Το Xiaomi Pad 7 Pro κυκλοφόρησε με το Xiaomi 14 Ultra

0
16
Το Xiaomi Pad 7 Pro κυκλοφόρησε με το Xiaomi 14 Ultra
© nextpit

Φαίνεται ότι ο Κινέζος κατασκευαστής Xiaomi προετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης, όπου δεν θα έχουμε μόνο τη νέα κορυφαία κάμερα, το Xiaomi 14 Ultra αλλά και το premium tablet που ονομάζεται Xiaomi Pad 7 Pro. Αυτό το tablet Android έχει πλέον περιγραφεί λεπτομερώς από αρκετούς tipster. Ας συνοψίσουμε τα νέα.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα tablet Android στην αγορά σήμερα

Το Xiaomi Pad 7 Pro γίνεται πιο συμπαγές

Αρκετές πηγές όπως το γνωστό tipster Digital Chat Station, mySmartpriceκαι GSMΚίνα αναφέρουν για την επόμενη ναυαρχίδα του Android tablet από το χαρτοφυλάκιο Xiaomi. Το Xiaomi Pad 7 Pro με το όνομα μοντέλου “N81A” ανακαλύφθηκε τώρα για πρώτη φορά στη βάση δεδομένων κωδικών και επιβεβαιώνει τα πρώτα τεχνικά δεδομένα του tablet Xiaomi με την κωδική ονομασία “Sheng”.

Αναφέρει ότι θα λάβουμε τον κορυφαίο επεξεργαστή από το 2023, τον Snapdragon 8 Gen 2, για να τροφοδοτεί το premium tablet. Οι γραμμές αποκαλύπτουν επίσης ότι η κινεζική εταιρεία πιθανότατα θα κάνει το tablet κάπως πιο συμπαγές, καθώς η διαγώνιος της οθόνης θα είναι μόνο 10 ίντσες αντί για τις 11 ίντσες του προκατόχου της.

  • Μια γρήγορη ματιά στον προκάτοχο: Το Xiaomi Pad 6 στη δοκιμή

Η οθόνη LCD θα έχει ανάλυση 2.367 x 1.480 px και θα έχει και πάλι υψηλό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Τουλάχιστον τέσσερα ηχεία με δυνατότητα Dolby Atmos θα εγκατασταθούν στο αλουμινένιο περίβλημα για να παρέχουν στους χρήστες μια βέλτιστη εμπειρία ακρόασης. Στο πίσω μέρος, μπορούμε να περιμένουμε ένα σύστημα διπλής κάμερας που αποτελείται από μια κάμερα ευρείας γωνίας και μια κάμερα βάθους για λήψεις πορτρέτου. Η ανάλυση των αισθητήρων είναι δυστυχώς ακόμα άγνωστη.

Κάμερα Xiaomi Redmi Pad SE από κοντά

Το Xiaomi Pad 6 ήρθε σε εμάς μόνο με μία μόνο κάμερα / © nextpit

Το Xiaomi Pad 7 Pro έρχεται με HyperOS

Η ενσωματωμένη χωρητικότητα της μπαταρίας θα πρέπει να είναι συναρπαστική για έναν τυπικό συνοδό καναπέ, η οποία ήταν 8.600 mAh στο περσινό μοντέλο, το Xiaomi Pad 6 Pro, και μπορεί να τροφοδοτηθεί με ισχύ αντίστοιχα γρήγορα με HyperCharge 67 W. Μιλώντας για το “Hyper, Hyper”: Το Android 14 με τη μορφή του ολοκαίνουργιου HyperOS θα είναι φυσικά προεγκατεστημένο και στο τελευταίο tablet Xiaomi.

Σύμφωνα με τρέχουσες φήμες, το premium tablet θα κυκλοφορήσει μαζί με το Xiaomi 14 Ultra τον Απρίλιο του 2024. Επομένως, υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος για τον ιδρυτή και σημερινό διευθύνοντα σύμβουλο της Xiaomi, Lei Jun, να σκεφτεί εάν θέλει να φέρει το Pro tablet στην παγκόσμια αγορά Αυτή την χρονιά.

Λοιπόν, είστε ο τύπος που κάνει καναπέ σερφ και περήφανος κάτοχος ενός tablet Android ή iPadOS; Ποιο tablet είναι το αγαπημένο σας; Πείτε μας τη γνώμη και την εμπειρία σας στα σχόλια παρακάτω.