Δωρεάν εφαρμογές Android και iOS για την έναρξη της εβδομάδας

0
16
© nextpit

Κάθε εβδομάδα, νέα smartphone βγαίνουν στην αγορά, δίνοντας στους λάτρεις της τεχνολογίας την τέλεια ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους. Αλλά ας μην ξεχνάμε, ένα smartphone χωρίς τις εφαρμογές του είναι σαν ένα αυτοκίνητο χωρίς καύσιμα. Λοιπόν, από πού ξεκινάτε όταν πρόκειται να βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές για το νέο σας gadget; Σας καλύψαμε με μια επιλεγμένη επιλογή από δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα τόσο στο Apple App Store όσο και στο Google Play Store. Και το καλύτερο μέρος; Παρά το γεγονός ότι αυτές οι εφαρμογές πληρώνονται, μπορείτε να τις κατεβάσετε χωρίς απολύτως τίποτα!

Τώρα, μπορεί να αναρωτιέστε, “Πώς είναι δυνατό αυτό; Σίγουρα οι προγραμματιστές πρέπει να βγάλουν τα προς το ζην, σωστά;” Λοιπόν, η απάντηση είναι πολύ απλή. Ορισμένοι προγραμματιστές έχουν επιλέξει να προσφέρουν τις εφαρμογές τους δωρεάν ως μέρος μιας έξυπνης στρατηγικής μάρκετινγκ. Αλλά υπάρχει μια αλίευση – αυτές οι γενναιόδωρες προσφορές είναι διαθέσιμες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Λοιπόν, τι περιμένεις; Επωφεληθείτε από αυτές τις χρονικά περιορισμένες προσφορές και ξεκινήστε τη λήψη!

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές σε αυτήν τη λίστα διαφέρουν από τις κανονικές μας προτάσεις για τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας. Δεν έχουμε εξετάσει ξεχωριστά κάθε εφαρμογή, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες από αυτές μπορεί να περιέχουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Ωστόσο, μην αφήσετε αυτό να σας αποθαρρύνει από το να τους δοκιμάσετε. Ποιος ξέρει, μπορεί να σκοντάψετε σε ένα κρυμμένο στολίδι που αξίζει τον κόπο σας! Συνεχίστε, λοιπόν, εξερευνήστε τη συλλογή δωρεάν εφαρμογών και παιχνιδιών αυτής της εβδομάδας και απολαύστε μια χαρά ανακαλύπτοντας νέες και συναρπαστικές προσθήκες στο smartphone σας.


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Γρήγορος Έλεγχος Έντασης (0,99 $): Αποκτήστε πρόσβαση στον έλεγχο της έντασης του ήχου απευθείας από τη γραμμή ειδοποιήσεων με αυτήν την εφαρμογή.
  • Παρουσίαση φωτογραφιών φόρτισης (0,99 $): Βελτιώστε το τηλέφωνό σας κάθε φορά που φορτίζετε, εμφανίζοντας τις αγαπημένες σας αναμνήσεις.
  • Ζωντανές ταπετσαρίες PSWaves (1,49 $): Είτε πρόκειται για τηλεόραση είτε για τηλέφωνο με Android, βεβαιωθείτε ότι οι ταπετσαρίες φαίνονται καλές!
  • Equalizer – Mass Booster EQ (2,99 $): Αποκτήστε μια υγιή ισορροπία για τον ήχο του smartphone σας με αυτήν την εφαρμογή.
  • Plants Research Pro (3,99 $): Αγαπάτε τη βοτανική; Αυτή η εφαρμογή θα πρέπει να μπορεί να παρέχει περισσότερες από βασικές πληροφορίες για τα πιο κοινά φυτά.

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Ήρωας του Βασιλείου II (8,49 $): Σώστε την αδερφή σας που απήχθη από πειρατές περνώντας από το ένα μέρος στο άλλο, αποκτώντας ταυτόχρονα δεξιότητες και εξοπλισμό.
  • Evertale (0,99 $): Πιάστε τέρατα, εκπαιδεύστε τα, στείλτε τα στη μάχη και βεβαιωθείτε ότι συνεχίζουν να γίνονται δυνατά και δυνατά.
  • Word Connect: Σταυρόλεξο (2,99 $): Είναι σταυρόλεξο του είδους; Ναι, με πάνω από 2.000 επίπεδα, θα κρατήσετε τον εαυτό σας απασχολημένο για αρκετό καιρό.
  • Slime Legends: Survivor (0,19 $): Είσαι απλώς μια σταγόνα λάσπης, με τους εχθρούς να σε καταβάλλουν από όλες τις κατευθύνσεις. Επιβιώστε, γίνετε πιο δυνατοί και παρακολουθήστε τον εαυτό σας να εξαπολύει την κόλαση πάνω τους!
  • Demon Hunter: Premium (0,99 $): Ένα παιχνίδι δράσης περιπέτειας side-scrolling με διαφορετικούς χαρακτήρες για να διαλέξετε, ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Απαλλαγείτε από κάθε είδους εχθρούς στην πορεία!

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Snap Markup (1,99 $): Σημειώστε φωτογραφίες και εικόνες με αυτό το απλό εργαλείο.
  • Ήχοι άγριων γατών (0,99 $): Μια εκπαιδευτική εφαρμογή για τα μικρά, μπορείτε να αναπαράγετε τους ήχους των μεγάλων γατών στη φύση αγγίζοντας τη φωτογραφία.
  • Γραφικό στοιχείο ημερολογίου (0,99 $): Παραμείνετε ενήμεροι για το πρόγραμμά σας με αυτό το γραφικό στοιχείο ημερολογίου, λειτουργεί εξαιρετικά όσο θυμάστε να γεμίσετε το ημερολόγιό σας!
  • InstantGrid (0,99 $): Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας σε διπλό γρήγορο χρόνο, φροντίζοντας να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.
  • Food Genie, πού να φάτε; (0,99 $): Δεν ξέρεις πού να φας, και βαρέθηκα το “Ό,τι να ‘ναι” ή “Οτιδήποτε” όπως απαντάς όταν ρωτάς την οικογένειά σου πού να δειπνήσεις; Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή και ξεκινήστε μια γαστρονομική περιπέτεια!

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • Αρκτική αποστολή (1,00 $): Κρατήστε το πλοίο σας στην επιφάνεια καθώς πλοηγείστε στα απαίσια νερά στην παγωμένη Αρκτική!
  • Pirate Drops 2 ($4,99): Ένα απατηλά απλό παιχνίδι αγώνων τριών που σας μεγαλώνει σιγά σιγά ως προς τη δυσκολία καθώς αλλάζουν οι στόχοι του παιχνιδιού.
  • Catenaccio Football Manager (2,99 $): Πιστεύετε ότι μπορείτε να τα πάτε καλύτερα από τους μάνατζερ του πραγματικού κόσμου; Δοκιμάστε το χέρι σας με αυτό και δείτε αν έχετε αυτό που χρειάζεται.
  • Λίγη ειρήνη (2,99 $): Προσπαθήστε να ξεφύγετε από ένα δωμάτιο σε αυτό το παιχνίδι. Στην ουσία, πρόκειται για ένα ψηφιακό δωμάτιο διαφυγής.
  • Μακρόκοσμος (3,99 $): Από ένα μόνο άτομο σε μια γαλαξιακή αυτοκρατορία, αυτό το παιχνίδι σας βοηθά να δείτε τη ζωή από διάφορες οπτικές γωνίες.

Προτού πραγματοποιήσετε λήψη μιας από τις αναφερόμενες εφαρμογές, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα μικρά γράμματα!

Στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των εφαρμογών για κινητά, υπάρχουν μερικές πονηρές που χρησιμοποιούν πονηρές τακτικές για να επωφεληθούν από τη συλλογή και τη διανομή των προσωπικών σας πληροφοριών. Μην ανησυχείτε, αγαπητοί αναγνώστες που γνωρίζετε καλά τον τομέα της τεχνολογίας, γιατί έχουμε πολύτιμες συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να ενισχύσετε την ασφάλεια των πολύτιμων δεδομένων σας. Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να είστε προσεκτικοί όταν εκχωρείτε δικαιώματα στις εφαρμογές που εγκαθιστάτε.

Πράγματι, γιατί ένα απλό ξυπνητήρι απαιτεί πρόσβαση στην κάμερα ή τις επαφές σας; Και ποια δικαιολογία έχει μια εφαρμογή φακού για την ανάγκη γνώσης της ακριβούς τοποθεσίας σας; Επιλέγοντας προσεκτικά ποιες άδειες θα εξουσιοδοτήσετε, μπορείτε να προστατέψετε αποτελεσματικά τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Συνεχίστε λοιπόν και εξερευνήστε το ευρύ φάσμα των δωρεάν λήψεων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας Android ή iOS, με τη διαβεβαίωση ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα.

Ποια είναι η γνώμη σας για τη συλλογή αυτής της εβδομάδας; Χάσαμε εφαρμογές ή παιχνίδια που πιστεύετε ότι θα ωφελούσαν την κοινότητα; Θα θέλαμε να σας ακούσουμε στα σχόλια.