Το πρώτο Flip Foldable της OnePlus μπορεί να βελτιώσει την κάμερα του Galaxy Z Flip 5

0
15
Το πρώτο Flip Foldable της OnePlus μπορεί να βελτιώσει την κάμερα του Galaxy Z Flip 5
© nextpit

Το OnePlus Open (κριτική) επαινέστηκε για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τις κορυφαίες κάμερες. Ως εκ τούτου, δεν θα ήταν περίεργο αν η OnePlus εκμεταλλευόταν τη δημοτικότητα της συσκευής λανσάροντας ένα άλλο αναδιπλούμενο smartphone. Μια νέα φήμη φαίνεται να υποστηρίζει αυτή τη δυνατότητα, αλλά υπαινίσσεται και ένα νέο αναδιπλούμενο smartphone.

Περισσότερα αναδιπλούμενα smartphone έρχονται από την Oppo και την OnePlus

Σε μια ανάρτηση στην πλατφόρμα Weibo της Κίνας, ένας tipster υποστήριξε την ιδέα ότι η Oppo και η Vivo δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδιά τους για την κατασκευή smartphones clamshell. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με προηγούμενες φήμες που περιέγραφαν ότι η Oppo ακύρωσε το πτυσσόμενο πτυσσόμενο σύστημα επόμενης γενιάς.

Αντίθετα, λέγεται ότι οι αδελφές επωνυμίες της OnePlus θα συνεχίσουν να προσφέρουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά με τις επερχόμενες αναδιπλούμενες συσκευές τους, όπως μια τηλεφακό. Σημειωτέον, αυτή η μονάδα είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό στα πολυάριθμα μικρότερα αναδιπλούμενα smartphone, όπως το Galaxy Z Flip 5 (κριτική) και το Motorola Razr Plus (κριτική).

Oppo Find N3 Flip

Το Find N3 Flip της Oppo διαθέτει τριπλή κάμερα με μονάδα τηλεφακού. / © Oppo

Ο διαρρήκτης πρόσθεσε ότι η OnePlus θα κυκλοφορήσει επίσης μια «επανάληψη» μιας από αυτές τις συσκευές, η οποία δεν θα αποτελεί μεγάλη έκπληξη δεδομένου του τρόπου με τον οποίο οι υπάρχουσες συσκευές της μοιράζονται το υλικό με ορισμένους από τους ομολόγους της Oppo.

Για παράδειγμα, το OnePlus Open είναι γνωστό ότι είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Find N3 της Oppo που έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στην Κίνα. Σε αυτό το σημείωμα, πιθανότατα θα μπορούσαμε να δούμε την ίδια στρατηγική να εφαρμόζεται στην αναδιπλούμενη κατηγορία των OnePlus και Oppo.

Πώς μπορεί να ξεχωρίζει το αναδιπλούμενο OnePlus Flip

Όσον αφορά το επερχόμενο Find N5 Flip της Oppo, το διάδοχο του τρέχοντος Find N3 Flip, οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη συσκευή παραμένουν σπάνιες. Ωστόσο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα πρέπει να διαθέτει την ίδια ρύθμιση πίσω τριπλής κάμερας και μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας. Η οθόνη του καλύμματος μπορεί να βελτιωθεί και μια βελτιωμένη οθόνη που θα είναι εφάμιλλη με το Galaxy Z Flip 5.

Το πιο σημαντικό, το αναδιπλούμενο ακουστικό της OnePlus μπορεί να είναι εξοπλισμένο με chipset Snapdragon αντί για MediaTek, όπως βρίσκεται στο Oppo Find N3 Flip.

Εκτός από τη συσκευή clamshell, το OnePlus αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του OnePlus Open 2 αργότερα φέτος. Υπάρχουν πολύ λίγες γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το premium πλήρως αναδιπλούμενο smartphone, εκτός από το γεγονός ότι θα πρέπει να λειτουργεί με το νέο Snapdragon 8 Gen 3 SoC παρόμοιο με το μη ανακοινωθέν Galaxy Z Fold 6 της Samsung.

Ποια χαρακτηριστικά θέλετε να δείτε στο πρώτο smartphone της OnePlus; Πιστεύετε ότι θα είναι καλύτερη εναλλακτική του Galaxy Z Flip; Ανυπομονούμε να ακούσουμε τις απαντήσεις σας.