Το VMWare Workstation Pro και το Fusion Pro είναι πλέον δωρεάν για προσωπική χρήση

0
23
Το VMWare Workstation Pro και το Fusion Pro είναι πλέον δωρεάν για προσωπική χρήση

Η VMWare ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το Workstation Pro για Windows και Linux και το Fusion Pro για Mac είναι πλέον δωρεάν για προσωπική χρήση.

Η επιχείρηση cloud και virtualization, τώρα θυγατρική της Broadcom, θα έχει δύο μοντέλα αδειών για τις Pro εφαρμογές της – μια συνδρομή «Δωρεάν προσωπική χρήση» ή μια συνδρομή «Εμπορική χρήση επί πληρωμή» για οργανισμούς. Ανάλογα με την περίπτωση χρήσης, οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν εάν χρειάζονται ή όχι εμπορική συνδρομή.

Οι Pro Apps είναι πλέον δωρεάν για προσωπική χρήση

«Τα προϊόντα VMware Desktop Hypervisor Fusion και Workstation χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα για να τρέξουν εικονικές μηχανές στους υπολογιστές τους Windows, Linux και Mac. Δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν γρήγορα και εύκολα «τοπικά εικονικά» περιβάλλοντα για να εγκαταστήσουν άλλα λειτουργικά συστήματα, να μάθουν για την τεχνολογία, να δημιουργήσουν και να δοκιμάσουν λογισμικό, πολύπλοκα συστήματα, προγράμματα περιήγησης, εφαρμογές, παιχνίδια και πολλά άλλα», έγραψε ο Michael Roy του VMWare σε ένα επίσημο ιστολόγιο Θέση ενώ ανακοινώνει την αλλαγή.

Για πολλούς στην κοινότητά μας, το Workstation και το Fusion είναι τα πρώτα προϊόντα VMware ότι έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ, και του ένα σπουδαίος εργαλείο για κατανόηση Εικονικοποίηση καθώς τα βασικά στοιχεία του vSphere. Πέρα από αυτό, οι εμπορικοί οργανισμοί έχουν αξία από τις εφαρμογές VMware Desktop Hypervisor ένας αριθμός από αιτιολογικό συμπεριλαμβανομένου ανάπτυξη και δοκιμή εφαρμογών και συστημάτων και αλληλεπίδραση με τα περιβάλλοντα vSphere τους.

Εκτός αυτού, η VMWare διακόπτει τα προϊόντα της VMware Workstation Player και VMware Fusion Player, τα οποία δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά. Επιπλέον, οι χρήστες των προϊόντων Personal Use Player μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στις πιο πλήρεις εκδόσεις Pro χωρίς κόστος.

Ωστόσο, το Workstation Player για Windows και Linux και το Workstation Pro απαιτούν νέα λήψη και εγκατάσταση, αλλά διαθέτουν άδεια για προσωπική χρήση από προεπιλογή. Οι χρήστες θα χρειαστούν έναν λογαριασμό πελάτη στη διεύθυνση support.broadcom.com για πρόσβαση στις λήψεις.

Με το νέο εμπορικό μοντέλο, η VMware μείωσε τις προσφορές της ομάδας προϊόντων σε ένα ενιαίο SKU που ονομάζεται Desktop Hypervisor για χρήστες που απαιτούν άδεια εμπορικής χρήσης. Αυτή η απλοποίηση αφαιρεί 40+ άλλα SKU και κάνει πολύ πιο εύκολη την προσφορά και την αγορά εφαρμογών VMware Desktop Hypervisor, Fusion Pro και Workstation Pro.

Η νέα συνδρομή στην εφαρμογή Desktop Hypervisor, η οποία κοστίζει 120 $ ετησίως, παρέχει πρόσβαση στα προϊόντα VMware Workstation Pro και Fusion Pro.

Η εταιρεία είπε επίσης ότι έχει δημιουργήσει έναν νέο μεταπωλητή, την Digital River, για να υποστηρίξει τους πελάτες χωρίς να χρειάζονται προϋπάρχοντα εμπορικό λογαριασμό. Οι εμπορικοί πελάτες μπορούν να αγοράσουν τη νέα συνδρομή επί πληρωμή μέσω εξουσιοδοτημένου συνεργάτη Broadcom Advantage ή από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα: https://store.cloudvista.com.