Αυτές οι δωρεάν εφαρμογές Android και iOS δεν θα παραμείνουν δωρεάν για πολύ

0
11
© nextpit

Έτσι, η σκόνη έπιασε και το ποδόσφαιρο επέστρεψε στην Ισπανία, ενώ το Wimbledon είδε επίσης τον Djoker να πέφτει στο τελευταίο εμπόδιο για να επεκτείνει το ρεκόρ του Grand Slam. Εν τω μεταξύ, ο κόσμος των smartphone συντρίβεται, με νέα μοντέλα στη ρυμούλκηση και περισσότερες εφαρμογές από όσες μπορείτε να κάνετε καθημερινά. Με τόσες πολλές εφαρμογές για να διαλέξετε, ποια επιλέγετε; Γιατί, τα ελεύθερα, φυσικά! Σας καλύψαμε με μια επιμελημένη λίστα με δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εβδομάδα. Αυτά τα πετράδια είναι διαθέσιμα τόσο στο Apple App Store όσο και στο Google Play Store.

Ίσως αναρωτιέστε, “Πώς είναι δυνατό αυτό; Δεν χρειάζεται οι προγραμματιστές να κερδίσουν το θησαυρό τους;” Λοιπόν, ας το κρατήσουμε απλό. Ορισμένοι προγραμματιστές αποφάσισαν να διαθέσουν δωρεάν τις εφαρμογές τους στο εμπόριο ως μέρος της ευαισθητοποίησης. Ωστόσο, υπάρχει ένα αλίευμα – αυτές οι γενναιόδωρες προσφορές είναι διαθέσιμες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το πρώιμο πουλί παθαίνει το σκουλήκι, οπότε ενεργήστε γρήγορα!

Αυτή είναι μια πολύ διαφορετική λίστα από τις εβδομαδιαίες μας προτάσεις για τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας, επειδή δεν εξετάζουμε κάθε εφαρμογή εδώ. Ορισμένες από τις εφαρμογές που αναφέρονται μπορεί να περιέχουν διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής, αλλά αξίζει να τις ελέγξετε. Προχωρήστε και εξερευνήστε τη συλλογή δωρεάν εφαρμογών και παιχνιδιών αυτής της εβδομάδας όπου μπορεί να συναντήσετε ένα κρυμμένο στολίδι που αξίζει τον κόπο σας!


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Ταπετσαρία ζωντανής τηλεόρασης Star Field (1,49 $): Όχι για όσους πάσχουν από ναυτία, αυτό κάνει την ταπετσαρία του τηλεφώνου σας να μοιάζει σαν να ταξιδεύετε στο υπερδιάστημα.
  • Μετατροπέας εικόνας (1,99 $): Κάντε τη ζωή πιο εύκολη κάθε φορά που θέλετε να μετατρέψετε μια μορφή εικόνας σε άλλη στο τηλέφωνό σας.
  • Colorgram (1,49 $): Θέλετε να ανανεώσετε τις φωτογραφίες σας; Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το φίλτρο για να εισάγετε περισσότερο χρώμα στον κόσμο σας;
  • OpenTracks (3,49 $): Αν αγαπάτε τα ταξίδια και τις υπαίθριες περιπέτειες, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να καταγράφετε την κίνησή σας.
  • Xproguard Password Manager (3,49 $): Η απομνημόνευση μιας πληθώρας κωδικών πρόσβασης είναι εξαιρετικά δύσκολη, επομένως αφήστε αυτήν την εφαρμογή να χρησιμοποιήσει έναν κύριο κωδικό πρόσβασης για να ασφαλίσει όλους τους άλλους κωδικούς πρόσβασης.

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Empire Warrior: Tower Defense (0,99 $): Ένας χαριτωμένος τίτλος άμυνας πύργου που ξεπερνά το αξιολάτρευτο animation του με βάθος στη στρατηγική.
  • Live or Die Survival Pro (0,49 $): Η αποκάλυψη των ζόμπι συνέβη και είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε τη νοημοσύνη σας για να παραμείνετε ζωντανοί.
  • Τελική Άμυνα του Κάστρου (0,99 $): Δεν σου αρέσουν απλώς οι καταστάσεις τελευταίας στάσης; Είναι όλα ή τίποτα καθώς ατελείωτα κύματα εχθρών έρχονται ενάντια στις επάλξεις σας.
  • Super Soccer Champs Classic (5,99 $): Όσο τελειώνει το Euro 2024, μπορείτε να συνεχίσετε τις ποδοσφαιρικές σας περιπέτειες εδώ.

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Οι Εβδομάδες των Θαυμάτων (5,99 $): Οι πρώτες εβδομάδες της ζωής του νέου μωρού σας είναι πάντα γεμάτες θαύματα. Χρησιμοποιήστε αυτό ως ημερολόγιο για να καταγράψετε όλα τα ορόσημα.
  • PXL Mosaic Art (3,99 $): Μετατρέψτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε ένα ψηφιδωτό έργο τέχνης.
  • Videdit (0,99 $): Ακολουθεί ένα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να κάνετε απλή επεξεργασία βίντεο στο ακουστικό σας όπου κι αν βρίσκεστε.
  • Bear Walking Pal (0,99 $): Θέλετε να διατηρήσετε τη φόρμα σας ή τουλάχιστον να κάνετε τα 10.000 καθημερινά σας βήματα; Γιατί να μην περπατήσετε με τον Τομ την εικονική αρκούδα σε αυτό το βηματόμετρο;

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • 2 παίκτες 1 συσκευή (0,29 $): Ένα παιχνίδι 2 παικτών σε μία συσκευή; Ακούγεται σαν ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε τα παιδιά ήσυχα στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου σε ένα μεγάλο οδικό ταξίδι.
  • Μακρόκοσμος (3,99 $): Από ένα άτομο σε έναν τεράστιο γαλαξία, έτσι πλοηγείστε στην άμμο του χρόνου.
  • My City: Star Horse Stable (3,99 $): Ίσως να μην μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα πραγματικό άλογο ή ένα πόνυ για το μικρό σας, οπότε μια ψηφιακή έκδοση θα πρέπει απλώς να το κάνετε.
  • Αδέξια βόμβα (1,99 $): Μια βόμβα που λατρεύει να αναπηδά; Ακούγεται επικίνδυνο, αλλά φροντίστε να μην σβήσει!
  • Fit Beats (1,99 $): Ένα μουσικό παιχνίδι EDM beat που θα σας απαιτήσει να έχετε μια αξιοπρεπή αίσθηση του χρόνου και καλά αντανακλαστικά.

Προτού πραγματοποιήσετε λήψη μιας από τις αναφερόμενες εφαρμογές, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα μικρά γράμματα!

Στον τομέα των εφαρμογών για κινητά, υπάρχουν μερικές έξυπνες εφαρμογές που χρησιμοποιούν ύπουλες τακτικές για να επωφεληθούν από τη συλλογή και τη διανομή των προσωπικών σας πληροφοριών. Ωστόσο, μην φοβάστε, αγαπητοί αναγνώστες που είστε καλά γνώστες της τεχνολογίας, γιατί διαθέτουμε πολύτιμες συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να ενισχύσετε την ασφάλεια των πολύτιμων δεδομένων σας. Σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί όταν εκχωρείτε δικαιώματα στις εφαρμογές που εγκαθιστάτε.

Πράγματι, γιατί ένα απλό ξυπνητήρι θα απαιτούσε πρόσβαση στην κάμερα ή τις επαφές σας; Και τι σκεπτικό έχει μια εφαρμογή φακού για να απαιτεί γνώση της ακριβούς τοποθεσίας σας; Επιλέγοντας προσεκτικά ποιες άδειες θα εξουσιοδοτήσετε, μπορείτε να προστατέψετε αποτελεσματικά τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ως εκ τούτου, μη διστάσετε να εξερευνήσετε την εκτενή σειρά από δωρεάν λήψεις εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας Android ή iOS, με τη διαβεβαίωση ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα.

Πώς σας φάνηκε η λίστα αυτής της εβδομάδας; Υπήρχε κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι που δεν συμπεριλάβαμε και πιστεύετε ότι θα ωφεληθεί η κοινότητα; Ενημερώστε μας στα σχόλια.