Τα ακουστικά Apple Reality Pro ενδέχεται να καθυστερήσουν. Πότε είναι η νέα ημερομηνία;

0
61
Τα ακουστικά Apple Reality Pro ενδέχεται να καθυστερήσουν.  Πότε είναι η νέα ημερομηνία;
© NextPit

Φημολογήθηκε προηγουμένως ότι η Apple μπορεί να αποκαλύψει το πρώτο της εκτεταμένο ακουστικό πραγματικότητας που θα μπορούσε να φέρει το όνομα Reality Pro ήδη από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, το ίδιο κατάστημα πρότεινε τώρα ότι ο κατασκευαστής του iPhone έχει τώρα μια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη συσκευή, η οποία είναι κάποια στιγμή τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης WWDC 2023.

Επικαλούμενη από πηγές του Bloomberg που προέρχονται από την Apple, η εταιρεία σχεδιάζει τώρα να παρουσιάσει το Reality Pro στο ετήσιο Worldwide Developers Conference που ξεκινά τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Αν και ο λόγος της καθυστέρησης δεν αναφέρθηκε με σαφήνεια, η Apple θα μπορούσε να δει την εκδήλωση ως ένα μεγαλύτερο κανάλι για να επιδείξει την εμφάνισή της στον κόσμο της επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας.

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα αυτόνομα εικονικά γυαλιά για αγορά το 2023

Προδιαγραφές και τιμολόγηση Apple Reality Pro Premium

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού XR της Apple έχει αναφερθεί ότι παρέχει κορυφαίες προδιαγραφές, όπως οθόνη micro-LED 4K σε κάθε μάτι και μετάδοση ήχου χαμηλής καθυστέρησης όταν συνδυάζεται με το AirPods Pro 2. Λέγεται ότι η φορητή οθόνη που τοποθετείται στο κεφάλι θα λάβει μια σειρά από προηγμένους αισθητήρες και κάμερες που θα καταργήσουν την ανάγκη για χειριστήρια χειρός. Το ισχυρό τσιπ M2 που βρίσκεται σε φορητούς υπολογιστές MacBook διαφημίζεται επίσης για να τροφοδοτεί το Reality Pro.

Εκτός από το νέο υλικό, ο γίγαντας του Κουπερτίνο αναμένεται να διαθέσει το οικοσύστημά του xrOS τόσο στους προγραμματιστές όσο και στους θαυμαστές. Βασικά, η ανάπτυξη καθηλωτικών υπηρεσιών παιχνιδιών και ροής βίντεο είναι η κύρια εστίαση της εταιρείας και υπάρχουν υποδείξεις ρεαλιστικού τρισδιάστατου βίντεο και εικονικού ελέγχου και για χρήστες Mac.

Λόγω του υπερβολικού κόστους των απαραίτητων εξαρτημάτων, η Apple δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα ακουστικά σε τεράστιες ποσότητες. Το Reality Pro θα μπορούσε να πωληθεί έως και 3.000 $ ή να διπλασιάσει την τρέχουσα τιμή του Meta’s Quest Pro, αν και ένα φθηνότερο ακουστικό XR ή ένα ζευγάρι γυαλιά θα μπορούσε να είναι στα σκαριά.

Πιστεύετε ότι η συσκευή Apple XR είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί μετά το iPhone; Η ενότητα σχολίων μας είναι ανοιχτή για τις σκέψεις σας.

Μέσω: Το χείλος
Πηγή:
Bloomberg