέλνοντας εχθρούς στην πορεία.

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Αναζήτηση Άσσου (2,99 $): Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης αξίζει να το ελέγξετε καθώς συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη με την αναζήτηση στον ιστό για να σας βοηθήσει να είστε πιο αποτελεσματικοί.
  • Video Joiner & Trimmer Pro (1,99 $): Χρειάζεστε να κάνετε επεξεργασίες βίντεο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει; Κάντε το από το τηλέφωνό σας με αυτήν την εφαρμογή!
  • Μαγικό Emoji (1,99 $): Αναρωτηθήκατε ποτέ πότε συγχωνεύονται δύο διαφορετικά emoji; Μην αναρωτιέστε πια καθώς πειραματίζεστε και μαγειρεύετε νέα emoji για τον εαυτό σας.

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • Drop Flop! (0,99 $): Δοκιμάστε τα αντανακλαστικά του δακτύλου σας σε αυτό το μάλλον απλό αλλά εθιστικό παιχνίδι.
  • Ταϊτζίτου (1,99 $): Πώς είναι η αίσθηση της οπτικής ισορροπίας σας; Ανακαλύψτε σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι απλά όμορφο να το δεις.
  • Η πόλη μου: Hνοσοκομειακό (3,99 $): Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν η λειτουργία ενός νοσοκομείου; Αφήστε τα μικρά σας να μάθουν σε αυτό το παιχνίδι.
  • Puzzling Peaks EXE (1,99 $): Είναι παιχνίδι φλίπερ; Ή ένα platformer; Τι θα λέγατε για το γκολφ; Καλά, διαφορετικά είδη συνδυάζονται για να προσφέρουν έναν πραγματικά εντυπωσιακό τίτλο.
  • Kingdom Rush (5,99 $): Ένα παιχνίδι άμυνας πύργων που απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και στρατηγική για να νικήσετε ορδές εχθρών.

Προτού πραγματοποιήσετε λήψη μιας από τις αναφερόμενες εφαρμογές, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα μικρά γράμματα!

Στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των εφαρμογών για κινητά, υπάρχουν μερικές πονηρές που χρησιμοποιούν πονηρές τακτικές για να επωφεληθούν από τη συλλογή και τη διανομή των προσωπικών σας πληροφοριών. Μην ανησυχείτε, αγαπητοί αναγνώστες που γνωρίζετε καλά τον τομέα της τεχνολογίας, γιατί έχουμε πολύτιμες συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να ενισχύσετε την ασφάλεια των πολύτιμων δεδομένων σας. Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να είστε προσεκτικοί όταν εκχωρείτε δικαιώματα στις εφαρμογές που εγκαθιστάτε.

Πράγματι, γιατί ένα απλό ξυπνητήρι απαιτεί πρόσβαση στην κάμερα ή τις επαφές σας; Και ποια δικαιολογία έχει μια εφαρμογή φακού για την ανάγκη γνώσης της ακριβούς τοποθεσίας σας; Επιλέγοντας προσεκτικά ποιες άδειες θα εξουσιοδοτήσετε, μπορείτε να προστατέψετε αποτελεσματικά τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Συνεχίστε λοιπόν και εξερευνήστε το ευρύ φάσμα των δωρεάν λήψεων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας Android ή iOS, με τη διαβεβαίωση ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα.

Ποια είναι η γνώμη σας για τη συλλογή αυτής της εβδομάδας; Χάσαμε εφαρμογές ή παιχνίδια που πιστεύετε ότι θα ωφελούσαν την κοινότητα; Θα θέλαμε να σας ακούσουμε στα σχόλια.