Φθηνό αλλά ισχυρό: Αποκαλύφθηκαν οι αναβαθμισμένες προδιαγραφές του Galaxy A05 της Samsung

0
23
Φθηνό αλλά ισχυρό: Αποκαλύφθηκαν οι αναβαθμισμένες προδιαγραφές του Galaxy A05 της Samsung
© nextpit

Μετά την κυκλοφορία του Galaxy A14 5G (αναθεώρηση) και του Galaxy A34 (αναθεώρηση), φαίνεται ότι η Samsung δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την ενημέρωση της σειράς Galaxy A. Μια νέα λίστα έχει εντοπιστεί που αποκαλύπτει τις προδιαγραφές του Galaxy A05. Και αν αυτές οι λεπτομέρειες έχουν κάποια αξία, τότε το οικονομικό τηλέφωνο Android που δεν είναι 5G προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις υλικού από το Galaxy A04.

  • Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα τρέχοντα καλύτερα οικονομικά smartphone για αγορά το 2023

Με βάση την εικόνα που επισυνάπτεται στην καταχώριση της Κονσόλας Google Play, το Galaxy A05 θα έχει την ενοποιημένη σχεδίαση Galaxy αντλώντας έμπνευση από τη ναυαρχίδα της σειράς Samsung Galaxy S23 που δοκίμασε η Camila. Η διπλή κάμερα είναι αισθητή στο επίπεδο πίσω πάνελ που μιμείται τα μοτίβα σίγασης λωρίδων του πιο ικανού Galaxy A14. Υπάρχουν επίσης τα συνηθισμένα πλήκτρα που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά.

Samsung Galaxy A05

Το Samsung Galaxy A05 μοιράζεται το σχεδιασμό με τα Galaxy A14 και Galaxy A34. / © MySmartPrice

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια οθόνη με εγκοπή με άγνωστο μέγεθος οθόνης, αλλά πιθανότατα πρόκειται για την ίδια οθόνη LCD 6,5 ιντσών από τον προκάτοχό της. Προφανώς, η ανάλυση είναι HD+ με πυκνότητα pixel 300 pixel ανά ίντσα (PPI). Δεν αναφέρεται αν τα ασήμαντα 5 MP θα αναβαθμιστούν αυτή τη φορά.

Βελτιωμένες εσωτερικές προδιαγραφές του Samsung Galaxy A05

Αλλά αυτό που επιβεβαιώνεται είναι το νέο chipset MediaTek Helio G85, το οποίο είναι πολύ πιο γρήγορο από το Helio P35 του Galaxy A04. Μπορείτε να περιμένετε το Galaxy A05 να έχει διπλάσια απόδοση σε παιχνίδια και γενική χρήση από το προηγούμενο μοντέλο. Αυτό συμπληρώνεται ακόμη και από μια ελαφρώς μεγαλύτερη μνήμη RAM στα 4 GB.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας διατηρείται στα 5000 mAh, αλλά το Galaxy A05 λέγεται ότι λειτουργεί με One UI 5.1 που βασίζεται στο Android 13 OS εκτός συσκευασίας. Αναμένεται να ενημερωθεί μέχρι το One UI 7, το οποίο θα είναι η εξελιγμένη έκδοση του Android 15, και να λάβει έως και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων υλικολογισμικού ασφαλείας.

Samsung Galaxy A05 ημερομηνία και τιμή κυκλοφορίας

Για αναφορά, το Samsung Galaxy A04 κυκλοφόρησε για 99 € (~ 107 $) σε διάφορες αγορές, συμπεριλαμβανομένων μερών της Αμερικής και της Ευρώπης, τον Αύγουστο του 2022. Ως εκ τούτου, δεν θα ήταν έκπληξη εάν το Galaxy A05 γινόταν επίσημο αυτόν τον μήνα. Η τιμή της συσκευής δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ελπίζουμε ότι ο καλύτερος επεξεργαστής δεν θα μεταφραστεί σε υψηλότερο κόστος λιανικής.

Ποιες άλλες προδιαγραφές και δυνατότητες πρέπει να εισαγάγει η Samsung στο Galaxy A05 για να το κάνει μια συναρπαστική οικονομική αγορά Android; Πείτε μας στα σχόλια.

Μέσω: MySmartPrice