Τα καλύτερα παιχνίδια κουίζ στο Android το 2020

0
194
Τα καλύτερα παιχνίδια κουίζ στο Android το 2020

© NextPit

Σας αρέσει μια πρόκληση; Εδώ είναι μια επιλογή από παιχνίδια που θα σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε τις γενικές σας γνώσεις. Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια κουίζ στο Android για να δοκιμάσετε το 2020!

Συντομεύσεις:

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος? Παιχνίδι Trivia & Quiz

Αυτό είναι ένα από τα νεότερα μέλη της οικογένειας των κουίζ. Πρέπει να απαντήσετε σε 15 δύσκολες ερωτήσεις γενικών γνώσεων για να κερδίσετε το εκατομμύριο. Γίνετε ένας από τους καλύτερους στην online κατάταξη του Millionaire! Αυτό το παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λειτουργία εκτός σύνδεσης και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ερωτήσεων. Μπορεί να παιχτεί σε πολλές γλώσσες. Αυτή είναι η τελική σας απάντηση;

Μπορείτε να κατεβάσετε το Who Wants to Be a Millionaire; Trivia & Quiz Game από το Google Play Store.

Παιχνίδι με λογότυπο: Κουίζ επωνυμίας

Αν σας αρέσουν τα λογότυπα παγκοσμίου φήμης εταιρειών, αυτό το παιχνίδι είναι απολύτως για εσάς. Το παιχνίδι με λογότυπα είναι ένα κουίζ που περιλαμβάνει την εικασία των ονομάτων 4.500 λογότυπων από 80 πακέτα. Μπορείτε να συγχρονίσετε την πρόοδό σας μέσω Facebook για να μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας με τους φίλους σας. Συγκρίνετε την κατάταξή σας με τους φίλους σας και απολαύστε τα ποιοτικά γραφικά. Επωφεληθείτε από τις ενημερώσεις πακέτων και ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας στο Facebook εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

παιχνίδι κουίζ με λογότυπο

Το παιχνίδι ξεκινά πολύ εύκολα και γίνεται πιο δύσκολο. / © Logos Box

Trivia Crack 2

Με την πρώτη ματιά, δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, το Trivia Crack 2 προσφέρει πολύ περισσότερα ρυθμικά παιχνίδια από τους ανταγωνιστές του και πάνω από όλα, αυτή η εφαρμογή είναι πολύ συμμετοχική. Ανταλλάξτε αντικείμενα με τους φίλους σας και εγγραφείτε ή δημιουργήστε μια νέα ομάδα. Δημιουργήστε την ομάδα σας για να απαντήσει στις χιλιάδες ερωτήσεις που προσφέρονται. Το επιπλέον κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε το Question Factory που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας ερωτήσεις.

QuizDuel

Το QuizDuel είναι ο τριπλός συνδυασμός που όλοι περιμέναμε: συνδυάζει ποικίλες γενικές γνώσεις, ταχύτητα και διαδραστικότητα μεταξύ των παικτών. Γρήγορα κολλιέσαι σε αυτό, αλλά για μια φορά δεν έχει σημασία. Τέλος, ένα παιχνίδι όπου, ακόμα και όταν δεν μπορείς να σταματήσεις, συνεχίζεις να μαθαίνεις και να εκπαιδεύεις τον εγκέφαλό σου. Η αρχή είναι αρκετά απλή. Προκαλείτε έναν παίκτη (γνωστό ή άγνωστο) σε έξι γύρους, με τρεις ερωτήσεις ανά γύρο. Ο αντίπαλός σας θα έχει τις ίδιες ερωτήσεις: τότε θα δείτε ποιος είναι ο καλύτερος! Το QuizDuel είναι δωρεάν για λήψη, αλλά η έκδοση premium σάς δίνει μερικές επιπλέον επιλογές, όπως να μπορείτε να προσαρμόσετε το avatar σας, για παράδειγμα, και κυρίως αφαιρεί τη διαφήμιση.

εφαρμογή quizduel

Προκαλέστε ανθρώπους από όλο τον κόσμο με το QuizDuel. / © MAG Interactive

Quiz Up

Το Quiz Up είναι μια εξαιρετική εναλλακτική του QuizDuel. Η αρχή παραμένει λίγο πολύ η ίδια, με τη διαφορά ότι οι ανταγωνιστές σας μπορούν να προέρχονται από όλο τον κόσμο, κάτι που επομένως δεν περιορίζει τον ανταγωνισμό στους αγγλόφωνους. Το μόνο πρόβλημα που προκαλεί αυτό είναι ότι οι ερωτήσεις τείνουν να απευθύνονται προς τις ΗΠΑ και όχι τόσο προς άλλες χώρες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα! Η διεπαφή είναι πραγματικά καλή και προσφέρει πολλές επιλογές παιχνιδιού. Το Quiz Up είναι δωρεάν για λήψη και περιέχει αγορές εντός εφαρμογής για να επιταχύνετε την ανάβασή σας στο παιχνίδι.

94% – Κουίζ, Trivia & Λογική

Το παιχνίδι 94% διαφέρει κάπως από το συνηθισμένο στυλ κουίζ: αντί να έχετε την επιλογή ανάμεσα σε πολλές απαντήσεις, πρέπει να βρείτε το 94% των απαντήσεων που δίνονται, οπότε ο στόχος είναι να είστε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένοι! Η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας προσφέρει ένα τζόκερ σε περίπτωση αμφιβολίας. Και εδώ καλύπτονται όλα τα θέματα: ιστορία, βοτανική, ανθρώπινο σώμα, γεωγραφία… Όλα αυτά σε ένα ωραίο περιβάλλον με συνοδεία διασκεδαστικής μουσικής. Το 94% είναι δωρεάν για λήψη, αλλά προσφέρονται πολλές αγορές εντός εφαρμογής.

Νομίζω

Όπως και το 94%, το Think είναι ένα παιχνίδι γενικής κουλτούρας που κρύβεται πίσω από το πρωτότυπο και ποιητικό παιχνίδι! Η αρχή είναι απλή, αλλά η πρακτική λίγο λιγότερο: εμφανίζονται πολλά σύμβολα και θα πρέπει να τα συνδυάσετε για να βρείτε την πρόταση, την έκφραση ή τον τίτλο μιας ταινίας! Το αστείο με το Think είναι ότι σκαλίζεις τη φαντασία σου ενώ εργάζεσαι πάνω στις γενικές γνώσεις σου για τον πολιτισμό και η αίσθηση της ολοκλήρωσης στο τέλος κάθε ανακάλυψης είναι η ανταμοιβή σου.

SongPop 2 – Guess The Song

Αυτή τη φορά, αυτό το παιχνίδι κουίζ θα δοκιμάσει τις μουσικές σας γνώσεις! Η ιδέα είναι να βρείτε, από ένα απόσπασμα, το όνομα του τίτλου ή του καλλιτέχνη του τραγουδιού! Αν ακούγεται εύκολο, θα δείτε ότι ακόμη και οι μεγαλύτεροι λάτρεις της μουσικής θα έχουν δυσκολίες. Ένα παιχνίδι που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι όσοι έχουν καλή μουσική μνήμη. Για όλους τους άλλους, θα είναι πολύ απογοητευτικό για εσάς! Τέλος, το μόνο του ελάττωμα είναι η έντονη παρουσία της διαφήμισης και το διαρκές κίνητρο για να ξοδέψετε χρήματα.

Άλλα παιχνίδια κουίζ

Τέλος, όπως τόνισε η Γαλλίδα αναγνώστριά μας Luna, υπάρχουν και άλλα είδη κουίζ…

  • Για τη γεωγραφία
  • Για την ιστορία
  • Για την τέχνη
  • Για γενικό πολιτισμό
  • Για τα ζώα

Ξέρετε άλλα κουίζ; Μοιραστείτε τα κάτω από τη γραμμή.