Φήμες: Αυτό είναι το οικονομικό iPhone SE 4 που μπορεί να μοιάζει

0
18
Φήμες: Αυτό είναι το οικονομικό iPhone SE 4 που μπορεί να μοιάζει
© nextpit

Η ύπαρξη του iPhone SE 4 ή 4ης γενιάς φημολογείται εδώ και καιρό από πέρυσι. Μετά την τελευταία αναφορά που υποδεικνύει ότι η Apple μπορεί να καθυστερήσει την κυκλοφορία της συσκευής μέχρι το 2025, δεν έχουν εμφανιστεί πολλές λεπτομέρειες μετά. Τώρα, μια νέα φήμη προσπαθεί να αναζωογονήσει κάποιο ενδιαφέρον γύρω από το οικονομικό iPhone, το οποίο υποδηλώνει ακόμη και ότι η Apple υιοθετεί καλύτερες προδιαγραφές και πιο μοντέρνο σχεδιασμό.

  • Επίσης ενδιαφέρον να διαβάσετε: Κορυφαίες συμβουλές και κόλπα για iOS για να ενισχύσετε το iPhone σας

Apple iPhone SE 4ης γενιάς για να δανειστεί το πλαίσιο του iPhone 14

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε η MacRumors και επικαλούμενη την ανώνυμη πηγή της, η Apple λέγεται ότι χρησιμοποιεί την πλειονότητα του παράγοντα μορφής του iPhone 14 στο iPhone SE 4. Αυτό σημαίνει ότι το επερχόμενο iPhone “Special Edition” θα μοιράζεται διαστάσεις με το iPhone του περασμένου έτους μαζί με την οθόνη με εγκοπή 6,1 ιντσών, το πλαίσιο αλουμινίου και τη διάταξη των κουμπιών, αφήνοντας το κουμπί αρχικής οθόνης και τα παχιά πλαίσια από το iPhone SE 3 (ανασκόπηση).

Η πρίζα περιέγραψε ότι η μόνη ξεκάθαρη διαφορά μεταξύ του iPhone SE 4 και του iPhone 14 είναι στον πίσω πίνακα και τον τύπο της θύρας. Λέγεται ότι το iPhone SE 4 θα είναι εξοπλισμένο με μια ενιαία κύρια κάμερα στο πίσω μέρος μαζί με μια θύρα USB-C που αντικαθιστά τη διεπαφή Lightning από το τρέχον iPhone SE 3. Επίσης πιστεύεται ότι η πίσω λαβή είναι 48 MP παρόμοια με iPhone 15 (αναθεώρηση) αντί για το παλιό 12 MP.

Apple iPhone 14 σε κίτρινο χρώμα

Το notch φημολογείται ότι θα επιστρέψει. / © NextPit

Κατά συνέπεια, κάποια μικρή επανάληψη υλικού θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα το iPhone SE 4 να γίνει ελαφρώς ελαφρύτερο στα 166 γραμμάρια σε σύγκριση με το βάρος των 172 γραμμαρίων του iPhone 14. Η δημοσίευση, ωστόσο, δεν είναι βέβαιο εάν το Action Button που αναμένεται να φτάσει το 2024 Θα περιλαμβάνονται επίσης τυπικά μοντέλα iPhone 16.

Εκτός από το εξωτερικό, είναι άγνωστο με ποιο τσιπ θα τρέχει το iPhone SE 4. Αλλά με βάση τις τρέχουσες επιλογές υλικού του κατασκευαστή iPhone, μπορεί να βλέπουμε τον φημολογούμενο επεξεργαστή Apple A18 να βρίσκει το δρόμο του προς τη συσκευή. Ωστόσο, το αναφερόμενο παράθυρο κυκλοφορίας στόχου του 2025 είναι αρκετά μακριά, επομένως υπάρχουν πιθανές πρόσθετες τροποποιήσεις και λεπτομέρειες θα πρέπει να έρθουν στην πορεία.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, πιστεύετε ότι το iPhone SE 4 θα αξίζει την αναβάθμιση από το iPhone SE 3; Μοιραστείτε μαζί μας τις απαντήσεις σας στα σχόλια παρακάτω.

Μέσω: MacRumors