Το Grand Theft Auto VI επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025

0
17
Το Grand Theft Auto VI επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025

Η Rockstar Games, ο προγραμματιστής της σειράς GTA, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού της, Grand Theft Auto VI (GTA 6), τον Δεκέμβριο του 2023 στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε στις κονσόλες Sony PS5 και Microsoft Xbox Series X/S το 2025.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6 επιβεβαιώθηκε επίσημα από τη μητρική εταιρεία Rockstar

Το Grand Theft Auto VI επιβεβαιώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025

Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2024, υπήρξαν αναφορές ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6 μπορεί να μετατεθεί μέχρι τα τέλη του 2025 ή ακόμα και το 2026, καθώς η ανάπτυξη του βιντεοπαιχνιδιού αντιμετώπιζε προκλήσεις, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω.

Σε μια νέα ενημέρωση για την ανάπτυξη του GTA 6, η Take-Two Interactive, μητρική εταιρεία της Rockstar Games, επιβεβαίωσε επίσημα στην τελευταία της οικονομική αναφορά ότι το βιντεοπαιχνίδι θα έχει παράθυρο κυκλοφορίας “Φθινόπωρο” 2025. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε το GTA 6 να κυκλοφορεί μεταξύ Σεπτεμβρίου 2025 και Νοεμβρίου 2025.

Καθώς εισερχόμαστε στο οικονομικό 2025 με θετική δυναμική, αναμένουμε να παραδώσουμε Καθαρές Κρατήσεις από 5,55 έως 5,65 δισεκατομμύρια δολάρια. Η προοπτική μας αντικατοπτρίζει τη μείωση του προηγουμένως καθιερωμένου παραθύρου της Rockstar Games για το Ημερολόγιο 2025 έως το Φθινόπωρο του Ημερολογίου 2025 για το Grand Theft Auto VI. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι η Rockstar Games θα προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας και οι προσδοκίες μας για τον εμπορικό αντίκτυπο του τίτλου συνεχίζουν να αυξάνονται», δήλωσε ο Strauss Zelnick, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two στην έκθεσή του για τα κέρδη του 4ου τριμήνου 2024.

Ο Ζέλνικ επιβεβαίωσε επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας σε ξεχωριστή συνέντευξη IGN: «Νιώθουμε πολύ σίγουροι ότι θα τα παραδώσουμε [Grand Theft Auto VI] το φθινόπωρο του 2025».

Σε μια διαφορετική νότα, ας μην ξεχνάμε τη μνημειώδη επιτυχία του Grand Theft Auto V (GTA 5). Το παιχνίδι γιόρτασε τη 10η επέτειό του τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Από την επίσημη κυκλοφορία του το 2013, το GTA V έχει γίνει παγκόσμια αίσθηση, πουλώντας πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Έχει κερδίσει τον τίτλο του δεύτερου παιχνιδιού με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών στον κόσμο, ακριβώς πίσω από το Minecraft, το οποίο έχει πάνω από 300 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.