Το νέο AI Chatbot του YouTube για να απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τα βίντεο

0
9
Το νέο AI Chatbot του YouTube για να απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τα βίντεοΤο νέο AI Chatbot του YouTube για να απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τα βίντεο

Το YouTube, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο, φέρεται να δοκιμάζει ένα νέο πειραματικό κουμπί “Ask” με τεχνητή νοημοσύνη που θα επιτρέπει στους συνδρομητές Premium να θέτουν ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο βίντεο που βλέπουν και να λαμβάνουν απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Το νέο AI Chatbot του YouTube για να απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τα βίντεο

Προς το παρόν, η νέα πειραματική λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένους χρήστες YouTube σε Android που είναι συνδρομητές Premium, ηλικίας 18 ετών και άνω και έχουν έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία στις Ρυθμίσεις, το νέο κουμπί “Ερώτηση” θα εμφανιστεί κάτω από τα κατάλληλα βίντεο. Ωστόσο, με το πάτημα του κουμπιού για πρώτη φορά, οι χρήστες θα πρέπει να συμφωνήσουν με τους γενετικούς όρους παροχής υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης της Google.

Με τη λειτουργία «Ρωτήστε», οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογήσουν εύκολα ερωτήσεις σχετικά με το βίντεο που παρακολουθούν ή να επιλέξουν από μια ποικιλία προκαθορισμένων μηνυμάτων. Είτε αναζητούν περιλήψεις ή σχετικές προτάσεις περιεχομένου είτε έχουν τα δικά τους συγκεκριμένα ερωτήματα, το AI θα επεξεργάζεται τόσο το περιεχόμενο βίντεο όσο και το ερώτημα, προσφέροντας απρόσκοπτες προτάσεις χωρίς να διακόπτει την αναπαραγωγή βίντεο του χρήστη. Προσελκύει ακόμη και τους θεατές με κουίζ όταν παρακολουθούν εκπαιδευτικά βίντεο.

Το YouTube προσφέρει αυτή τη νέα πειραματική λειτουργία AI για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η ευκαιρία είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι την 1η Μαΐου 2024. Λάβετε υπόψη ότι η λειτουργία “Ρωτήστε” είναι προς το παρόν λειτουργική μόνο για βίντεο στην αγγλική γλώσσα και δεν λειτουργεί σε βίντεο ή μουσικά βίντεο μη αγγλόφωνης γλώσσας .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here