Το βασικό μοντέλο του iPhone 16 Pro ενδέχεται να έχει ενίσχυση αποθήκευσης

0
16
Το βασικό μοντέλο του iPhone 16 Pro ενδέχεται να έχει ενίσχυση αποθήκευσης
© nextpit

Το iPhone 15 Pro Max ήταν το πρώτο μοντέλο στη σειρά που προσέφερε 256 GB αποθηκευτικό χώρο στη βασική του διαμόρφωση, αφήνοντας τα άλλα μοντέλα iPhone 15 με 128 GB βάσης αποθήκευσης. Μια νέα φήμη από την άγρια ​​φύση υποστηρίζει ότι η Apple θα δώσει στο iPhone 16 Pro την ίδια ώθηση αποθήκευσης, αν και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής για το μικρότερο premium μοντέλο iPhone.

Με το iPhone 15 Pro Max (κριτική), η Apple εγκατέλειψε την επιλογή των 128 GB και πήγε κατευθείαν στα 256 GB, που επίσης μεταφράστηκε σε υψηλότερη τιμή εκκίνησης στα 1.199 $. Φαίνεται ότι αυτή είναι η ίδια ρύθμιση που πρόκειται να υιοθετήσει ο τεχνολογικός γίγαντας του Κουπερτίνο με το φετινό μικρότερο iPhone 16 Pro.

Επιλογές χωρητικότητας Apple iPhone 16 Pro

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο MacObserver, η Apple πρόκειται να αυξήσει τη βασική χωρητικότητα αποθήκευσης για το μικρότερο iPhone 16 Pro στα 256 GB. Εάν αυτός ο ισχυρισμός έχει κάποια τιμή, η Apple θα πρέπει να ομαλοποιήσει τον αποθηκευτικό χώρο με το iPhone 16 Pro Max, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει με αποθηκευτικό χώρο 256 GB.

Ενώ το ειδησεογραφικό πρακτορείο δεν έχει αποδεδειγμένο ιστορικό, η πιθανότητα το iPhone 16 Pro να αποκτήσει αυξημένη ενσωματωμένη μνήμη είναι πολύ πιθανή για μερικούς λόγους. Ένα από αυτά είναι το πώς η Apple εμπορεύεται χωρική εγγραφή βίντεο στο υπάρχον iPhone 15 Pro (αναθεώρηση) και iPhone 15 Pro Max. Επομένως, είναι λογικό να παρέχουμε στους χρήστες περισσότερο χώρο.

Apple iPhone 16 Pro

Σχήματα Apple iPhone 16 Pro που δείχνουν το νέο κουμπί Capture. / © 91Mobile

Ένας μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος θα μεταφραστεί σε υψηλότερη τιμή για το iPhone 16 Pro;

Ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το iPhone 16 Pro να ξεκινά από 1.099 $, που είναι η τρέχουσα τιμή του iPhone 15 Pro των 256 GB. Ενώ είναι επίσης δυνατό για την Apple να διατηρήσει την τιμή του iPhone 16 Pro, αυτή η κίνηση θα κάνει τα μοντέλα βανίλια iPhone 16 λιγότερο ελκυστικά λαμβάνοντας υπόψη τι θα κερδίσετε από το πρώτο με διαφορά μόλις 100 $.

Εκτός από τον αυξημένο ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο για το iPhone 16 Pro, αναφέρθηκε νωρίτερα (μέσω yeux1122 στο Naver) ότι η Apple πρόκειται να προσθέσει ένα iPhone 16 Pro (Max) με χωρητικότητα 2 TB ως τη μέγιστη διαμόρφωση. Εάν συνέβαινε αυτό, θα πρέπει να δούμε το duo να προσφέρεται σε επιλογές 256 GB, 512 GB, 1 TB και 2 TB.

Περισσότερο από τον αποθηκευτικό χώρο, η σειρά iPhone 16 Pro φημολογείται ότι παρουσιάζει μεγαλύτερες οθόνες με το ίδιο πλαίσιο τιτανίου, ταχύτερο Wi-Fi 7 και ένα νέο chipset A18 Pro σε συνδυασμό με 8 GB RAM και AI στη συσκευή. Η ρύθμιση της πίσω κάμερας στο Pro φημολογείται επίσης ότι θα λάβει έναν νέο κύριο αισθητήρα 48 MP και ένα μεγαλύτερο 48 MP εξαιρετικά ευρυγώνιο snapper, ενώ οι υπόλοιπες μονάδες φημολογείται ότι θα συνδυαστούν με νέα οπτικά αντιφλεγμονώδη.

Πιστεύετε ότι η μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης θα οδηγούσε σε υψηλότερη τιμή του iPhone 16 Pro; Ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με αυτό; Πείτε μας στα σχόλια.