Το iPadOS 16.4 φέρνει υποστήριξη Tilt και Azimuth στο Apple Pencil Hover

0
43
NextPit Apple iPad Pro 2022 Pencil Test
© NextPit

Μαζί με την κυκλοφορία του iOS 16.4 για iPhone, η Apple κυκλοφορεί επίσης το iPadOS 16.4. για τα tablet της Ενώ οι δύο ενημερώσεις μοιράζονται τις περισσότερες από τις δυνατότητες και τις αλλαγές, μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση στο Pencil hover γνωστή ως κλίση και αζιμούθιο έχει εισαχθεί για τα υποστηριζόμενα μοντέλα iPad Pro. Δείτε πώς λειτουργεί και ποιο iPad μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κλίση και το αζιμούθιο του Apple Pencil.

Τα αρχεία καταγραφής αλλαγών για iOS 16.4 και iPadOS 16.4 είναι ως επί το πλείστον πανομοιότυπα. Μεταξύ αυτών είναι τα νέα emoji Unicode, το VoiceOver στους χάρτες και ο καιρός, μια επιδιόρθωση σε θερμοστάτες ετοιμότητας για ύλη στο Home και ειδοποιήσεις εφαρμογών ιστού που έρχονται όλα και στα tablet της Apple. Η σημαντική αλλαγή που είναι αφιερωμένη στο iPad, ειδικά για το πιο πρόσφατο iPad Pro, είναι η κλίση και το αζιμούθιο κατά τη χρήση του Apple Pencil Hover.

  • Μην χάσετε αυτό: Πώς να ρυθμίσετε τον αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας στα ηχεία Apple HomePod.

Κλίση και αζιμούθιο του Apple Pencil Hover: Ποια iPad Pro και Pencil είναι συμβατά

Το Apple Pencil Hover παρουσιάστηκε με το 2022 4ης γενιάς iPad Pro 11 ιντσών και 6ης γενιάς iPad Pro 12,9 ιντσών (κριτική). Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση του σημάδι σας όταν χρησιμοποιείτε το Apple Pencil για έως και 12 mm (0,47 ίντσες) πάνω από την επιφάνεια της οθόνης. Επιπλέον, είναι συμβατό με το Apple Pencil 2ης γενιάς.

Apple Pencil Hover με σημάδια προεπισκόπησης

Το Apple Pencil Hover εμφανίζει σημάδια προεπισκόπησης. Η συνάρτηση κλίσης και αζιμουθίου θα προσθέσει δυναμική προεπισκόπηση. / © Apple

Με υποστήριξη κλίσης και αζιμουθίου, η προεπισκόπηση με το Apple Pencil Hover έχει πλέον βελτιωθεί. Για παράδειγμα, εάν το μολύβι σας είναι υπό γωνία, η προεπισκόπηση θα δώσει πλέον έναν ευρύτερο στόχο σήμανσης. Η προσαρμογή του σε υψηλότερη γωνία μειώνει την προεπισκόπηση γραμμής μέχρι το μέγεθος μιας κουκκίδας όταν το Apple Pencil βρίσκεται σε θέση 90 μοιρών ή κάθετα στην οθόνη. Το πιο σημαντικό, το Pencil Hover μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με την κίνηση τσιμπήματος κατά την προσαρμογή του μεγέθους της ένδειξης προεπισκόπησης.

Επί του παρόντος, το Apple Pencil Hover λειτουργεί με την εφαρμογή Notes και επιλεγμένες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών τρίτων. Εκτός από την προεπισκόπηση σημαδιών, το δείκτη του ποντικιού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά την αλληλεπίδραση με εργαλεία και χειριστήρια αυτών των εφαρμογών, όπως η επιλογή του χρώματος στο Procreate.

Συμβατότητα Apple Pencil Hover για μοντέλα και εφαρμογές iPad Pro

Το Apple Pencil Hover όταν χρησιμοποιείται στην εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή, γνωστή ως Procreate. / © Apple

Πώς να εγκαταστήσετε την ενημέρωση iPadOS 16.4 και να λάβετε τη λειτουργία Pencil Hover

Το iPadOS 16.4 είναι συμβατό με μοντέλα iPad και iPad Pro που τρέχουν στο iPadOS 16 που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου έτους. Για να ελέγξετε και να εγκαταστήσετε μη αυτόματα το λογισμικό, μεταβείτε στην καρτέλα Γενικά στις ρυθμίσεις και επιλέξτε Ενημέρωση λογισμικού. Εναλλακτικά, μπορείτε να ειδοποιηθείτε κάθε φορά που η ενημέρωση είναι διαθέσιμη.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τη δυνατότητα κλίσης και αζιμουθίου του Apple Pencil Hover; Θα ενημερώσετε σε iPadOS 16.4; Μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here