Δωρεάν εφαρμογές Android για παιδιά για να τα κρατάτε απασχολημένα

0
142
Εφαρμογές Android για να κάνουν τα παιδιά απασχολημένα

Ρίξτε μια ματιά στις δωρεάν εφαρμογές Android για παιδιά για να τα κρατήσετε απασχολημένα ενώ κάνουν θόρυβο και σας ενοχλούν στη σημαντική εργασία σας, απλώς δώστε τους το Android με ανοιχτή αυτή την εφαρμογή και δεν θα σας ενοχλούν πλέον.

Το Android είναι ένα από τα πιο ωραία πράγματα που έχετε μαζί σας, είναι το λειτουργικό σύστημα όπου μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές δροσερές εφαρμογές που σας βοηθούν να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη. Μπορεί να έχετε δοκιμάσει πολλές εφαρμογές που σας βοηθούν σε πολλές περιπτώσεις. Και σήμερα είμαστε εδώ για να σας πούμε μερικές εφαρμογές για να χειριστείτε μια από τις πιο συνηθισμένες καταστάσεις και αυτή η κατάσταση είναι να αντιμετωπίζετε τα παιδιά όταν θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας και τα παιδιά δεν σας το επιτρέπουν. Ασχοληθείτε λοιπόν με μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που σίγουρα θα λατρέψετε, καθώς αυτές οι εφαρμογές θα κάνουν τα παιδιά σας απασχολημένα και μπορείτε εύκολα να κάνετε ό,τι θέλετε. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε όλες αυτές τις εφαρμογές που συζητούνται παρακάτω.

Δωρεάν εφαρμογές Android για παιδιά για να τα κρατάτε απασχολημένα

Παρακάτω επιλέξαμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που είναι πιο εθιστικές για τα παιδιά και τα παιδιά σας δεν θα εγκαταλείψουν το Android σας μέχρι να το πάρετε μόνοι σας και τότε μπορείτε να κάνετε τη δουλειά ό,τι θέλετε. Κατεβάστε λοιπόν τις παρακάτω εφαρμογές.

#1 Εστιατόριο Dr. Panda Asia

  Εφαρμογές Android για παιδιά για να τα κρατάτε απασχολημένα
Εφαρμογές Android για παιδιά για να τα κρατάτε απασχολημένα

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κάθε παιδί θα λατρέψει να παίξει σε συσκευή android. Τα παιδιά μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη στη δική τους κουζίνα στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο Dr. Panda: Asia! Οι μελλοντικοί εκλεκτοί σεφ έχουν την ελευθερία να επιλέξουν τι θέλουν να ετοιμάσουν και πώς ακριβώς θα ήθελαν να το προετοιμάσουν! Ψιλοκόψτε, τρίψτε, ανακατέψτε, τηγανίστε και άλλα με πάνω από 20 υλικά και δημιουργήστε το τέλειο πιάτο. Πρέπει λοιπόν να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι στο droid σας καθώς θα σας βοηθήσει πολύ.

#2 Κουίζλετ

  Εφαρμογές Android για παιδιά για να τα κρατάτε απασχολημένα
Εφαρμογές Android για παιδιά για να τα κρατάτε απασχολημένα

Αυτή είναι μια άλλη δροσερή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει πολύ. Κατακτήστε τα μαθήματά σας με την κορυφαία εφαρμογή εκπαίδευσης! Δημιουργήστε τις δικές σας κάρτες flash ή επιλέξτε από εκατομμύρια που έχουν δημιουργηθεί από άλλους χρήστες του Quizlet για χιλιάδες θέματα. Νιώστε σίγουροι με αυτά τα ισχυρά διαδραστικά εργαλεία εκμάθησης. Κατεβάστε λοιπόν την εφαρμογή και δώστε στα παιδιά σας και δεν θα σας ενοχλούν πια.

#3 PicsArt Kids Drawing Coloring

  Εφαρμογές Android για παιδιά για να τα κρατάτε απασχολημένα
Εφαρμογές Android για παιδιά για να τα κρατάτε απασχολημένα

Ώρα λοιπόν να σας κάνω το παιδί δημιουργικό, καθώς αυτή η εφαρμογή θα κάνει το ίδιο. Με αυτήν την εφαρμογή, τα παιδιά σας μπορούν να μάθουν πολλά ωραία πράγματα από το Android σας. Το PicsArt είναι η καλύτερη εφαρμογή σχεδίασης και χρωματισμού για να κάνετε το παιδί σας δημιουργικό. Κάθε παιδί είναι καλλιτέχνης, οπότε βοηθήστε το δικό σας να αναπτύξει τη φαντασία του! Τα παιδιά βρίσκουν αμέτρητες ώρες διασκέδασης σε αυτήν την εφαρμογή καθώς εξερευνούν τη δημιουργικότητά τους μέσω του σχεδίου, του χρωματισμού και της δημιουργίας τέχνης. Δοκιμάστε λοιπόν αυτήν την εφαρμογή σήμερα.

#4 Kids Place – Γονικός Έλεγχος

  Εφαρμογές Android για παιδιά για να τα κρατάτε απασχολημένα
Εφαρμογές Android για παιδιά για να τα κρατάτε απασχολημένα

Σε πρόγραμμα εκκίνησης εφαρμογών με γονικό έλεγχο και κλείδωμα για παιδιά που προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα και περιορίζει τα παιδιά σε εφαρμογές που έχετε εγκρίνει. Το Kids Place αποτρέπει επίσης τα παιδιά από τη λήψη νέων εφαρμογών, την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, την αποστολή γραπτών μηνυμάτων ή την εκτέλεση άλλων ενεργειών που μπορεί να σας κοστίσουν χρήματα. Περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες ευκολίας για γονείς, όπως αυτόματη επανεκκίνηση εφαρμογών, χρήσιμες για μικρά παιδιά που βγαίνουν κατά λάθος από τις εκκινημένες εφαρμογές. Με την εφαρμογή Kids Place, τα παιδιά έχουν χρόνο διασκέδασης και οι γονείς μπορούν να έχουν την απαραίτητη ηρεμία και ελεύθερο χρόνο.

#5 Ατελείωτο αλφάβητο

Εφαρμογές για να κάνουν τα παιδιά απασχολημένα
Εφαρμογές για να κάνουν τα παιδιά απασχολημένα

Η άλλη εξαιρετική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να κάνετε τα παιδιά σας απασχολημένα. Ρυθμίστε τη βάση για επιτυχία στην ανάγνωση με αυτήν την απολαυστικά διαδραστική εκπαιδευτική εφαρμογή. Τα παιδιά θα χαρούν να μάθουν τα ABC τους και να χτίσουν λεξιλόγιο με τα αξιολάτρευτα τέρατα στο Endless Alphabet. Κάθε λέξη διαθέτει ένα διαδραστικό παζλ με ομιλούντα γράμματα και μια σύντομη κινούμενη εικόνα που απεικονίζει τον ορισμό. Πριν το καταλάβετε, το παιδί σας θα χρησιμοποιεί λέξεις όπως γιγάντωση και συνεργασία

Έτσι, παραπάνω είναι οι δωρεάν εφαρμογές Android για παιδιά για να τα κρατήσετε απασχολημένα. Χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να πάρετε λίγο χρόνο και ανακούφιση από τα παιδιά, εάν πραγματικά δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τη δουλειά σας. Δοκιμάστε λοιπόν αυτές τις εφαρμογές σήμερα. Ελπίζω να σας αρέσει το σεμινάριο, συνεχίστε να το μοιράζεστε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.