Σαν Ultra: Η διαρροή του Galaxy S23 αποκαλύπτει μια απλή σχεδίαση

0
60
Σαν Ultra: Η διαρροή του Galaxy S23 αποκαλύπτει μια απλή σχεδίαση

© NextPit

Τα renders του Samsung Galaxy S23 που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι ο γίγαντας της Νότιας Κορέας θα μπορούσε να επιλέξει επαναλαμβανόμενες ενημερώσεις, τουλάχιστον στο τμήμα σχεδιασμού. Ένα σύνολο εικόνων κοινοποιήθηκε σήμερα, αποκαλύπτοντας ότι η Samsung θα αφήσει το νησί της κάμερας στις επερχόμενες ναυαρχίδες της για να αποκτήσει μια Ultra-εμπνευσμένη εμφάνιση.

TL;DR

  • Η Samsung εγκαταλείπει το νησί της κάμερας στο Galaxy S23
  • Το Galaxy S23 (Plus) θα ακολουθήσει τη σχεδίαση του Galaxy S22 Ultra
  • Η Samsung διατηρεί την ταχύτητα φόρτισης των 25 W για την επόμενη ναυαρχίδα της

Ένας διακεκριμένος χρήστης που διαρρέει, το OnLeaks, δημοσίευσε αρκετές δημιουργημένες από υπολογιστή renders τόσο του Galaxy S23 όσο και του Galaxy S23+. Παρά το γεγονός ότι η Samsung παίζει με ασφάλεια, η πίσω σχεδίαση του ζεύγους μας εκπλήσσει με μια λείπει νησίδα κάμερας που προηγουμένως φιλοξενούσε τον τριπλό αισθητήρα. Αντίθετα, το Galaxy S23 θα μπορούσε να κληρονομήσει τη συστοιχία κάμερας χωρίς περίγραμμα και το χωνευτό φλας LED του Galaxy S22 Ultra.

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 render με τους δακτυλίους της κάμερας / © Twitter/u/OnLeaks

Εκτός από το πίσω πλαίσιο, το μπροστινό μέρος του Galaxy S23 (Plus) εμφανίζεται με αμετάβλητη διάταξη οπών διάτρησης μαζί με μια επίπεδη οθόνη. Σύμφωνα με την αναφορά, η στεφάνη θα πρέπει να είναι λίγο πιο παχιά σε σύγκριση με το Galaxy S22. Αλλά είναι αδύνατο να παρατηρήσετε αυτή την αλλαγή με αυτά τα παρεχόμενα υλικά.

Samsung Galaxy S23 Plus

Απόδοση Samsung Galaxy S23 Plus σε μαύρο / © Twitter/u/OnLeaks

Αναφέρθηκε επίσης ότι τα Galaxy S23 και S23 Plus της Samsung θα διατηρήσουν τα μεγέθη οθόνης των προκατόχων τους, συμπεριλαμβανομένου του ρυθμού ανανέωσης 120Hz. Επιπλέον, οι διαστάσεις του Galaxy S23 αναμένεται να είναι ελαφρώς ψηλότερες και φαρδύτερες ακόμη και στο premium μοντέλο Galaxy S23 Ultra.

Άλλες προδιαγραφές του Galaxy S23

Ολόκληρη η σειρά Galaxy S23 θα μπορούσε να επωφεληθεί από το μη ανακοινωθέν chipset Snapdragon 8 Gen 2 και τις μεγαλύτερες μπαταρίες. Υπάρχουν επίσης αυξανόμενες ενδείξεις ότι το Galaxy S23 Ultra πρόκειται να διαθέτει μια τεράστια κύρια κάμερα 200MP. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν τα τυπικά μοντέλα θα λάβουν βελτιώσεις στην απεικόνιση. Τέλος, μια πρόσφατη πιστοποίηση επιβεβαιώνει ότι η Samsung θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί βαθμολόγηση φόρτισης 25 Watt για τα μη Ultra μοντέλα.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για αυτές τις δυνατότητες και τις προδιαγραφές του Galaxy S23; Σε ενθουσιάζει; Αφήστε μας να ακούσουμε τις σκέψεις σας — ακούμε.