Διέρρευσε η τιμή του OnePlus Pad 2: Η Samsung πρέπει να ανησυχεί

0
16
© Amazon IN

Γνωρίζαμε ήδη ότι η OnePlus θα αποκαλύψει μια νέα λίστα προϊόντων σε μια εκδήλωση αύριο, συμπεριλαμβανομένου του διαδόχου του OnePlus Pad, του Pad 2. Ενώ το Android tablet είχε προηγηθεί διαρροές, η τιμή του παραμένει μυστήριο. Μια νέα αναφορά εμφανίστηκε, που ρίχνει φως στη λιανική τιμή της συσκευής πριν από την κυκλοφορία της.

Ο συχνός χρήστης Yogesh Brar μοιράστηκε εικόνες του υποτιθέμενου κουτιού λιανικής του OnePlus Pad 2 που παρουσιάζει τη σχεδίαση του tablet μαζί με την κυριολεκτική τιμή του αυτοκόλλητου στην Ινδία που πιθανότατα θα υπαγορεύσει την παγκόσμια τιμή.

Πόσο θα κοστίζει το OnePlus Pad 2 εκτός Κίνας;

Βασικά, το OnePlus Pad 2 καταχωρήθηκε για Rs. 47.999 (575 $) το ποπ, που αναφέρεται ως η «μέγιστη» τιμή. Ωστόσο, ο Brar σημείωσε ότι θα προσφερθεί σε χαμηλότερη τιμή γνωριμίας Rs. 45.999 (550 $) κατά την κυκλοφορία, αλλά είναι άγνωστο ποια είναι η διαμόρφωση της μνήμης σε αυτό το σημείο τιμής.

Αν και αυτό υπογραμμίζει την τιμή του tablet στη χώρα, άφησε να εννοηθεί πόσο θα κοστίσει σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Ως αναφορά, το OnePlus Pad πωλείται επί του παρόντος στην τιμή των 480 $. Με βάση αυτό, το 2ης γενιάς OnePlus Pad θα έχει υψηλότερη τιμή από τον προκάτοχό του.

Η υψηλότερη τιμή είναι πιθανότατα αποτέλεσμα μερικών αναβαθμίσεων υλικού στο Pad 2. Είναι γνωστό ότι θα μοιράζεται τις περισσότερες δυνατότητες και προδιαγραφές με το OnePlus Pad Pro, το οποίο είναι η κινεζική παραλλαγή του Pad 2.

OnePlus Pad 2 σε πράσινο χρώμα

Ωστόσο, το tablet έχει τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό του. / © Weibo/u/digitalchatstation

Τεχνικά, το Pad 2 διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη αφής IPS LCD 12,1 ιντσών σε ανάλυση 3K με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 900 nit. Το επερχόμενο tablet θα είναι επίσης το πρώτο tablet Android με chipset Snapdragon 8 Gen 3 εκτός Κίνας. Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να διατηρήσει την μπαταρία των 9.510 mAh, την ταχύτητα φόρτισης των 67 watt και τις κάμερες που καλύπτονται από μια κύρια 13 MP και μια selfie 8 MP.

Παρά την αύξηση της τιμής, το OnePlus Pad 2 εξακολουθεί να φαίνεται μια άξια εναλλακτική του Galaxy Tab S9. Το τελευταίο ξεκινά επί του παρόντος από 800 $, αλλά περιλαμβάνει αντοχή στο νερό και προσφέρει οθόνη AMOLED.

Αποκαλύφθηκαν επίσης οι τιμές τόσο για το νέο επίσημο Smart Keyboard OnePlus όσο και για τα αξεσουάρ Stylo που θα προσφέρονται με το OnePlus Pad 2, τα οποία κοστίζουν Rs. 11.999 (143 $) και Rs. 4.999 ($60), αντίστοιχα.

Η εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης τα OnePlus Nord 4, Nord Buds Pro 3 και OnePlus Watch 2R, τη φθηνότερη έκδοση του OnePlus Watch 2 (κριτική) εκτός από το tablet. Σκοπεύετε να παραλάβετε το Pad 2 μόλις γίνει διαθέσιμο;