Το YouTube φέρνει τη δυνατότητα παιχνιδιού «Playables» για χρήστες Premium

0
17
Το YouTube φέρνει τη δυνατότητα παιχνιδιού «Playables» για χρήστες Premium

Το YouTube, η υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο και ροής βίντεο, φέρνει διαδικτυακά παιχνίδια για τους συνδρομητές Premium που μπορούν να παιχτούν απευθείας στην εφαρμογή YouTube σε Android, iOS και Web.

Το YouTube φέρνει τη δυνατότητα παιχνιδιού «Playables» για χρήστες Premium

Η εταιρεία εισήγαγε για πρώτη φορά αυτή τη νέα δυνατότητα παιχνιδιού που ονομάζεται «Playables» σε επιλεγμένους χρήστες τον Σεπτέμβριο του 2023 και έκτοτε βρίσκεται σε πειραματική φάση. Ωστόσο, είναι πλέον διαθέσιμο σε μια περιορισμένη ομάδα συνδρομητών YouTube Premium.

Το Playables είναι μια συλλογή 37 μίνι παιχνιδιών με εμπειρία arcade με θέμα την εφαρμογή YouTube που είναι δωρεάν (προς το παρόν). Αυτά περιλαμβάνουν παιχνίδια δράσης όπως το Angry Birds Showdown και Cannon Balls 3D, τίτλους παζλ όπως Daily Crossword και Brain Out και παιχνίδια με κάρτες όπως Daily Solitaire και Gin Rummy.

Η πλατφόρμα ροής βίντεο άρχισε να ειδοποιεί τα μέλη του YouTube Premium την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τα YouTube Playables και πώς μπορούν να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία του λογαριασμού τους.

Για να αποκτήσουν πρόσβαση στο YouTube Playables, οι χρήστες Premium πρέπει να επιλέξουν τη λειτουργία και να μεταβούν στην ειδική ενότητα στην καρτέλα Εξερεύνηση του YouTube. Από εκεί, μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε παιχνίδια αμέσως στη συσκευή σας χωρίς να τα κατεβάσετε.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής στο YouTube

Για να παίξετε παιχνίδια στο YouTube, πρέπει να εκκινήσετε την εφαρμογή YouTube σε μια συσκευή Android ή iOS ή να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του YouTube στον Ιστό. Μπορείτε να ανακαλύψετε την επιλογή Playables στο μενού Explore της εφαρμογής ή κάνοντας κύλιση προς τα κάτω στην αρχική σελίδα για να βρείτε ένα ράφι Playables.

Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή “Παίξτε παιχνίδια στο YouTube” στη σελίδα πειραματικών δυνατοτήτων είναι ενεργοποιημένη. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν από την εφαρμογή YouTube για κινητά πατώντας στο σύμβολο του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, κάνοντας κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή “Τα οφέλη σας Premium” και πατώντας “Δοκιμάστε πειραματικές νέες λειτουργίες”.

Η λειτουργία Playables είναι διαθέσιμη στα μέλη του YouTube Premium έως τις 28 Μαρτίου 2024. Όπως τα παιχνίδια Netflix, η υπηρεσία arcade θα μπορούσε αργότερα να δει μια ευρύτερη διάθεση στους συνδρομητές και να προσφέρει επιπλέον παιχνίδια premium στο μέλλον.