Τα 10 καλύτερα παιχνίδια NES Classic Edition όλων των εποχών

0
81

Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια NES Classic Edition όλων των εποχών!

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια NES Classic Edition όλων των εποχών
Τα 10 καλύτερα παιχνίδια NES Classic Edition όλων των εποχών

Το NES μας χαροποίησε με ώρες και ώρες διασκέδασης απλά προσφέροντάς μας πολλά είδη παιχνιδιών. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η πλατφόρμα είναι ξεπερασμένη, αλλά πολλά παιχνίδια εξακολουθούν να θυμούνται σήμερα, και μερικά είναι ακόμα ζωντανά μέσα από σάγκα.

Η αρχική επιλογή των κλασικών που περιλαμβάνονται στην πρεμιέρα του Nintendo Switch Online είναι απαίσια, τα “Super Mario Bros. 3” και “The Legend of Zelda” οδηγούν τα πρώτα παιχνίδια NES που παίζονται ήδη στο Switch. Και, παρόλο που οι υπόλοιπες προτάσεις είναι εμβληματικές, ξέρουμε ήδη τι θέλουμε να δούμε στη συνέχεια.

Λίστα με τα 10 καλύτερα παιχνίδια NES Classic Edition όλων των εποχών

Ως εκ τούτου, σε αυτήν την ανάρτηση, κάναμε το καλύτερο δυνατό για να φτιάξουμε μια λίστα με τα δέκα καλύτερα παιχνίδια του Nintendo 8-bit που θα έμοιαζαν με αμηχανία στο Switch, αλλά εξακολουθούν να αξίζει να παίζονται.

1. Κυνήγι πάπιας

Κυνήγι πάπιας

Το Duck Hunt είναι ίσως το πιο εμβληματικό παιχνίδι NES όλων των εποχών. Το παιχνίδι είναι περισσότερο γνωστό για τη χρήση του αξεσουάρ NES Zapper. Το NES Zapper είναι ένα πλαστικό πιστόλι με αισθητήρες.

Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πιστόλι NES Zapper για να κυνηγήσετε τις πάπιες που εμφανίζονται στην οθόνη. Το παιχνίδι είναι γεμάτο διασκέδαση και είναι επίσης αρκετά εθιστικό.

2. Super Mario Bros 3

Super Mario Bros 3

Λοιπόν, η τρίτη δόση της σειράς Super Mario για το NES είναι μια τεράστια επιτυχία. Σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες δόσεις, το Super Mario Bros 3 παρείχε πολλά νέα χαρακτηριστικά που εξύψωσαν τη σειρά.

Αυτό είναι ένα κανονικό παιχνίδι Mario που είναι γεμάτο διασκέδαση. Μπορείτε να περάσετε ώρες παίζοντας το παιχνίδι χωρίς να βαρεθείτε ούτε ένα λεπτό.

3. Double Dragon II

Διπλός Δράκος II

Το Double Dragon II: The Revenge είχε τεράστια επιτυχία όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Το υπέροχο με το Double Dragon II: The Revenge είναι ότι οι προγραμματιστές ολοκλήρωσαν την ιστορία με μια αφηγηματική ακολουθία μεταξύ των σταδίων και παρείχαν τρεις ρυθμίσεις δυσκολίας.

Έτσι, αν είστε λάτρης των παιχνιδιών arcade δράσης, θα λατρέψετε να παίξετε το Double Dragon II: The Revenge στην κλασική σας έκδοση NES.

4. Bomberman

Μπόμπερμαν

Υπάρχουν ιδέες τόσο σπουδαίες που μερικές φορές μπορούν να βελτιωθούν μόνο με μια οπτική ενημέρωση και το ντεμπούτο του Bomberman στο NES ως απόδειξη. Καθώς θα διασκεδάσετε πολύ αν το παίξετε σε λειτουργία online multiplayer, φυσικά, μπορεί να είναι τρομερά εθιστικό.

5. Αντίθετα

Αντίθετα

Το Contra είναι ένα άλλο γνωστό κλασικό NES που ήρθε στην Αμερική και την Ευρώπη με νέο όνομα και γραφικά. Φυσικά, η δυσκολία του, τότε και τώρα, παραμένει θρυλική και προσφέρεται τέλεια για το online gaming για πολλούς παίκτες.

6. Tetris

Tetris

Ίσως το όνομα «Tetris» να συνδέεται περισσότερο με το Game Boy, αλλά η φόρμουλα του και η εκδοχή του ρωσικού λαϊκού τραγουδιού σε 8 bit το καθιστούν έναν από τους καλύτερους και εμβληματικούς τίτλους.

7. Mega Man 2

Mega Man 2

Το NES έλαβε όχι λιγότερες από έξι αριθμημένες παραδόσεις μπλε βομβαρδιστικών της Capcom, αλλά αν πρέπει να μείνουμε με αυτό, τότε είμαστε πολύ ξεκάθαροι ότι δεσμευόμαστε για τη συνέχεια. Ο λόγος? Το Mega Man 2 είναι ο τέλειος συνδυασμός δυσκολίας και διασκέδασης, με τα καλύτερα τραγούδια όλης της σειράς.

8. Castlevania

Castlevania

Το «Castlevania» επιστρέφει! Η Konami όχι μόνο έχει ανακτήσει δύο από τους καλύτερους τίτλους της για το PS4 πρόσφατα, αλλά το «Super Smash Bros. Ultimate» θα προσθέσει τους Simon και Richter Belmont και ένα ειδικό στάδιο. Έτσι, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στις ρίζες του έπος.

9. Ninja Gaiden II

Ninja Gaiden II

Το sequel του Ninja Gaiden, φυσικά, το Ninja Gaiden II, ήταν το αυθεντικό αποκρουστικό του έπος: περισσότερη δυσκολία, πιο σουρεαλιστικά περιβάλλοντα, πιο αδυσώπητοι εχθροί και πολύ περισσότερο ninjutsu για να επιβιώσεις όλα τα παραπάνω πράγματα.

10. TMNT II: The Arcade Game

TMNT II: The Arcade Game

Οι χελώνες Ninja δεν έφυγαν ποτέ από τη μόδα. Ως εκ τούτου, είναι κάτι περισσότερο από μια συνέχεια, ο δεύτερος τίτλος που βασίζεται στις χελώνες Ninja που είχε κυκλοφορήσει η Konami στο NES, μια προσαρμογή του θρυλικού της Beat’em Up για ψυχαγωγία. Και παρά το τεράστιο οπτικό άλμα μεταξύ συστημάτων, η εγχώρια έκδοση ήταν ευγενής.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, απλά μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους και την οικογένειά σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here