Το WhatsApp ενδέχεται να αρχίσει σύντομα να εμφανίζει την κατάσταση στο παράθυρο συνομιλίας

0
19
Το WhatsApp ενδέχεται να αρχίσει σύντομα να εμφανίζει την κατάσταση στο παράθυρο συνομιλίας

Η Meta εργάζεται συνεχώς για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία χρήστη προσθέτοντας νέες δυνατότητες και λειτουργίες στην πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων της, WhatsApp.

Το WhatsApp ενδέχεται να αρχίσει σύντομα να εμφανίζει την κατάσταση στο παράθυρο συνομιλίας

Ως μέρος αυτού, ο τεχνολογικός γίγαντας της Καλιφόρνια φέρεται να δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα για την εμφάνιση των πληροφοριών προφίλ των χρηστών στις συνομιλίες τους. Με άλλα λόγια, η κατάσταση WhatsApp ενός χρήστη θα εμφανίζεται δίπλα στην τελευταία φορά που εμφανίστηκε στο παράθυρο συνομιλίας.

WABetaInfoμια γνωστή δημοσίευση tipster του WhatsApp, ανακάλυψε τη νέα δυνατότητα στην πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp beta για Android 2.23.25.11, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, η κατάσταση και η τελευταία φορά (εάν είναι ενεργοποιημένη) θα εμφανιστούν κάτω από το όνομα της επαφής στο παράθυρο συνομιλίας. Εάν οι χρήστες είναι εκτός σύνδεσης, θα βλέπουν την κατάσταση του άλλου ατόμου κάτω από το όνομά τους και εάν είναι συνδεδεμένοι, η τελευταία εμφάνιση και η κατάσταση θα εμφανίζονται ξεχωριστά. Ωστόσο, οι πληροφορίες θα εμφανίζονται μόνο εάν η επαφή τις έχει ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις απορρήτου WhatsApp.

“Επιπλέον, αυτό βελτιώνει την ορατότητα σε περίπτωση που οι χρήστες έχουν ενημερώσει πρόσφατα τις πληροφορίες του προφίλ τους, διασφαλίζοντας ότι οι άλλοι στη συνομιλία γνωρίζουν αμέσως τυχόν αλλαγές”, η WABetaInfo σημειώσεις αναφοράς.

Η νέα λειτουργία επιτρέπει σε κάποιον να βλέπει γρήγορα την κατάσταση του κειμένου ενός χρήστη WhatsApp χωρίς να πατήσει το προφίλ του, καθώς και τις πληροφορίες προφίλ μέσα στο παράθυρο συνομιλίας χωρίς να ανοίξει μια ξεχωριστή οθόνη πληροφοριών προφίλ.

Σύμφωνα με WABetaInfoοι χρήστες μοιράζονται τα σχόλιά τους και έχουν ζητήσει την εισαγωγή μιας παρόμοιας λειτουργικότητας τα τελευταία δύο χρόνια.

«Με τα χρόνια, πολλοί χρήστες έχουν μοιραστεί τα σχόλιά τους για να ζητήσουν την εισαγωγή μιας παρόμοιας δυνατότητας και το WhatsApp επιδεικνύει επιτέλους την αφοσίωσή του στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας χρήστη και στην προσαρμογή της πλατφόρμας για να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες», WABetaInfo προσθέτει η έκθεση.

Επί του παρόντος, η δυνατότητα εμφάνισης των πληροφοριών του προφίλ του χρήστη στο παράθυρο συνομιλίας βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα είναι διαθέσιμη σε μελλοντική έκδοση του WhatsApp για Android. Ωστόσο, πρέπει να εξακριβωθεί εάν μια παρόμοια λειτουργικότητα χρησιμοποιείται για συσκευές iOS.