Το iOS 17.2 Beta σας επιτρέπει να αλλάξετε τον εικονικό ήχο του iPhone

0
15
Το iOS 17.2 Beta σας επιτρέπει να αλλάξετε τον εικονικό ήχο του iPhone
© nextpit

Η Apple συνεχίζει να παρέχει την τελευταία της ενημέρωση iOS 17.2 beta σε δοκιμαστές και προγραμματιστές με το πρόσχημα της τέταρτης beta. Ενώ το υλικολογισμικό είναι μια μικρή ενημέρωση σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις, έρχεται κυρίως με τις επιλογές αλλαγής του προεπιλεγμένου ήχου και των απτικών στο iOS, οι οποίες έχουν παραμείνει οι ίδιες από τη γέννηση του iPhone. Δείτε πώς θα λειτουργήσουν αυτά.

  • Διαβάστε επίσης: Ανεβάστε το iPhone σας με αυτές τις κορυφαίες συμβουλές και κόλπα για iOS

Η δυνατότητα προσαρμογής του προεπιλεγμένου ήχου ήταν εδώ και καιρό διαθέσιμη στο iOS, αλλά περιοριζόταν μόνο σε εισερχόμενους ήχους κλήσης και ειδοποιήσεις για κείμενα, ημερολόγια και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι ο ήχος ειδοποιήσεων από εφαρμογές και άλλες υπηρεσίες παρέμεινε αμετάβλητος (και έγινε εμβληματικός στην πορεία). Βλέπει ότι αυτό θα αλλάξει στο iOS 17.2 beta 4, όπου η Apple πρόσθεσε επιλογές για να αλλάξει τόσο τον προεπιλεγμένο ήχο όσο και τα απτικά.

Πού μπορείτε να βρείτε και να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο ήχο στο iOS 17.2

Στους χρήστες που εγκατέστησαν την τέταρτη έκδοση beta του iOS 17.2, υπάρχει τώρα μια ειδική ενότητα που ονομάζεται “Προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις” που σας επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικό ήχο στις ρυθμίσεις Ήχοι και Απτικά. Εάν μελετήσετε την ενότητα σε βαθύτερο επίπεδο, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε έναν νέο τόνο με πανομοιότυπες επιλογές όταν αλλάζετε έναν τόνο κειμένου.

Το iOS 17.2 Beta 4 ενημερώνει την προσαρμογή των εισαγωγών για προεπιλεγμένο ήχο

Η ενημέρωση iOS 17.2 Beta 4 προσθέτει επιλογές για την αλλαγή του προεπιλεγμένου ήχου ειδοποιήσεων και των απτικών. / © Twitter/u/iSoftwareUpdates επεξεργασία από nextpit

Υπάρχει επίσης μια ρύθμιση προσαρμογής για την αλλαγή του προεπιλεγμένου τύπου απτικών ή δόνησης, την οποία μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα Προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις για ήχους.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτές οι δυνατότητες θα καταλήξουν στην τελική έκδοση του iOS 17.2 ή θα αντικατοπτριστούν στο iPadOS 17.2 για tablet iPad. Δεδομένου ότι αυτές είναι από τις πιο περιζήτητες αλλαγές στο iOS, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διατηρηθούν στην οριστική κυκλοφορία που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο.

Επιβεβαιώθηκαν άλλες λειτουργίες του iOS 17.2 Beta

Εκτός από την αλλαγή του προεπιλεγμένου ήχου ειδοποιήσεων και των απτικών, η άλλη αξιοσημείωτη προσθήκη στην τελευταία έκδοση beta περιλαμβάνει μια νέα ειδοποίηση για μη υποστηριζόμενα καλώδια USB-C κατά την εγγραφή βίντεο ProRes μέσω εξωτερικού χώρου αποθήκευσης. Προηγουμένως, το μήνυμα ειδοποίησης εμφανίζεται μόνο όταν οι συσκευές αποθήκευσης δεν πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις υλικού κατά την εγγραφή ProRes και όχι με καλώδια.

Συνολικά, ολόκληρο το iOS 17.2 προσθέτει πολυάριθμες λειτουργίες όπως η Εφαρμογή Journal, νέα γραφικά στοιχεία οθόνης κλειδώματος, μετάφραση στο Action Button για το iPhone 15 Pro (ανασκόπηση) και επαλήθευση με κλειδί επαφής στο iMessage, μεταξύ άλλων.

Τρέχετε σε iOS 17 Developer Beta; Ποιες άλλες δυνατότητες ανακαλύψατε στη νέα ενημέρωση; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εγγραφής και εγκατάστασης του iOS 17 Developer Beta εδώ.