Τα ανδρείκελα Samsung Galaxy S24 αποκαλύπτουν μερικές σχεδιαστικές πινελιές που μοιάζουν με το iPhone

0
3
NextPit samsung galaxy s23 έναντι s23 plus cmd7
© nextpit

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σειρά Galaxy S24 σε προγενέστερο χρονικό πλαίσιο από το Galaxy S23. Και μέχρι στιγμής, οι Κορεάτες δεν έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουν κρυφή την επερχόμενη ναυαρχίδα. Μετά τις φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν από υπολογιστή, εμφανίστηκαν τώρα εικονικές μονάδες της τριάδας που επιβεβαιώνουν κάποιες μικρές αλλαγές στο εξωτερικό των συσκευών.

Τα πρώτα renders απεικόνιζαν ότι ο σχεδιασμός της σειράς Galaxy S24 απέχει πολύ λίγο από τους προκατόχους τους, με τη σημαντικότερη επανάληψη να προέρχεται από τα πλάγια. Το Galaxy S24 Ultra, ωστόσο, θεωρείται ότι είναι πιο κουτί από το Galaxy S23 Ultra (κριτική). Αυτές οι αλλαγές φαινομενικά αποκαλύπτονται σε ένα νέο σύνολο φωτογραφιών στο X (πρώην Twitter).

Πραγματική σχεδίαση Samsung Galaxy S24

Ο χρήστης Sonny Dickson έχει δημοσιεύσει υποτιθέμενες φωτογραφίες των εικονικών μονάδων των Galaxy S24 (Plus) και Galaxy S24 Ultra. Αυτό που μπορούμε εύκολα να καταλήξουμε είναι ότι τα βασικά μοντέλα φαίνονται πανομοιότυπα με το Galaxy S23 (αναθεώρηση) από τα πίσω πάνελ και τις γωνίες με μόνη εξαίρεση το πλαίσιο, το οποίο είναι πιο επίπεδο και μοιάζει με το iPhone 14 Pro.

Μονάδες εικονικές μονάδες Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+, Galaxy S24 Ultra

Υποτιθέμενες εικονικές μονάδες των Samsung Galaxy S24(Plus) και Galaxy S24 Ultra. / © X/u/SonnyDickson

Είναι αξιοσημείωτο ότι το Galaxy S24 Ultra φαίνεται να έχει πιο επίπεδο πίσω πλαίσιο σε σύγκριση με το Galaxy S23 Ultra με λοξότμητες αριστερές και δεξιές άκρες. Επιπλέον, οι γωνίες είναι κάπως πιο μυτερές, με αποτέλεσμα μια πιο ορθογώνια μορφή. Η θέση για τα κουμπιά, το σιλό S Pen και τις κάμερες παραμένει επίσης αμετάβλητη. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν υπάρχουν διαφορές στο μέγεθος των αιωρούμενων φακών της κάμερας.

εικονικές μονάδες Samsung Galaxy S24

Το Galaxy S24 της Samsung διατηρεί τη συνολική σχεδίαση από το Galaxy S23 εκτός από το πιο επίπεδο πλαίσιο / © X/u/SonnyDickson

Τα ανδρείκελα που εμφανίζονται είναι όλα σε λευκό χρώμα με ασημί τόνο, επομένως δεν υπάρχει τρόπος να πούμε πώς θα φαίνονται άλλα χρώματα στην πραγματική ζωή. Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, τα Galaxy S24 και Galaxy S24 Ultra θα προσφέρονται σε λευκό, μαύρο, μοβ και χρυσό. Λέγεται ότι υπάρχουν ειδικά χρώματα πορτοκαλί, ανοιχτό πράσινο και γαλάζιο παρόμοια με το Galaxy S23 FE (κριτική).

Προδιαγραφές Samsung Galaxy S24 (Ultra).

Όσον αφορά τις άλλες αλλαγές, αυτές είναι πιθανώς συγκεντρωμένες στα εσωτερικά που λέγεται ότι περιλαμβάνουν ένα chipset Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy σε συνδυασμό με δυνατότητες δημιουργίας AI, ενημερωμένες κάμερες για το Ultra και μεγαλύτερες μπαταρίες για τα τυπικά μοντέλα. Οι οθόνες της τριάδας διαφημίζονται επίσης ότι είναι πιο φωτεινές με το Galaxy S24 να διαθέτει πάνελ LTPO για ευρύτερα επίπεδα ρυθμού ανανέωσης παρόμοια με τα Ultra.

Ορισμένες εικασίες αναφέρουν ότι τα Galaxy S24 και Galaxy S24 Plus θα είναι εξοπλισμένα με το εσωτερικό chipset Exynos 2400 της Samsung σε ορισμένες περιοχές εκτός των ΗΠΑ. Εν τω μεταξύ, το Galaxy S24 Ultra πιστεύεται ότι θα αποκτήσει Snapdragon SoC για όλες τις αγορές.

Η Leaker Ice Universe προέβλεψε ότι η επόμενη εκδήλωση Unpacked θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο στις 17 Ιανουαρίου 2024, η οποία θα είναι η 18η στην άλλη πλευρά του ημισφαιρίου. Μπορεί επίσης να ανακοινωθεί ο πρώτος έξυπνος δακτύλιος παρακολούθησης από τη Samsung, ο οποίος ονομάζεται Galaxy Ring.

Προτιμάτε το ανανεωμένο εξωτερικό του Galaxy S24 έναντι του Galaxy S23; Πείτε μας τι σκέφτεστε.

Πηγή:
Χ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here