Δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας για Android και iOS

0
38
Εφαρμογές NextPit
© NextPit

Ακριβώς όπως το ρολόι, εδώ είναι η εξαμηνιαία επιλογή δωρεάν εφαρμογών και παιχνιδιών του NextPit από το Google Play Store και το Apple App Store. Μη χάνετε χρόνο, καθώς αυτές οι εφαρμογές είναι συνήθως επί πληρωμή, αλλά μπορούν να εγκατασταθούν δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο smartphone σας iPhone ή Android. Ας τα τσεκάρουμε!

Κανονικά, υπάρχουν εφαρμογές επί πληρωμή στο Google Play και το Apple App Store που απαιτούν από εσάς να κερδίσετε χρήματα, αλλά από καιρό σε καιρό, υπάρχουν προγραμματιστές που αποφάσισαν να μεταδώσουν την αγάπη τους κάνοντας τις εφαρμογές τους διαθέσιμες στις μάζες δωρεάν. Αυτό κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα—σκουπίζουμε το Google Play Store και το Apple App Store για να αναζητήσουμε τις καλύτερες ευκαιρίες. Πάρτε τα σήμερα στο Android ή το iPhone σας προτού επανέλθουν στην κατάσταση επί πληρωμή.

Λάβετε υπόψη ότι ενώ είναι δωρεάν από τη δημοσίευσή τους, αυτές οι συμφωνίες τείνουν να λήγουν χωρίς καμία προειδοποίηση βάσει των ιδιοτροπιών και της φαντασίας του προγραμματιστή. Η περίοδος προώθησης για εφαρμογές σε αυτές τις πλατφόρμες μπορεί να είναι απρόβλεπτη και μπορεί να τελειώσει ξαφνικά.

Θέλουμε επίσης να σημειώσουμε ότι, ενώ εξετάζουμε αυτήν τη λίστα δωρεάν εφαρμογών και δεν προσφέρουμε τίποτα που να έχει χαμηλές βαθμολογίες, δεν τις εγκαταστήσαμε και δεν τις δοκιμάσαμε όπως κάνουμε με τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας. Επομένως, σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί και να διεξάγετε τη δική σας έρευνα πριν κάνετε λήψη οποιασδήποτε από αυτές τις εφαρμογές, καθώς ορισμένες ενδέχεται να περιέχουν αγορές εντός εφαρμογής ή κρυφό κόστος.

  • Μην το χάσετε: Πώς να βρείτε δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS

Συμβουλή: Εάν βρείτε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή στη λίστα μας αλλά δεν τη χρειάζεστε τώρα, εγκαταστήστε την και μετά διαγράψτε την. Αυτό το αποθηκεύει στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής σας, επιτρέποντάς σας να το εγκαταστήσετε αργότερα δωρεάν, ακόμη και μετά τη λήξη της προώθησης.

Εφαρμογές Android διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Χρώμα Τροχός [4.8-stars / $1.99]: Λάβετε χρωματικές παλέτες και προτάσεις με βάση φωτογραφίες ή απλώς περιηγηθείτε σε μερικές προτάσεις για το επόμενο σχέδιο σχεδίασής σας.
  • App Lock Pro [4.2-stars / $2.49]: Όπως λέει το όνομα, αποκλείστε την πρόσβαση άλλων σε συγκεκριμένες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας, κωδικό πρόσβασης ή κλείδωμα μοτίβου.
  • 80s Music Radio Pro [3.8-stars / $0.99]: Λίγη νοσταλγία της δεκαετίας του ’80 με ένα σωρό διαδικτυακά ραδιόφωνα που μπορείτε να ακούσετε στο τηλέφωνό σας, να ξαναβουτήξετε στο new wave και άλλες ποπ επιτυχίες από 20 πριν 40 χρόνια.
  • Μηχανή διαμόρφωσης ηλεκτρονίων [4.4-stars / $2.49]: Παρόμοια με την επιλογή της τελευταίας λίστας, λύστε διαμορφώσεις ηλεκτρονίων με βάση την κατάσταση οξείδωσης. Ναι, μη με ρωτάς.

Παιχνίδια Android

  • Μαγειρική Kawaii [4.3-stars / $0.99]: Να είστε γρήγοροι στην κουζίνα και να προετοιμάσετε έγκαιρα όλες τις παραγγελίες των πελατών σας για να συνεχίσετε να αναπτύσσεται το εστιατόριό σας.
  • Live or Die: Survival Pro [4.3-stars / $0.99]: Άλλο ένα παιχνίδι αποκάλυψης ζόμπι, επιβιώστε κατασκευάζοντας όπλα και βελτιώνοντας το όχημά σας για να αναβαθμίσετε τη βάση σας, να συγκεντρώσετε πόρους και φυσικά να σκοτώσετε τα ζόμπι.
  • Zombie Age 3: Survival [4.2-stars / $0.99]: Μια πιο καρτουνίστικη εμφάνιση στην άνοδο των ζόμπι, πυροβολήστε τα όλα σε αυτό το παιχνίδι δράσης sidescroller γεμάτο με χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας.
  • Monkey Go Happy [4.2-stars / $0.99]: Πέντε διαφορετικά mini-games για να περάσετε την ώρα και να ξαναζήσετε την αίσθηση του παιχνιδιού Adobe Flash.

Εφαρμογές iOS διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • RTRO – Film Camera by Moment [4.6-stars / $4.99]: Τραβήξτε φωτογραφίες και εγγράψτε βίντεο της δεκαετίας του ’60 με μια χαρακτηριστική ρετρό εμφάνιση.
  • Γρήγορο διάγραμμα [4.6-stars / $2.99]: Διαγράμματα πίτας, γραφήματα γραμμών, διαγράμματα διασποράς και πολλές άλλες επιλογές γραφημάτων για να προσαρμόσετε την επόμενη παρουσίασή σας.
  • You Record Pro [4.7-stars / $9.99]: Καταγράψτε συνεντεύξεις, μαθήματα κολεγίου και άλλα με ήχο υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων επιλογών χωρίς απώλειες χρησιμοποιώντας τον κωδικοποιητή της Apple.
  • Ημερολόγιο & Ρολόι Κορνίζας [4.1-stars / $9.99]: Μετατρέψτε το iPad ή το iPhone σας σε ψηφιακή κορνίζα φωτογραφιών με ημερολόγιο και ρολόι, τόσο απλά.

Παιχνίδια iOS

  • Drop Flop! [4.7-stars / $1.99]: Δοκιμάστε το αντανακλαστικό σας σε αυτό το απλό παιχνίδι αντίδρασης στο οποίο πρέπει να πιάσετε μια μπάλα που πέφτει.
  • Cubesc: Dream of Mira [4.3-stars / $2.99]: Λύστε γρίφους σε ένα αιθέριο περιβάλλον για να σώσετε τον αδερφό σας.
  • Space Raiders RPG [4.4-stars / $0.99]: Εξωγήινοι ή άνθρωποι; Ποιος θα επικρατήσει σε αυτές τις γαλαξιακές μάχες; Πάρτε τον έλεγχο μιας από τις κούρσες και πολεμήστε τον δρόμο σας προς τη νίκη (ή την εξαφάνιση).
  • HappyTruck [3.5-stars / $1.99]: Ένα τυπικό παιχνίδι φυσικής στο οποίο πρέπει να ελέγχετε το αέριο για να πάρετε όλα τα φρούτα στο πεπρωμένο τους με το φορτηγό σας.

Αυτό είναι προς το παρόν όταν πρόκειται για τις δωρεάν εφαρμογές αυτής της εβδομάδας! Ελπίζουμε ότι ό,τι βρείτε εδώ αξίζει να εγκαταστήσετε, είτε για τώρα είτε για αργότερα. Πώς σας φαίνεται η λίστα μας για αυτό το Σαββατοκύριακο; Ακριβώς σε περίπτωση που ψάχνετε για μερικά διαδικτυακά παιχνίδια για να ικανοποιήσετε την όρεξή σας για παιχνίδια χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά στη συνδεδεμένη ιστορία μας παρακάτω.

  • Τα καλύτερα παιχνίδια Android και iPhone για να παίξετε εκτός σύνδεσης

Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για τις σημερινές επιλογές προτού ετοιμάσουμε μια άλλη λίστα που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Συναντήσατε άλλες ενδιαφέρουσες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store; Μοιραστείτε τις προτάσεις σας μαζί μας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here