Το πρώτο Galaxy Z Flip 6 Renders αποκαλύπτει το βαρετό σχέδιο Clamshell

0
18
Το πρώτο Galaxy Z Flip 6 Renders αποκαλύπτει το βαρετό σχέδιο Clamshell
© nextpit

Καθώς ο Μάρτιος προχωρά, φαίνεται ότι οι διαρροές σχετικά με τα αναδιπλούμενα smartphone επόμενης γενιάς της Samsung συνεχίζουν να αυξάνονται. Τα πιο πρόσφατα renders του Galaxy Z Flip 6 έρχονται μόλις μια μέρα μετά τη δημοσίευση των renders του Galaxy Z Fold 6 (Ultra). Με βάση τα υλικά, το επερχόμενο πτυσσόμενο κοχύλι από τη Samsung μπορεί να φέρει μικρές και μη συναρπαστικές εξωτερικές αλλαγές.

Η Samsung μπορεί να τεμπελιάσει να αλλάξει το Galaxy Z Flip 6

Ευγενική προσφορά του OnLeaks, σε συνεργασία με το SmartPrix, το Galaxy Z Flip 6 φαίνεται να παραμένει σχεδόν αμετάβλητο από τον προκάτοχό του. Ουσιαστικά, η οθόνη εξωφύλλου 3,4 ιντσών θα διατηρηθεί και θα κληρονομήσει τη διάταξη της οθόνης του φακέλου καρτελών του τρέχοντος Galaxy Z Flip 5 (αναθεώρηση) που έρχεται σε αντίθεση με την εικαζόμενη μεγαλύτερη και από άκρη σε άκρη οθόνη. Οι κάμερες φάνηκαν επίσης να βρίσκονται δίπλα στο κάλυμμα, υποδεικνύοντας παρόμοια διάταξη διπλού φακού.

Renders Samsung Galaxy Z Flip 6

Οι πρώτες αποδόσεις Samsung Galaxy Z Flip 6 τρίτου κατασκευαστή αποκαλύπτουν σχεδόν την ίδια αναδιπλούμενη σχεδίαση clamshell με τον προκάτοχό του. / © On Leaks / SmartPrix

Όσο για άλλα εξωτερικά στοιχεία, οι πλευρές φαίνονται πανομοιότυπες, συμπεριλαμβανομένου του επίπεδου πλαισίου και της σειράς φυσικών πλήκτρων, θυρών και μικροφώνων. Σε αντίθεση με το κουτί του Galaxy Z Fold 6, το Galaxy Z Flip 6 εντοπίστηκε να διαθέτει τις ίδιες στρογγυλεμένες γωνίες με το Z Flip 5. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τον σχεδιασμό μεντεσέδων και την κύρια οθόνη χωρίς καμία αξιοσημείωτη επανάληψη.

Εικόνες που δημιουργήθηκαν από τρίτους υπολογιστή Samsung Galaxy Z Flip 6

Το Samsung Galaxy Z Flip 6 εμφανίζεται με την ίδια οθόνη καλύμματος με το Z Flip 5. / © On Leaks / SmartPrix

Αυτό που σημειώνεται ότι είναι διαφορετικό, ωστόσο, είναι οι διαστάσεις. Αναφέρεται ότι το Galaxy Z Flip 6 έχει διαστάσεις 165,0 x 71,7 x 7,4 mm όταν ξεδιπλώνεται σε σύγκριση με τις διαστάσεις 165,1 x 71,9 x 6,9 mm του Galaxy Z Flip 5. Σε αυτήν την περίπτωση, το μη ανακοινωθέν κέλυφος θα είναι ελαφρώς παχύτερο, κυρίως λόγω της διευρυμένης χωρητικότητας της μπαταρίας με κυψέλη 4.000 mAh.

Καμία έκπληξη για τις προδιαγραφές του Samsung Galaxy Z Flip 6

Κατά τα άλλα, το Galaxy Z Flip 6 αναμένεται να λάβει τις συνήθεις αναβαθμίσεις, όπως ένα Snapdragon 8 Gen 3 SoC και 256 GB ενσωματωμένης αποθήκευσης για το βασικό μοντέλο. Ωστόσο, αυτή τη φορά η μνήμη RAM μπορεί να ενισχυθεί έως και 12 GB. Για όσους επιθυμούν να δουν αναβαθμισμένες κάμερες, η πηγή ειδήσεων προτείνει ότι τα ίδια 12 MP πλάτους και 12 MP εξαιρετικά φαρδιά snappers θα μεταφερθούν στο νέο clamshell.

Με βάση όλα τα παραπάνω, φαίνεται ότι οι σημαντικές βελτιώσεις στο Galaxy Z Flip 6 θα είναι περισσότερες από την πλευρά του λογισμικού, αλλά το νέο Galaxy AI παρόμοιο με τη σειρά Galaxy S24. Πιστεύετε ότι η Samsung το παίζει με ασφάλεια; Θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας για αυτό το θέμα.