Ανοδικό επίπεδο παραγωγικότητας; Τα Slack Widgets φτάνουν σε iPhone και iPad

0
16
© nextpit

Η εφαρμογή Slack είναι από καιρό διαθέσιμη σε Android και iOS, αλλά η εφαρμογή είναι γενικά λιγότερο ικανή σε σύγκριση με την έκδοση για υπολογιστές. Ωστόσο, το Slack συνεχίζει να βελτιώνει την εφαρμογή για κινητά προσθέτοντας νέες λειτουργίες σε αυτήν κατά διαστήματα. Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι παρουσιάζει το πρώτο της σύνολο widgets σε iPhone και iPad.

  • Διαβάστε επίσης: Πώς να κυριαρχήσετε και να προσαρμόσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο iOS 18

Πρώτα γραφικά στοιχεία Slack σε iPhone

Δημοσιευμένα στο X από την Slack, τα νέα γραφικά στοιχεία, τα οποία θα κάνουν την «εργάσιμη μέρα» σας πολύ πιο εύκολη, αποτελούνται από επιλογές Catch-Up, Status και Slack Launcher. Τα δύο πρώτα έχουν σχήμα τετράγωνου widget με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους, ενώ το δεύτερο είναι ορθογώνιο, καταλαμβάνοντας μεγαλύτερη περιοχή της οθόνης του iPhone σας.

Όπως δοκιμάστηκε, το γραφικό στοιχείο Catch-Up εμφανίζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων ειδοποιήσεων στην εφαρμογή Slack. Περαιτέρω, πατώντας το γραφικό στοιχείο θα μεταβείτε στο νήμα κάλυψης. Και για το Status, το όνομα υποδηλώνει ότι μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στη ρύθμιση της κατάστασης ή της διάθεσής σας απευθείας από το γραφικό στοιχείο με λίγα μόνο αγγίγματα.

Επιπλέον, το γραφικό στοιχείο Slack Launcher προσφέρει περισσότερες συντομεύσεις για την κατάστασή σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της εστίασής σας ή εάν βρίσκεστε σε διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε την κατάστασή σας επιστρέφοντας στη συντόμευση μέσα στο γραφικό στοιχείο.

Το Slack προσθέτει νέα γραφικά στοιχεία στο iOS (iPhone και iPad)

Τα πρώτα γραφικά στοιχεία εισαγωγής του Slack σε iPhone: Catch Up, Status και Launcher / © nextpit

Τα γραφικά στοιχεία Slack λειτουργούν τόσο στην αρχική οθόνη όσο και στην οθόνη κλειδώματος του iPhone ή του iPad σας, τα οποία μπορείτε να προσθέσετε πατώντας παρατεταμένα στην αρχική οθόνη και, στη συνέχεια, επιλέγοντας το κουμπί Επεξεργασία και Προσθήκη γραφικών στοιχείων.

Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να ορίσετε ένα διαφορετικό σύνολο γραφικών στοιχείων για κάθε οθόνη ή να έχετε πολλά γραφικά στοιχεία σε αυτά, κάτι που είναι ένα προσεγμένο χαρακτηριστικό εάν είστε σοβαρός εργάτης ή αν δεν θέλετε να χάσετε αυτές τις ενημερώσεις της ομάδας.

Αυτήν τη στιγμή, τα γραφικά στοιχεία είναι διαθέσιμα μόνο σε iOS. Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία εάν πότε θα φτάσουν αυτά τα γραφικά στοιχεία σε συσκευές Android, αν και αυτό εξακολουθεί να ισχύει, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε.

Έχετε δοκιμάσει τα γραφικά στοιχεία Slack στο iPhone ή το iPad σας; Ποιες άλλες συντομεύσεις ή λειτουργίες εφαρμογών θα θέλατε να διατίθενται σε μορφή γραφικού στοιχείου; Ενημερώστε μας με τις απαντήσεις σας στα σχόλια.